Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 14:16 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Fredziolina pisze:
Jek pisze:
mirka_t pisze:Przecież przygodę z forum rozpoczęłaś od szukania kota, bo jednego zgubiłaś.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3627939#p3627939

Ulżyło mi. Bo liczyłam i liczyłam i stan się zgadzał. :wink: Wieć już nie wiedziałam co jasnowidz ma na myśli :twisted:

Jak już tak ładnie szukasz, to poszukaj dalej - a znajdziesz odpowiedź. Przyda się na kolejną załonę dymną - bo na pytanie dalej przecież nie odpowiedziałaś. Niewygodne było :wink: ?

Jek pisze:Tak. na razie nie mam zwierzaków w domu (poza dwunożnymi trollami), ale liczę ze adopcja łódzkiej kici się powiedzie. Moja kocica zaginęła pod koniec września i raczej nie ma szans żeby się odnalazła. Dlatego zaczęłam szukać zwierzaka w sieci - z jednej strony żeby pomóc, z drugiej - bo może kitek po przejściach i puchaty będzie chętniej siedział w domu, nie urywał się na samowolne włóczęgi, przez co będzie bezpieczniejszy. Brakuje mi futrzaka w domu. koty to wspaniałe odstresowywacze. łagodzą obyczaje na 100%.

źródło: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3627939#p3627939

Zapomniałaś o Fredziolinie alfabia...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto mar 08, 2011 14:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Jek jestem ciekawa czy wchodząc obecnie z takim tekstem o szukaniu kota, bo zgubiłaś miesiąc wcześniej kota dostałabyś z miejsca "persa" do adopcji. Nikt wtedy nie zadał Ci pytania czy szukałaś kotki, ile ogłoszeń powiesiłaś, w jakich okolicznościach ta kotka zaginęła.

A z czego wnioskujesz że nikt mnie nie pytał? Bo nie odnalazłaś postów?. Zgodnie z przedmówczyniami koniec OT z mojej strony. Jeśłi ktoś jest zainteresowany szczegółami, zapraszam na PW.

Co się dzieje dalej z Brzydzią? Czy już jest zdrowa? Wiadomo co jej było? Jest jakaś opinia lekarska?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto mar 08, 2011 14:21 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
Fredziolina pisze:Mirka poproszę o ładne focie Bączusia :mrgreen:

Tylko takie udało mi się zrobić, bo Bączek jak to bączek ciąglę się kręci.

Obrazek Obrazek

:love: :love: :love: :love:
Ach Ty mój Lovelu :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 08, 2011 14:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

kociczka39 jak chcesz to ci go przywiozę? :D
nawet jutro 8)
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Wto mar 08, 2011 14:34 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:...
A z czego wnioskujesz że nikt mnie nie pytał? Bo nie odnalazłaś postów?...

Oczywiście, że z braku postów a zwłaszcza braku zapytań ze strony MariaD. Właśnie jej nie podoba się omawianie spraw adopcji na PW.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto mar 08, 2011 14:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

kameo pisze:kociczka39 jak chcesz to ci go przywiozę? :D
nawet jutro 8)

już kiedyś pisałam tutaj,że u mnie niestety ze względu na Miśkę,drugi kot i jakikolwiek zwierzak nie wchodzi w rachubę :(
Tak,że zostaje mi tylko wzdychać i kibicować mu cały czas,chyba,że ci znajomi,o których też pisałam,zdecydują się na Bzyka
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto mar 08, 2011 14:40 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

kociczka39 pisze:
nawet jutro 8)

już kiedyś pisałam tutaj,że u mnie niestety ze względu na Miśkę,drugi kot i jakikolwiek zwierzak nie wchodzi w rachubę :(
Tak,że zostaje mi tylko wzdychać i kibicować mu cały czas,chyba,że ci znajomi,o których też pisałam,zdecydują się na Bzyka

jakby co, to służę pomocą :wink:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Wto mar 08, 2011 14:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

kameo pisze:
kociczka39 pisze:
nawet jutro 8)

jakby co, to służę pomocą :wink:

Dzienks,dobrze wiedzieć jak coś :wink:
Zobaczymy,być może za tydzień będziemy u tych znajomych,to się zorientuję tam co i jak i kiedy ewentualnie,bo chcieć to wiem,że chcą kociaka i młodego,a Bzyk ,to jak dobrze liczę ma chyba coś koło pół roku?
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto mar 08, 2011 15:06 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

alfabia pisze: I dotyczy to wszystkich niemal uczestniczących w tym wątku. Zarówno:
Marcelibu, Zofia&Sasza, Jek, Legnica, mirka_t, pixie65, Kicorek itd.. Nie wymienionych z nicku, z góry przepraszam.

Co do mnie się pomyliłaś, ja bardzo słabo radzę sobie z wyszukiwarką. U mnie słabo z tematami przeszłymi, tudzież z ich linkowaniem.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto mar 08, 2011 15:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Wiec co... Nie wkręcisz mnie w cytowanie Twoich cytatów. Rola współtwórcy tego bajzlu już mi nie odpowiada.

alfabia

Od: Pon lis 24, 2008 20:31

Post » Wto mar 08, 2011 15:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

alfabia pisze:Wiec co... Nie wkręcisz mnie w cytowanie Twoich cytatów. Rola współtwórcy tego bajzlu już mi nie odpowiada.

Nawet nie zamierzałam. Napisałam prawdę, że u mnie kiepskie są relacje z wyszukiwarką. Nie za bardzo umiem się nią posługiwać - tylko proste rzeczy.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto mar 08, 2011 15:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
Jek pisze:...
A z czego wnioskujesz że nikt mnie nie pytał? Bo nie odnalazłaś postów?...

Oczywiście, że z braku postów a zwłaszcza braku zapytań ze strony MariaD. Właśnie jej nie podoba się omawianie spraw adopcji na PW.

Jek pisze:[(...)
Co się dzieje dalej z Brzydzią? Czy już jest zdrowa? Wiadomo co jej było? Jest jakaś opinia lekarska?

Że się tak zacytuję - wszak to wątek o kotach Mirki.....

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto mar 08, 2011 19:04 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Wto mar 08, 2011 19:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jedno wielkie rozleniwienie tylko Bączek z motorkiem w tyłku :lol:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto mar 08, 2011 19:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Grzebyk jeszcze kompletny, ale tylko do soboty.

Obrazek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

[poprzednia][następna]