Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mamrot pisze:Duża von Focha pisze:warszawianka pisze:FREDZIO JUZ SIE ZNALAZL!!!!!!!!!PRZYSZEDL SAM DO PANA,KTORY GO DOKARMIAL !UFFFFF!KAMIEN z SERCA!!!T
SUPER WIEŚCI! Miluś i Groszek pozdrawiają![]()
Pani Tereso, a ile Miluś może mieć latek? Bo patrząc jak gania po domu z myszką wydaje się być młodszy niż 7
mam 13 letniego Bodzia...to co on wyprawia ... więc bęc ... Miluś jest normalnym 7 letnim szczęsliwym kotem...
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Wysyłanie zwierząt niczym paczki koleją czy autobusem to głupi pomysł.
issey32 pisze:Zgłosiła się do mnie jedna z forumowiczek, która mogłaby pojechać za zwrot kosztów. Jest z Częstochowy. Co myślicie i do kogo ją ewentualnie odesłać?
Carmen201 pisze:Kto tu koordynuje?
Chłopami mogliby być u nas przez Święta ale niestety tylko przez Święta, o odbiorze możemy pogadać później. Natomiast możemy po nich pojechać teraz zaraz, do 17 mam czas, później łapię. Transporterki mam.
Carmen201 pisze:Kto tu koordynuje?
Chłopami mogliby być u nas przez Święta ale niestety tylko przez Święta, o odbiorze możemy pogadać później. Natomiast możemy po nich pojechać teraz zaraz, do 17 mam czas, później łapię. Transporterki mam.
issey32 pisze:Carmen201 pisze:Kto tu koordynuje?
Obawiam się, że koordynatora brak na tą chwilę....
issey32 pisze:Carmen201 pisze:Kto tu koordynuje?
Obawiam się, że koordynatora brak na tą chwilę....
Carmen201 pisze:Ja potrzebuję: adres i nr tel. do dotychczasowego dt Chłopaków oraz żeby ktoś, kto miał kontakt z Panią, uprzedził ją o moim przyjeździe i zgarnięciu Kotów (w miarę możności, nie chciałabym się bowiem dobijać a co gorsza wyrywać Chłopaków siłą) - powyższe przekazałam Małgosi, czekam na dalsze info.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika i 468 gości