Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 9:51 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

asia2 pisze:Bulba
to za brak kataru u Groszka czy u mnie? :wink:
tak trzymaj, proszę
przyda się nam, absolutnie :D :D

Oczywiście, że za obydwa katary, a właściwie ich permanentny brak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 14, 2011 18:00 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

rozmawiałam dziś w sprawie kataru Groszkowego z weterynarzem i w sumie nie jest źle. Można byłoby zaryzykować za parę miesięcy, nawet przy takim drobnym fluku, szczepienie podstawowe.
Ale po Waszych kciukach Groszek już mniej pociąga nosem.
Wiecie co... ale się nie śmiejcie, że tak kombinuję :oops:
zamówiłam dla Groszka na przeprowadzkę obróżkę z feromonami.
Wiem, że trochę działa uspokajająco- relaksująco bo mam kota, który potrzebuje pomocy tego typu i widzę, ze jest lepiej.U niego tylko tyćkę lepiej ale to jest neurotyk nad neurotykami.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto cze 14, 2011 18:11 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Dobra obróżka nie jest zła :wink: A tak na serio, przecież nie zaszkodzi, a pomóc zawsze może :ok: :ok: :ok:
Grosiu, za twoje zdrówko piękny, kochany koteńku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Asiu, a kiedy ostateczna przeprowadzka? Jeśli czegoś nie doczytałam, przepraszam :oops:
Obrazek

bulba

Post » Wto cze 14, 2011 18:18 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

ostateczna przeprowadzka w tę niedzielę, bo kobitka miała wyjazd służbowy i dzieci u babci. Na poczatek byłoby za dużo zamieszania takie wywózki dla Grocha więc dopiero w niedzielę.
Pewnie w poniedziałek albo wtorek ich odwiedzę. Mam Nadzieję, że domek mnie polubił bo będzie musiał mnie znosić :mrgreen:

asia2

Post » Wto cze 14, 2011 19:24 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Jak dobrze ,że Groszek będzie grzał dupcie w swoim domku. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto cze 14, 2011 20:52 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

asia2 pisze:ostateczna przeprowadzka w tę niedzielę, bo kobitka miała wyjazd służbowy i dzieci u babci. Na poczatek byłoby za dużo zamieszania takie wywózki dla Grocha więc dopiero w niedzielę.
Pewnie w poniedziałek albo wtorek ich odwiedzę. Mam Nadzieję, że domek mnie polubił bo będzie musiał mnie znosić :mrgreen:

to cudowna wiadomośc, że Grochu będzie w swoim domku!
A w Twoim serduchu Asiu pozostanie na zawsze, tego jestem pewna :)
Domek musiał Cię polubić, jak może być inaczej?
POWODZENIA!!! :ok: :ok: :ok:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Wto cze 14, 2011 21:05 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

No Grosiu, to pakuj plecaczek chłopaku :ok: :ok: :ok:
Asiu, domek z pewnością bardzo Cię polubił :1luvu: :1luvu:
Ja mam tylko ogromną nadzieję, ze będą grosiowe wiadomości online :D :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto cze 14, 2011 23:20 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

bulba pisze:Ja mam tylko ogromną nadzieję, ze będą grosiowe wiadomości online :D :ok:

no ja sobie inaczej nie wyobrażam!!! Groszkowe news + photo muszą być! Asiu, postaw warunek domkowi ;)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Śro cze 15, 2011 10:18 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

nurmi pisze:
bulba pisze:Ja mam tylko ogromną nadzieję, ze będą grosiowe wiadomości online :D :ok:

no ja sobie inaczej nie wyobrażam!!! Groszkowe news + photo muszą być! Asiu, postaw warunek domkowi ;)

:D :D
będziemy w kontakcie cały czas
coś tam wyszarpnę, jakies newsy a zdjęcia obowiązkowo maja przysyłać
w umowie zapisze ten warunek :D :D

asia2

Post » Śro cze 15, 2011 10:43 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Czy mogę już odpiąć banerek Grosia? :wink:
Obrazek

bulba

Post » Śro cze 15, 2011 15:54 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

bulba pisze:Czy mogę już odpiąć banerek Grosia? :wink:

myślę, że taaak :!: :!:
chociaż to taki ładny zielony akcencik :D

a na poważnie, mam nadzieję, że nic się nie zmieni. Domek jest zdecydowany i bardzo zaangażowany.
Groszek też ich lubi a potem pokocha.

Tylko kciuki trzymajcie za nas i pamiętajcie o nas, prosimy ładnie

asia2

Post » Śro cze 15, 2011 17:05 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Kciuki są i będą, pamiętać zawsze będziemy, a ja banerka jeszcze nie odpinam, żeby nie zapeszyć :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt cze 17, 2011 17:45 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

ale się chłopak rozbrykał :D 8O

łapie mnie za rękę, podgryza, kopie nóżkami , odpada na chwile a potem poluje na mój łokieć, jak zwykle strąca zegarek, turla moje okulary i słoik naprzemiennie z butelką, potem bierze rozbieg, wpada na mnie i podskok w gorę i od początku
Nic byłoby to gdyby nie to, że to wszystko o 4 rano :|

ja współczuję domkowi :D :D :D
5 i pól kilo biegające po człowieku nad ranem :ryk:

katarek cały czas tak samo. Oczka trochę łzawią ale lepiej jest niż było kilka dni temu. Zresztą to jest tak dziwnie. Jednego dnia jest prawie bez, potem gorzej a już następnego jak teraz- spokojnie.

asia2

Post » Pt cze 17, 2011 20:24 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Ale mi sie gamba śmieje :piwa: :piwa: :piwa:
Ale superowo Groszysław :1luvu: :1luvu: :1luvu: do domku jedzie

Pisadełko odpinam ,wątek w zakładki frunie

Asiu :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 17, 2011 20:45 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Grosiu, ciotka przesyła Ci buziaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]