Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 20, 2011 22:15 Re: Legnica

Miałam cichą nadzieję, że to chwilowa zapaść i Orson się odkuje.
Przykro mi bardzo
[*]

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw paź 20, 2011 22:23 Re: Legnica

Wiesiu, za dużo tego złego :(
Ostatnio edytowano Pt paź 21, 2011 7:59 przez Marudka, łącznie edytowano 1 raz

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw paź 20, 2011 23:25 Re: Legnica

Jedno tylko wiem,że w ostatnich tygodniach,wygłaskany,wyniuniany,wycałowany był za wszystkie czasy.
W czasie starań o przywrócenie zdrowia Orsonowi,straciłam również kogoś kto stał mi się w pewnym sensie bliski.
Takich debetów nie da niczym wypełnić,załatać.
Legnica

Post » Czw paź 20, 2011 23:27 Re: Legnica

Na szczęscie z pozostałymi jest absolutnie wszystko ok.
Legnica

Post » Czw paź 20, 2011 23:35 Re: Legnica

Orson [*]
Bardzo mi przykro.

Jak poczytałam o Waszej wizycie u lekarza, ręce mi opadały. Udało się Wam eeg zrobić jak prosił audiolog, czy nie dał Wam neurolog skierowania na to badanie?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Czw paź 20, 2011 23:53 Re: Legnica

neurolog nawet dziecka nie dotknął,nie mamy eeg,nic,ani badań w kierunku tego nie odczuwania bólów głębokich,ani eeg dla audiologa,ani wskazówek co dalej,ani czy neurolog w ogóle cos stwierdza czy nic nie stwierdza,nic nie mamy,prócz ustnej informacji że badania nie sa potrzebne bo one i tak nic nie zmienią oraz pisemnej info dla lekarza prowadzacego,w której to napisał ze dziecko nie wymaga leczenia w por.neuro i ze nie stwierdza ....dalej nie odczytam,pismo bardzo nie wyraźne,
kiedyś mówiłam Ci ze wypisuje Pawła ze szpitala na własne zadanie,bo nie dam rady dłuzej-tam mniej więcej było podobnie,a w poniedziałek musimy tam jechać po raz drugi,tyle ze na inny oddział,będe rozmawiać z kolejnym anestezjologiem czy podejmie sie podania znieczulenia,tylko nie wiem czy dam rade,czy sie "zbiorę do kupy" do poniedziałku,jesli nie,przełozę termin na kolejny tydzień,nie mogę jechać taka 'rozklejona".
Legnica

Post » Czw paź 20, 2011 23:56 Re: Legnica

agiag pisze:Orson [*]
Bardzo mi przykro.

Jak poczytałam o Waszej wizycie u lekarza, ręce mi opadały. Udało się Wam eeg zrobić jak prosił audiolog, czy nie dał Wam neurolog skierowania na to badanie?

ze skierowaniem na eeg nie miałabym problemu,zdaje sie też ze w "promyku"we Wrocławiu prywatnie również da sie zrobić,problem leży w temacie -neurolog-nic mi po eeg jeśli neurolog na podstawie badania nie wystawi diagnozy i nie zechce sie pod nią podpisać.
Legnica

Post » Pt paź 21, 2011 6:11 Re: Legnica

Orsonie (*)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt paź 21, 2011 6:46 Re: Legnica

[*]

Wiesiu, a w sprawach lekarskich- może jakieś forum dla rodziców jest,żeby chociaż doświadczeniami sie wymienić,bo tak samemu to b.ciężko.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt paź 21, 2011 6:58 Re: Legnica

Orsonie[*] choć tyle twojego, że odszedłeś kochany, wygłaskany i wyprzytulany w domu, który mogłeś nazwać swoim.
Wiesiu, przykro mi niezmiernie że tyle ciężkich przeżyć spadło na Ciebie ostatnio.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt paź 21, 2011 7:57 Re: Legnica

jak to?.... :cry: Orsonku :cry: [*]
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Sob paź 22, 2011 14:11 Re: Legnica

Wyniki sekcji Orsona['] wykazały że zły stan kocurka spowodowany był niewydolnoscia nerek.
W zołądku znajdowało sie jeszcze jedno ciało obce,patyk dłuzszy od tych które zwymiotował(czyli dłuższy niż ok.4cm)w jednym miejscu przełamany.W przełyku,tchawicy,jelitach nie znaleziono innych ciał obcych.Przełyk podrażniony.
Legnica

Post » Sob paź 22, 2011 14:13 Re: Legnica

Lilu kilka dni temu znalazła własny Dom.Jej łapka nie jest zupełnie sprawna,ale znacznie poprawił sie jej stan.
Chanel ma sie znakomicie,nie ma żadnych problemów żołądkowych.
Dom Bodzia milczy.
Legnica

Post » Sob paź 22, 2011 14:17 Re: Legnica

Informacje,jakie próbowałam zdobyć,na temat diagnozowania wszelkich kocich dolegliwosci,a zwłaszcza kocich problemów z nerkami/wątrobą,niczego tak na prawdę dla kota konkretnie nie zmieniły,jedyne co sie zmieniło,to moja swiadomosć tego,że moje koty nie sa badane/diagnozowane/leczone na takim poziomie jaki bym sobie życzyła.
Zaczełam się bardzo poważnie martwic o moje starszaki:Foresta,Bojkota.Jak im bedzie coś dolegać,to nie wiem gdzie je mam leczyć.
Legnica

Post » Sob paź 22, 2011 14:31 Re: Legnica

stan finansów na dzień 14.października wynosił-199,37zł

chcę zapytać darczyńców o coś:
czy mozemy uznać na dzień dzisiejszy że finanse sa rozliczone i stan wynosi -00.00?

(żeby rozliczyć dzień po dniu wydatki związane z badaniami i leczeniem Orsona,musiałabym pójść ponownie do lecznicy,do lekarza i spisać wszystko dokładnie-bardzo nie chcę tam wracać,ręcze ze wydatki były wyzsze od kwoty z 14.października)
Legnica

[poprzednia][następna]