Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 21:48 Re: Legnica.

Kasia ma na razie mieszankę karmy,do poprzedniej dosypałam jedynie ta wetowska purinę i dzis kupki są wzorowe.Jejku jak bym chciała żeby to juz był ten pewniak!Jeśli tak,jeśli ta purina wetowska jest dla Kasi najodpowiedniejsza,to musze jeszcze sprawdzic czy mokra z tej linii również istnieje,bo tak na samej suchej tego mikruszka trzymać,to nie bardzo.
Poza tym Kasia pięknie trzyma wagę,mimo ostatnich niedomagań,nadal ma wage 1,700kg.Ma ok 6-7 miesięcy teraz.
Poza tym,miała dzis zakrwawiony golf,rece mi opadają,bo sama to ja moge jej tylko ten golfik zmieniać na czysty.
Jutro podobno będą wyniki,doczekać sie nie moge.
Pomyslałam jeszcze,jeśli okaże sie,ze Kasia faktycznie odczuwa ból w miejscu skręcenia szyi,to moze masaze by jej pomogły?Mamy w Legnicy porzadnego weta od tych spraw.
Legnica

Post » Wto mar 08, 2011 21:58 Re: Legnica.

Coś bardzo nie typowego prezentuje ostatnio moje dziecię.
Po raz pierwszy mam okazję obserwować coś takiego,bo jakieś tam mizianki,głaskania to i owszem,ale żeby aż taka miłość?
Paweł co wieczór,zanim położy się spać(a i w ciągu dnia się zdarza)łazi po całym mieszkaniu w poszukiwaniu Harrego.Jak już go znajdzie,bierze na ręce,niesie do swojego pokoju,sadza Harrego na poduszce i dopiero wtedy kładzie się spać.Harry mruczy z zachwytu aż na przedpokoju słychać,Paweł wcale nie zasypia.No ale cóż,czekam grzecznie,któremu z nich,pierwszemu się te pieszczoty znudzą,bo w końcu albo Harry wychodzi z pokoju,albo jednak Paweł zasypia przy dźwiękach mruczenia.
Poza tym,Pawła bardzo nurtuje,ta ciemna plamka na grzebiecie Harrego.Chyba w całej tej białej postaci Harrego,ta szara plamka dziecięciu jakoś nie pasuje,bo kiedy tylko Harry jest blisko niego,zaczyna mu po tej plamce gmerać,głaskać i sprawdzać co to takiego?
Harry zadowolony,bo odbiera to jako głaskanie.
Tylko Bayer nie jest z tego wszystkiego zadowolony,bo do tej pory,to on zakradał się nocami na tamtą poduszkę.
Ma za to podusię u mnie,jeszcze nie zdecydował czy mu się taka zmiana podoba,namyśla się.
Legnica

Post » Śro mar 09, 2011 12:56 Re: Legnica.

Zaraz ide po wyniki Kasi.Denerwuje się,ze być moze,nadal niczego konkretnego nie wykazą.A mnie już jest wszystko jedno co Kasi jest,niech tylko bedzie wiadomo co jej jest.
Legnica

Post » Śro mar 09, 2011 13:04 Re: Legnica.

:ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro mar 09, 2011 18:45 Re: Legnica.

Na wyniki Kasi czekamy jeszcze do jutra,albo i dalej.
Legnica

Post » Czw mar 10, 2011 0:45 Re: Legnica.

Kasieńka :ok: :ok: . Przestań maluchu się drapać bo będę paskudna i ci szpony powyrywam :evil:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw mar 10, 2011 8:30 Re: Legnica.

Kasieńko maleństwo nie drap się, bo Ci skarpeteczki założymy na łapeczki :wink:
:ok: :ok: za wyniki :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 10, 2011 10:12 Re: Legnica.

8) a o skarpetkach nie pomyślałam 8)
kto wie,kto wie
Legnica

Post » Czw mar 10, 2011 11:12 Re: Legnica.

Witajcie :)
Pamiętacie jeszcze małą koteczkę, którą niespodziewanie zabrałam od Legnicy w grudniu? W końcu została u mnie(o tym już chyba pisałam) i teraz wygląda tak:

Obrazek

Obrazek

Przy tym jest przesłodką kotką, małą iskierką, kochaną, ciekawską i czułą. Trochę czasu zajęło jej oswojenie, wydawała się niezainteresowana i obojętna. Ale już tak nie jest :1luvu:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw mar 10, 2011 11:45 Re: Legnica.

Pamiętamy ... śledziłam jej losy na Twoim wątku :ok:
Cieszę się, że piękna Mia znalazła u Ciebie wspaniały dom :1luvu:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw mar 10, 2011 18:53 Re: Legnica.

Jakie ona ma cudowne różowe łapki, jak kociątko :1luvu:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw mar 10, 2011 21:43 Re: Legnica.

Pewnie ze pamiętam.Wprawdzie u mnie jedynie przenocowała,ale pamiętam doskonale tą ślicznotkę.
Podglądam ją na Twoim watku :wink:
Legnica

Post » Czw mar 10, 2011 22:00 Re: Legnica.

Harry i Paweł

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw mar 10, 2011 22:02 Re: Legnica.

Artemis

Obrazek

prawdopodobnie w ten weekend zamieszka w nowym domu.
Legnica

Post » Czw mar 10, 2011 22:03 Re: Legnica.

Pierwsza czesć wyników Kasi już jest,wydaje sie ze jest ok.pozostałe wyniki w przyszłym tygodniu.
Legnica

[poprzednia][następna]