TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 14, 2012 9:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 14, 2012 13:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

I jak tam sen :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw cze 14, 2012 13:11 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

bulba pisze:Śliczny jest :love: :love: :love: :love: :love:

to samo wlasnie chcialam napisac :) jest uroczy :)

a zauwazylas te "pol wasika" pod nosiem? :1luvu: Jak u Manka, tylko on mial ciemniejsze, a Rudi ma rude, ale poza tym identyczny wasik :ryk: to dodaje kociastym uroku sporo :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 14, 2012 13:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Justa&Zwierzaki pisze:
lidka02 pisze:Ale będzie ci sie spało :mrgreen: jeszcze przed snem wymiziaj wszystkie od babci Lidki :ryk:

Łał , to do rana nie skończę :ryk:

nie skonczysz do kolejnej nocy hehe :D
albo usniesz podczas miziania ktoregos kociambra :D

kurde, znowu burza idzie :evil:

Kociara82

Post » Czw cze 14, 2012 18:04 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Kociara82 pisze:

a zauwazylas te "pol wasika" pod nosiem? :1luvu: Jak u Manka, tylko on mial ciemniejsze, a Rudi ma rude, ale poza tym identyczny wasik :ryk: to dodaje kociastym uroku sporo :1luvu:

Pierwsza myśl jak zobaczyłam Rudolfa była "Taki rudy Maniek" :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw cze 14, 2012 21:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

lidka02 pisze:I jak tam sen :1luvu:

Miziankowo :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw cze 14, 2012 21:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

phantasmagori pisze:
Kociara82 pisze:

:lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 14, 2012 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Dziś Matyldzia dostała kolejny antybiotyk , dziś bardziej rzęzi i mało zjadła :cry:

Dziś jak byłam na kwarantannie to Rudolf oczywiście miauczał jak mnie słyszał , potem sobie połaził ale jak siku robił też miauczał i nie wiem czy to z powodu problemu czy tylko tak sobie ... trzeba by mu badanie moczu zrobić ...

Już sie bałam że w jednym z okienek nie ma kociaków, ale są na pewno dwa ale niestety ich matka znów kotna a ja nie dam rady sama jej łapać , brakuje mi na to czasu :cry:

Dziś spotkałam znajomą którą spotkała jak Laryska była u mnie dopiero kilka dni i mówiła że widzi znaczącą zmianę w jej zachowaniu no i że sie jej sporo przytyło , szkoda ze juz ma psa bo Lara sie jej podoba , obiecała mi że popyta sie wśród znajomych może komuś by sie tez spodobała :|

Rano musiałam całą pościel zmieniać i jutro pewnie też bede zmuszona bo Fibi jest ufafrany odchodami :roll: , a na strzyżenie w premedykacji jutro o 12, nie pozwoli nic koło siebie zrobić :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 15, 2012 8:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Morfeusz z dnia na dzień robi coraz większe postępy , dziś jak Morfi siedział na oparciu kanapy i wypatrywał przez okno wskoczył na to oparcie Fibi a Morfi tylko spojrzał na mnie tak jak by chciał zapytać , czym mam wiać stąd czy nie :wink: A jak do niego podeszłam to sie tak mizaił ze jak bym miała sztuczna szczękę to by mi ja wybił :mrgreen:
Tak bardzo bym chciała aby Mofri znalazł dom, dom jak z bajki , aby już nigdy nie musiał się bać, aby nigdy już nie musiał sie włóczyć, aby już nigdy nie był głodny .....
A też dzis dostanie kolejny zastrzyk na te zmiany skórne które sie bardzo ładnie goja no i smarujemy tym preparatem , nie lubi tego za bardzo .

A dziś rano nie dostał jeść Fibi bo idzie na strzyżenie to sie poczęstował marchewka od Karolka :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 15, 2012 17:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

No i Fibi wygolony :ok: No a Pedro mi dziś u weta przegryzł smycz, na szczęście wetka mi pożyczyła smycz bo bym nie miała jak do domu przyjść :roll:
No a Fibi jest tak głodny że nawet suszony przełyk którego nie chciał od tygodnia teraz gryzie :twisted:
Jutro do weta jadę z Matyldzią i Karolkiem , znów te zęby :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 15, 2012 17:52 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

phantasmagori pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jakby byl buro bialy a nie rudo bialy to by byl Maniek Drugi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pt cze 15, 2012 17:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Kociara82 pisze:
phantasmagori pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jakby byl buro bialy a nie rudo bialy to by byl Maniek Drugi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ha, ha, ha tylko Maniek mi nie znaczył :twisted:

Kochani jak tylko wyjdę z psami to znów do niego pójdę , ale myśle aby go już jutro na górę zabrać .
Zamówiłam dla niego obroże z feromonami a one sa bardzo drogie, błagam o wsparcie bo wzięłam jak zawsze na kreskę , trzeba by mu tez zrobić badania ...
Błagam Was pomóżcie mi wymyślić tekst do ogłoszeń dla Rudiego bo nie mam weny a nie chce zniechęcić tym że wszystko obsikuje a to trzeba napisać , a też jest szansa, mam nadzieje ze w DS nie będzie sikać , tylko jak on mi na kwarantannie juz sikał , kurcze nie wiem co robić :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 15, 2012 18:04 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

nie znaczyl? Na poczatku chyba troszke o ile pamietam, ale przestal

Kociara82

Post » Pt cze 15, 2012 22:06 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Justynko a zobacz jak było o sikaniu w ogłoszeniu Tofika napisane? Może się na tym wzorować?

Super że Fibiś już obcięty :ok: Mnie się osobiście w krótkiej sierści bardzo podoba :D

Biedna Matyldzia znowu trauma z podróżą :( Trzymam :ok: :ok: :ok:

Morfeuszek piękne postępy robi :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt cze 15, 2012 23:45 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati znów kryzys potrzeb $ na karme i w

Kociara82 pisze:nie znaczyl? Na poczatku chyba troszke o ile pamietam, ale przestal

Tylko ja nie wiem czy Ty jeszcze pamiętasz że Manka do mnie przyniosłaś pełno jajecznego i nawet po kastracji mu się tez zdarzyło , ale szybko przestał więc uznałam ze nie znaczył bo to było może kilka razy a Rudi jest wykastrowany i mimo tego sika :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]