Dorotko ,życzę wspaniałych wrażeń na spływie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzyśka pisze:Głosuję na koty Martki![]()
Ja mam sesję zdaną, tylko mi ćwiczenia z poprzedniej jeszcze wiszą, ale to zmartwienie na wrzesieńA teraz już mam wakacje. Dzisiaj wyprowadziłam się z akademika. Mam 400 komiksów, 120 książek i 700 odcinków Doktora Who, chyba wystarczy, żeby się nie nudzić przez 2 miesiące
kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na koty Martki![]()
Ja mam sesję zdaną, tylko mi ćwiczenia z poprzedniej jeszcze wiszą, ale to zmartwienie na wrzesieńA teraz już mam wakacje. Dzisiaj wyprowadziłam się z akademika. Mam 400 komiksów, 120 książek i 700 odcinków Doktora Who, chyba wystarczy, żeby się nie nudzić przez 2 miesiące
No i miau jeszcze masz![]()
Wiec nuda precz
![]()
![]()
villemo5 pisze:kotka doroty, Mulesia, Bolkowa, AYO tyle ja pamietam
Asia_Siunia pisze:kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na koty Martki![]()
Wiec nuda precz
![]()
![]()
O O ODobrze gada
![]()
To tak w kwestii organizacyjnej...ile nas na ten sabat przyleci? Dopisywać się tutaj proszę :![]()
1. Villemo
2. Asia_Siunia
kotka doroty pisze:Asia_Siunia pisze:kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na koty Martki![]()
Wiec nuda precz
![]()
![]()
O O ODobrze gada
![]()
To tak w kwestii organizacyjnej...ile nas na ten sabat przyleci? Dopisywać się tutaj proszę :![]()
1. Villemo
2. Asia_Siunia
3.kotka doroty(nawet jak mnie nie chcą to i tak będę
)
Asia_Siunia pisze:kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Głosuję na koty Martki![]()
Wiec nuda precz
![]()
![]()
O O ODobrze gada
![]()
1. Villemo
2. Asia_Siunia
solangelica pisze:Wczoraj zlozylam wypowiedzenie w trybie natychmiastowym. Pierwszy raz w zyciu najpierw zlozylam wypowiedzenie a potem dostalam umowe do podpisania
Nigdy wiecej pracy w tym miejscu, a juz na pewno nie bede tam robic zadnych zakupow... Chora firma, ludzie patrzacy ino pod siebie, syf, brak szacunku dla zwierzat i ludzi. Dzis ide w sprawie pracy w osiedlowym sklepie, jak mam miec zapieprz calodniowy za najnizsza krajowa wole to miec kwadrans od domu a nie poltorej godziny w jedna strone![]()
(...)
najszczesliwsza pisze:solangelica pisze:Wczoraj zlozylam wypowiedzenie w trybie natychmiastowym. Pierwszy raz w zyciu najpierw zlozylam wypowiedzenie a potem dostalam umowe do podpisania
Nigdy wiecej pracy w tym miejscu, a juz na pewno nie bede tam robic zadnych zakupow... Chora firma, ludzie patrzacy ino pod siebie, syf, brak szacunku dla zwierzat i ludzi. Dzis ide w sprawie pracy w osiedlowym sklepie, jak mam miec zapieprz calodniowy za najnizsza krajowa wole to miec kwadrans od domu a nie poltorej godziny w jedna strone![]()
(...)
Aż tak źle tam było?
U mnie w mieście otwierają nowe Call Center. Zaczepiła mnie pani na ulicy, wcisnęła ulotkę. Sprzedają określonej grupie wiekowej produkt TelePolska.
Wstyd mi za moje miasto...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 525 gości