Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Pomoc i pieniądze od Opiekunów Wirtualnych i Darczyńców cieszą mnie w inny sposób.To cos wiecej niz pieniadze.To zaufanie, szacunek dla mnie za to co robię.To pamięć o kociakach które gdzieś tam są ....Chociaż tak na dobra sprawę powinny obchodzić tylko mnie.Forum mi udowadnia ze jest inaczej i ze sa tutaj Ludzie o Wielkich Sercach.Przyjaciele, na których moge liczyć.Którym mogę się wyżalic czasem poprzez pw.Nie mam takich Przyjaciół w realu.Być moze powodem tego jest ciągły brak czasu lub pasja jaką są koty.Jestem przez to czasem takim trochę odludkiem.Brak czasu na wspólne spotkania, pogaduszki itp.Ale nie jest mi z tym zle.Mam do kogo pogadać jeśli trzeba.Kilka Osób jest.
Ojejiza71koty pisze:Pomoc i pieniądze od Opiekunów Wirtualnych i Darczyńców cieszą mnie w inny sposób.To cos wiecej niz pieniadze.To zaufanie, szacunek dla mnie za to co robię.To pamięć o kociakach które gdzieś tam są ....Chociaż tak na dobra sprawę powinny obchodzić tylko mnie.Forum mi udowadnia ze jest inaczej i ze sa tutaj Ludzie o Wielkich Sercach.Przyjaciele, na których moge liczyć.Którym mogę się wyżalic czasem poprzez pw.Nie mam takich Przyjaciół w realu.Być moze powodem tego jest ciągły brak czasu lub pasja jaką są koty.Jestem przez to czasem takim trochę odludkiem.Brak czasu na wspólne spotkania, pogaduszki itp.Ale nie jest mi z tym zle.Mam do kogo pogadać jeśli trzeba.Kilka Osób jest.
iza71koty pisze:Miło tu z Wami Dziewczyny![]()
![]()
ale kurcze muszę do kuwet.
Nie znoszę tego!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 99 gości