na ile moge pozyczyc klatke? Mam do zlapania 2 koty.
Moderator: Estraven
lutra pisze:pewnie znalazłaś w paczce delicji, co?
wistra pisze:pewnie, ze autem.![]()
Cammi pisze:słyszałam, że cierpicie na niedobór małych kociątek w kolorze innym niż B&W lub W&B
to kiedy przywieźć i komu małe ok 6tyg. w kolorze buraskowatym - o imieniu Ori???
w umowie wolontariackiej brakuje mi punktu że
"kazdy oficjalny wolontariusz może dostarczać nieograniczoną ilość kociąt, psów w stanie dowolnym - żyrafy trzeba uzgadniać z szefową"
katgral pisze:Cammi pisze:słyszałam, że cierpicie na niedobór małych kociątek w kolorze innym niż B&W lub W&B
to kiedy przywieźć i komu małe ok 6tyg. w kolorze buraskowatym - o imieniu Ori???
"kazdy oficjalny wolontariusz może dostarczać nieograniczoną ilość kociąt, psów w stanie dowolnym - żyrafy trzeba uzgadniać z szefową"
to ja tak cichcem przypomnę o grillu i bamboszkach na zimę
niektórzy wiedzą o co chodzi
I bynajmniej nie chodzi o jakieś tajne spotkanie ukrywane przed ogółem:D
miszelina pisze:wistra pisze:pewnie, ze autem.![]()
Skontaktuj sie z Tweety, o tym ona decyduje.
Tweety pisze:katgral pisze:Cammi pisze:słyszałam, że cierpicie na niedobór małych kociątek w kolorze innym niż B&W lub W&B
to ja tak cichcem przypomnę o grillu i bamboszkach na zimę
niektórzy wiedzą o co chodzi
I bynajmniej nie chodzi o jakieś tajne spotkanie ukrywane przed ogółem:D
czy ja powinnam o czymś wiedzieć czy ze względu na wejście w wiek balzakowski są mi oszczędzane lub dawkowane stopniowo pewne stresujące szczegóły?
Cammi pisze:a mnie to jak zwykle zignorowali... żesz
Tweety pisze:Cammi pisze:a mnie to jak zwykle zignorowali... żesz
no jak to, przecież wszyscy się odnieśli...
Chyba, że chodziło o las rąk: ja wezmę, ja, wybierz mnie!!
Tweety pisze:Cammi pisze:a mnie to jak zwykle zignorowali... żesz
Cammi pisze:Tweety pisze:Cammi pisze:a mnie to jak zwykle zignorowali... żesz
Chyba, że chodziło o las rąk: ja wezmę, ja, wybierz mnie!!Tweety pisze:Cammi pisze:a mnie to jak zwykle zignorowali... żesz
jakie się odnieśli - w kwestii zmiany w regulaminie wolontariatu ktoś słowem pisnął?
lutrę na manowce ciasteczkowe zniosło
a co do lasu rąk to nieee - bo ja nie umiem wybierać - jedno starczy (wiem, wiem starczy to jest uwiąd)
a po za tym ja mam [b]kupę genialnych pomysłów[/b] - tylko jak grochem o ścianę, prawda?
a ogólnie to w pracy mam .. wrrr

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 30 gości