SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 13:14 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Reaguje na imię, ogółem na każde wołanie jej, w tym też kicianie i cmokanie.
Chyba jest bardzo przestraszona, skoro w nocy dwa razy na ulicy uciekła przed właścicielami....
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw gru 27, 2012 13:15 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

dase pisze:Reaguje na imię, ogółem na każde wołanie jej, w tym też kicianie i cmokanie.
Chyba jest bardzo przestraszona, skoro w nocy dwa razy na ulicy uciekła przed właścicielami....

pochodzę dzisiaj i poszukam jej.... ale tam Pomorska - mega ruchliwa ulica :( :(

powieście ogłoszenia, może ktoś ją znajdzie :(
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Czw gru 27, 2012 21:26 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

kurcze oby się znalazła :( może trzeba by na nią poczekać z klatką łapką? tak chyba najszybciej uda ją się złapać
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw gru 27, 2012 21:32 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

i do okolicznych karmicielek zgłosić że może się pojawić.
i plakaty porozwieszać z obietnicą nagrody.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 27, 2012 23:26 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Jedzenie. Kot domowy, regularnie jedzący najszybciej zareaguje na jedzenie. Coś co lubiła, znajoma pucha wganiająca mocno.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 28, 2012 11:18 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Szukajcie też po piwnicach - mogła się schować przed zimnem i nie móc wyjść.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 28, 2012 11:30 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Gibutkowa pisze:Szukajcie też po piwnicach - mogła się schować przed zimnem i nie móc wyjść.

tam gdzie otwarte okienka szukałam :(
większość okienek pozamykana niestety
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pt gru 28, 2012 14:06 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Magdalena424 pisze:
Gibutkowa pisze:Szukajcie też po piwnicach - mogła się schować przed zimnem i nie móc wyjść.

tam gdzie otwarte okienka szukałam :(
większość okienek pozamykana niestety

kocinka się znalazła :) cała i zdrowa :)

Magdalena424

Post » Pt gru 28, 2012 16:03 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

uf no to super wiadomość :piwa: :ok: A gdzie była?
Obrazek

JaEwka

Post » Pt gru 28, 2012 17:45 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Nie wiadomo, gdzie ją znaleźli. Przyniosły ją osiedlowe łebki i szybko się zmyli :roll: Mimo, że chcieli im dać znaleźne, a na pytanie gdzie była powiedzieli "no tu tam" i już ich nie było widać.
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Nie gru 30, 2012 9:27 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Przycupnę sobie i poczytam :)
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie gru 30, 2012 19:54 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

dase pisze:Nie wiadomo, gdzie ją znaleźli. Przyniosły ją osiedlowe łebki i szybko się zmyli :roll: Mimo, że chcieli im dać znaleźne, a na pytanie gdzie była powiedzieli "no tu tam" i już ich nie było widać.

E najważniejsze, że już cała i zdrowa w domku :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon gru 31, 2012 19:22 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Bardzo proszę osoby posiadające hasło i login do maila - odpisujcie na wiadomości. Ja ostatnio miałam sajgon w robocie a potem się rozchorowałam i wchodziłam na sekund 5 na laptopa żeby przelewy porobić i zaraz schodziłam bo mnie tak oczy bolały że nie miałam siły czytać.
A okazało się że 13 dni temu pisała Pani w sprawie adopcji Basi - pisała ze mną ale potem ktoś przeczytał wiadomości od niej i jak ostatnio zaglądałam to nie zwróciłam uwagi bo nie było pogrubione (jeżeli ktoś czyta już jakieś maile to niech odpisuje nawet jeżeli ktoś już pisał albo niech da osobie korespondującej z potencjalnym domkiem cynk że jest wiadomość) Mam jednak nadzieję ze Basia grzeje doopkę w swoim domku bo po 2 latach w schronisku na to zasługuje.
Druga sprawa to pisał domek Dziadzia - niestety ale nie najlepiej reaguje na psa i jeżeli się to nie zmieni to trzeba będzie pomóc w szukaniu nowego domku - oczywiście Dziadzio nie wróci do schroniska adopcja będzie bezpośrednio z domu ale mail też jest z sprzed prawie 2 tygodni więc nie wiem czy się coś nie zmieniło.
Jeżeli ktoś chce sprawdzać maila i odpisywać proszę napisać pw podam login i hasło
Obrazek

JaEwka

Post » Pon gru 31, 2012 20:08 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Szczęśliwego Nowego Roku!!! :balony:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon gru 31, 2012 20:51 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Dziękujemy - nowy rok z jedynką fantastyczny hahahaha :mrgreen:

Mam nadzieję, że po nowym roku wieleee kotków znajdzie swoje domki - oby rok 2013 obfitował w dobre adopcje :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]