Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 27, 2012 14:17 Re: Pakt Czarownic XXXII

Witam :1luvu: Mój głos na Martkę.
Dorotko ,życzę wspaniałych wrażeń na spływie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro cze 27, 2012 15:20 Re: Pakt Czarownic XXXII

Koty Martki :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro cze 27, 2012 15:33 Re: Pakt Czarownic XXXII

Głosowanie czerwiec 2012

1. :arrow: Koty Pani Marii :arrow: 1

2. :arrow: Koty Martki :arrow: 12

Głosowały :arrow: Asia_Siunia, milu, Mulesia, najszczęśliwsza, AniHili, dolabra, kotx2, Monikaa, józefina1970, psiama, becia_73, halinka1403, kussad,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro cze 27, 2012 18:37 Re: Pakt Czarownic XXXII

Głosuję na koty Martki :ok:

Ja mam sesję zdaną, tylko mi ćwiczenia z poprzedniej jeszcze wiszą, ale to zmartwienie na wrzesień :lol: A teraz już mam wakacje. Dzisiaj wyprowadziłam się z akademika. Mam 400 komiksów, 120 książek i 700 odcinków Doktora Who, chyba wystarczy, żeby się nie nudzić przez 2 miesiące :lol:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro cze 27, 2012 18:44 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dzyśka pisze:Głosuję na koty Martki :ok:

Ja mam sesję zdaną, tylko mi ćwiczenia z poprzedniej jeszcze wiszą, ale to zmartwienie na wrzesień :lol: A teraz już mam wakacje. Dzisiaj wyprowadziłam się z akademika. Mam 400 komiksów, 120 książek i 700 odcinków Doktora Who, chyba wystarczy, żeby się nie nudzić przez 2 miesiące :lol:

No i miau jeszcze masz :mrgreen: :D Wiec nuda precz :!: :P :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro cze 27, 2012 20:08 Re: Pakt Czarownic XXXII

kotx2 pisze:

O O O :!: Dobrze gada :piwa:

To tak w kwestii organizacyjnej...ile nas na ten sabat przyleci? Dopisywać się tutaj proszę : :ok:
1. Villemo
2. Asia_Siunia

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro cze 27, 2012 20:28 Re: Pakt Czarownic XXXII

kotka doroty, Mulesia, Bolkowa, AYO tyle ja pamietam
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro cze 27, 2012 21:14 Re: Pakt Czarownic XXXII

villemo5 pisze:kotka doroty, Mulesia, Bolkowa, AYO tyle ja pamietam

To się niech dopiszą na zasadzie "podaj dalej" :wink:
BTW...muszę sobie kupić namiot :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro cze 27, 2012 21:22 Re: Pakt Czarownic XXXII

jeszcze najszczesliwsza sie zapowiadala
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro cze 27, 2012 22:39 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:
kotx2 pisze:

To tak w kwestii organizacyjnej...ile nas na ten sabat przyleci? Dopisywać się tutaj proszę : :ok:
1. Villemo
2. Asia_Siunia

3.kotka doroty :mrgreen: (nawet jak mnie nie chcą to i tak będę :twisted: )
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw cze 28, 2012 5:34 Re: Pakt Czarownic XXXII

Moj głos na martke.

Wczoraj zlozylam wypowiedzenie w trybie natychmiastowym. Pierwszy raz w zyciu najpierw zlozylam wypowiedzenie a potem dostalam umowe do podpisania :)
Nigdy wiecej pracy w tym miejscu, a juz na pewno nie bede tam robic zadnych zakupow... Chora firma, ludzie patrzacy ino pod siebie, syf, brak szacunku dla zwierzat i ludzi. Dzis ide w sprawie pracy w osiedlowym sklepie, jak mam miec zapieprz calodniowy za najnizsza krajowa wole to miec kwadrans od domu a nie poltorej godziny w jedna strone :evil:

Wczorajszy mecz Hiszpanii z Portugalia byl super! Obstawiam final Niemcy - Hiszpania. Dzis drugi polfinal i szczerze mowiac mam dylemat komu kibicowac. Chyba jednak postawie na Niemcow ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw cze 28, 2012 5:38 Re: Pakt Czarownic XXXII

kotka doroty pisze:
Asia_Siunia pisze:
kotx2 pisze:

1. Villemo
2. Asia_Siunia

3.kotka doroty :mrgreen: (nawet jak mnie nie chcą to i tak będę :twisted: )

Mulesia :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw cze 28, 2012 5:41 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:
kotx2 pisze:

1. Villemo
2. Asia_Siunia

3. AYO
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw cze 28, 2012 5:45 Re: Pakt Czarownic XXXII

solangelica pisze:Wczoraj zlozylam wypowiedzenie w trybie natychmiastowym. Pierwszy raz w zyciu najpierw zlozylam wypowiedzenie a potem dostalam umowe do podpisania :)
Nigdy wiecej pracy w tym miejscu, a juz na pewno nie bede tam robic zadnych zakupow... Chora firma, ludzie patrzacy ino pod siebie, syf, brak szacunku dla zwierzat i ludzi. Dzis ide w sprawie pracy w osiedlowym sklepie, jak mam miec zapieprz calodniowy za najnizsza krajowa wole to miec kwadrans od domu a nie poltorej godziny w jedna strone :evil:

(...)

Aż tak źle tam było?

U mnie w mieście otwierają nowe Call Center. Zaczepiła mnie pani na ulicy, wcisnęła ulotkę. Sprzedają określonej grupie wiekowej produkt TelePolska.

Wstyd mi za moje miasto...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw cze 28, 2012 5:58 Re: Pakt Czarownic XXXII

najszczesliwsza pisze:
solangelica pisze:Wczoraj zlozylam wypowiedzenie w trybie natychmiastowym. Pierwszy raz w zyciu najpierw zlozylam wypowiedzenie a potem dostalam umowe do podpisania :)

(...)

Aż tak źle tam było?

U mnie w mieście otwierają nowe Call Center. Zaczepiła mnie pani na ulicy, wcisnęła ulotkę. Sprzedają określonej grupie wiekowej produkt TelePolska.

Wstyd mi za moje miasto...

gdyby bylo nie najgorzej zostalabym. wiem ze nie jest lekko i nie o to chodzi ze wybrzydzam. bo bym tam pewnie zostala gdyby nie syf, przedmiotowe traktowanie zwierzat, brak jakiejkolwiek organizacji, no i ten dojazd - 1.5 godziny w jedna strone. To jest 3 godz dziennie stracone za ktore mi ani nikt nie placi ani nie moge ich przeznaczyc na cos konstruktywnego. to wole sie wkurzac na robote blizej domu za te same pieniadze.

czytalam mnostwo ogloszen o call center. ja juz tak jestem wyczulona ze na wstepie odrzucam. masakra jaki chlam wciskaja ludziom... przerabialam to pare razy dziekuje bardzo.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]