Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:KTO JUTRO POJEDZIE Z ŁEZKIEM NA ZASTRZYK A KTO W NIEDZIELĘ?
.
Cookie1706 pisze:wiesiak pisze:Ostatnia cena była 65 zł za 1 dawkę .Kot musi dostać 3 dawki .
Ja dam na szczepionkę 50 złoty ale dopiero na początku października, dziewczyny może damy radę się złożyć tak jak to było w przypadku operacji Melchiora? Brakuje jeszcze 145 zł
Mara S pisze:Łezek odebrany - codziennie koło 17 powinien się stawiać na zastrzyk - dożylny + reszta tak jak było... W poniedziałek mogę z nim jechać ale
KTO JUTRO POJEDZIE Z ŁEZKIEM NA ZASTRZYK A KTO W NIEDZIELĘ?
Aha - ten antybiotyk dożylny w lecznicy mają tylko do poniedziałku - więcej dawek nie mają na stanie - dali mi receptę - spróbuję to kupić (w poniedziałek ma przyjechać z Łezkiem) ale jeżeli cena będzie wysoka to nie dam rady...
Uwaga - Łezek usiłuje rozwalić sobie zamontowany wenflon![]()
Małgosia (siostra Marcinka) odebrana - ranę na oku i obok przemywać rivanolem minimum raz dziennie a częściej jeżeli się ubrudzi. Oboje w poniedziałek na kontrolę a do tego czasu mają zastrzyki - będę im podawać.
Kasiekkasiek pisze:A ja tak zacznę z innej beczki![]()
Od dzisiaj Zdziwko jest nowym lokatorem w moim domu
Na początku trochę się bał ale ogólnie szalał po całym domu,
Nawet wybrał się na wycieczkę do kuchni
Chociaż bardziej od tego różowego kocyka woli moje łózko
Filomen pisze:pani od Misia i Misi pyta jaką karme kupić ucha Brita czy co?
Cookie1706 pisze:Kasiekkasiek pisze:A ja tak zacznę z innej beczki![]()
Od dzisiaj Zdziwko jest nowym lokatorem w moim domu
Na początku trochę się bał ale ogólnie szalał po całym domu,
Nawet wybrał się na wycieczkę do kuchni
Chociaż bardziej od tego różowego kocyka woli moje łózko
Kasiek zdjęcia są niewidoczne, wrzucałaś przez fotosika?
No w końcu się Nam pochwaliłaś
Mara S pisze:Czy dobrze rozumiem, że KasiekKasiek adoptowała potwora, co wspina się i wszystko je wołając mało...![]()
Mara S pisze:Czy dobrze rozumiem, że KasiekKasiek adoptowała potwora, co wspina się i wszystko je wołając mało...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 676 gości