Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dana2509 pisze:Aż się boję zapytać czy coś więcej wiadomo o co chodzi
Nowa_Sztno pisze:Ja bym juz poprzestala na takiej informacji od Przewodniczacej![]()
Joanno, a co myslisz o tych cegielkach? Czy jeszcze nie mialas czasu doczytac?
PS. tytul watku mozna juz przywrocic poprzedni![]()
Nowa_Sztno pisze:Ulotki maja byc w piatek.
O tych kociakach, to Pani Ewa rozmawiala z Gazzy, ale z tego co wiem, powiedziala Gazzy, ze to wlasnie Ty Joanno wiesz wiecej na ten temat![]()
A jak myslisz, co zrobic z tymi cegielkami? Bo ja juz sama nie wiem... Robic je na TOZ z rachunkiem TOZu? Czy zalozyc, nazwijmy to "konto wolontariackie" i cala uzbierana z tego kase przelac jednym przelewm na rachunek TOZu, a prowizje od tej "sprzedazy" pokryc z tych naszych bazarkowych pieniedzy (czy tez z tych cegielkowych, to bez roznicy)?
Ja to w zaistnialej sytuacji jestem chyba za tym, zeby jeszcze dzis zrobic takie wolontariackie konto na allegro i cegielki wystawic. Moge je zrobic. Bo to zawsze szybciej bedzie, niz prosic o dokumenty, wysylac, czekac na weryfikacje a potem jeszcze prosic codzienie ksiegowa, zeby rachunek TOZowy sprawdzala. Obawiam sie tez, ze jak sie ksiegowa dowie, ze jakies cegielki jeszcze bedzie usiala rozliczac, to znow powie "nie da sie" - tak jak to bylo w przypadku PayPala![]()
No nie wiem, poradzcie... czas ucieka...
joanna3113 pisze: Też myślę, że lepiej na konto wolontariusza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, mictrz i 68 gości