Co do pani dyrektor. Na fejsie są już trzy typy: Żużu (fr. zabawka), Żiżi i Fisia.
Ela, fajnie, że wzięłaś piwniczaki-szaraki do siebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Przepraszam, chciałam iść do kociarni, ale obawiam się, że nie dojdę.
elape pisze:Mięsko z kurczaka zjedzone, ale raczej nie piła i w kuwecie też nie była. Cierpliwości, Ela
MIKUŚ pisze:Nie uwierzycie, ale Paweł miał swój debiut kociarniany, cały dyżur zrobił samDzielnie sprzątał kuwety, mył miski, boksy i wszystko co robi dyżurant. Taki mały prezent urodzinowy od kociarni
![]()
Zrobiliśmy z Pawłem porządki, roboty było, a było. Sama nie dałabym rady.![]()
Małe zmiany zaszły. Mam nadzieję że wszystko jest na tyle jasno rozpisane i poukładane że będzie Nam miło obsługiwać nasze sierotki![]()
I MAM OLBRZYMIA PROŚBĘ. NIE KOCYKUJMY KOCIARNI. Paweł wziął dziś stertę prania ważącą chyba ze 20 kg. Wszystkie posłania wymienione. Mam nadzieję że da radę Nas oprać![]()
P.S. Bardzo boję się o Pimpka obawiam się że ma FIP-a i to postać wysiękową. Iwoo1 koniecznie trzeba mu zrobić USG, ew. RTG i sprawdzić czy to nie "nasz ulubiony" lepki płyn. Ma bombę, nie brzuch. Nie chce być złym prorokiem, ale ..............
iwoo1 pisze:O ranyWytrzyma z tym badaniem do wtorku
![]()
![]()
We wtorek miałam zabrać go na badania.Nie znam się na tym, nie miałam jeszcze kota z FIP-em.
MIKUŚ pisze:iwoo1 pisze:O ranyWytrzyma z tym badaniem do wtorku
![]()
![]()
We wtorek miałam zabrać go na badania.Nie znam się na tym, nie miałam jeszcze kota z FIP-em.
Do wtorku już niedaleko. Mam nadzieję że dożyje. Ciężko mi pisać, bo nie jestem lekarzem. Jeśli stan by się drastycznie pogorszył to wiadomo że nie będziemy czekać i zrobimy co możemy p. Iwonko. Z FIP-em nie wygramy. Dziś leżał taki smutny w boksie, z mordką leżącą na misce z suchym jedzonkiem. Ale ten brzuch......nie daje mi spokoju. Załatwia się normalnie, jedynie zaobserwowałam zmożone pragnienie.
Jutro sobota.....jeżeli będzie słaby to weźmiemy go do dr Kostrzewskiego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 141 gości