K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 21:27 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

klarcia jest tak miziankowa, że bardziej się nie da - może ją spróbujcie sprzedać?

pożyczyłam kuwetkę dla truskawki z kociarni; kminek ma sraczkę ( :roll: ); u klarci trochę krwi w kupie, katia jest seksowna :lol:

i mało coś kotów na tej kociarni, gdzieście je pogubili? 8O

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro sty 05, 2011 23:47 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

pewna Pani będzie kontaktować się w sprawie Ryfki i Amelki (ona chyba ma już domek:)).. Pani była zainteresowana Fredzią, ale jednak będzie chciała innego naszego kotka.. poznałam ją na wizycie u Fredzi.. miłe wrażenie.. jakby co, pw..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw sty 06, 2011 0:20 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kitkowa pisze:
lutra pisze:A Kminek, Sezam, Majeranek i Tymianek - dotarli?

Majeranki i Kminki są. Madame przyszła jakiś czas temu - o ten tekst chodzi?
Acha, nie wiem, czy ktoś ma ten sam problem, ale od pewnego czasu nie mogę otworzyć pojedynczych zdjęć w waszych galeriach. Widzę tylko całość folderu i cyluję, które zdjęcie jest ładne i to ściągam. Komentarzy miszeliny pod zdjęciami więc nie widzę - tak że za ewentualne pomyłki przepraszam :wink:

Sytuacja o tyle się zmieniła, że ściągane w ten sposób zdjęcia nie nadają się do ogłoszeń. Są maluteńkie. Dla mnie picassa stała się niedostępna :?

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw sty 06, 2011 3:29 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Leone pisze:
Tweety pisze:Leone, czy w takim razie możecie być jutro do południa na kociarni? to byłby skoczkowy dyżur :wink:

ok, będziemy ;)

dzięki :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sty 06, 2011 6:11 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocuria pisze:klarcia jest tak miziankowa, że bardziej się nie da - może ją spróbujcie sprzedać?

pożyczyłam kuwetkę dla truskawki z kociarni; kminek ma sraczkę ( :roll: ); u klarci trochę krwi w kupie, katia jest seksowna :lol:

i mało coś kotów na tej kociarni, gdzieście je pogubili? 8O

Klarcia ma wizytę w piątek.
A Kminkowi to ja może dam dziś tego samego proszku na podrażnione jelita, co ma Majeranek.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sty 06, 2011 7:40 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:Leone, czy w takim razie możecie być jutro do południa na kociarni? to byłby skoczkowy dyżur :wink:

Czy wszyscy już dali znać Toszy, że będą na imprezie 22.01? oczywiście z osobami towarzyszącymi jeżeli taka mają wolę. Musimy wiedzieć ile będzie osób

Czyli mam rezerwować Trambar na 22 stycznia?
Na którą godzinę? 19?
Tosza, daj mi znać, na ile osób.
Obrazek

miszelina

Post » Czw sty 06, 2011 8:25 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:

Czy wszyscy już dali znać Toszy, że będą na imprezie 22.01? oczywiście z osobami towarzyszącymi jeżeli taka mają wolę. Musimy wiedzieć ile będzie osób

Na którą godzinę? 19?

Miałąm wczoraj tyle napisac i zasnęlam nad kmputerem, obudzilam sie o 3.00 :oops: . Z otrzymanych pw wylania sie wizja bardzo kameralnej imprezy;bedzie Noemik, Lutra i ja :mrgreen:
Miałam wczoraj sprawdzic inne lokale, ale najpierw wyskoczyla mi spontaniczna adopcja kota, a reszte wieczoru zorganizowala mi szefowa :wink: . Dziś po pracy sprawdze inne lokale, przy zalozeniu, ze będa czynne.
Jak już wspominalam wcześniej, mialam wizję troche bardziej eleganckiej imprezy, takiej bez siatek z wlasnym jedzeniem, bez sztućcow jednorazowych, z muzyką nie z wlasnego CD. Ale jezeli jest to wylacznie moja wizja, to ja sie dostosuje. Na pewno wiaze sie to z innymi kosztami, ale w koncu impreze karnawalowa idzie sie raz ( jak w moim przypadku) na 15 lat :mrgreen:
Odezwe sie jak wroce po poludniu do domu.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw sty 06, 2011 8:35 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:
miszelina pisze:

Na którą godzinę? 19?

Miałąm wczoraj tyle napisac i zasnęlam nad kmputerem, obudzilam sie o 3.00 :oops: . Z otrzymanych pw wylania sie wizja bardzo kameralnej imprezy;bedzie Noemik, Lutra i ja :mrgreen:
Miałam wczoraj sprawdzic inne lokale, ale najpierw wyskoczyla mi spontaniczna adopcja kota, a reszte wieczoru zorganizowala mi szefowa :wink: . Dziś po pracy sprawdze inne lokale, przy zalozeniu, ze będa czynne.
Jak już wspominalam wcześniej, mialam wizję troche bardziej eleganckiej imprezy, takiej bez siatek z wlasnym jedzeniem, bez sztućcow jednorazowych, z muzyką nie z wlasnego CD. Ale jezeli jest to wylacznie moja wizja, to ja sie dostosuje. Na pewno wiaze sie to z innymi kosztami, ale w koncu impreze karnawalowa idzie sie raz ( jak w moim przypadku) na 15 lat :mrgreen:
Odezwe sie jak wroce po poludniu do domu.

A o Tweety zapomniałaś :wink:
Ja też miałam inną wizję, podobną do Twojej, ale to chyba nierealne. Poza tym nie mam kiecki :oops:

To ja czekam na wieści.
Obrazek

miszelina

Post » Czw sty 06, 2011 11:18 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
miszelina pisze:
Kocuria pisze:oddane i namawiam znajomych znających moje ogonki ;)

jakieś specjalne polecenia na dzisiaj wieczór na kociarni?

Wszystko na tablicy. Majerankowi rozpuść lek razem z proszkiem w wodzie, sam wypije. :)

Layla ma jutro wizytę, trzymajcie kciuki.

P.S. Ja oczywiście też zagłosowalam!

czyli pani już dzwoniła:) ale nie wiem czy kotka jest wystarczająco miziankowa. Może się wyda coś innego. Pani uprzedzona o niebezpieczeństwie 3 piętra i posiadania balkonu na tymże piętrze

Layla Pcimka? juhuuuu :lol:

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw sty 06, 2011 14:08 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety poszła szósta wpłata bazarkowa - i nie ostatnia :ok:

1. 30 zł
2. 32 zł
3. 65,50 zł
4. 100zł
5. 60 zł
6. 70 zł

Bilans wpłat bazarkowych na dzień 6.01.2010 wynosi 357,50
Ostatnio edytowano Czw sty 06, 2011 17:09 przez Etiopia, łącznie edytowano 1 raz
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw sty 06, 2011 16:20 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

i ja się zgłaszałam na party, toszu, i ja!
a mój tż już zaordynował wysyłkę garniaka z domu! :lol:

truskawka usiłuje przyprawić mnie o hipochondryczny zawał serca... rozlizała sobie małpka ten szew, rozszedł się delikatnie, zaczął zrastać (dzisiaj rano wszystko wyglądało ślicznie, więc darowaliśmy sobie weta) a teraz łazi ślicznie upaciana krwią na tym swoim śnieżnobiałym futerku :evil: rozlizała sobie księżniczka naczynko krwionośne, sama ranka goi się ślicznie, ale już obdzwoniliśmy połowę wetów w tej części krakowa (wszystko nieczynne) po czym, w akcie desperacji, miszelinę - kazała nie panikować, pójść jutro do weta jeśli coś strasznego się dziać będzie, posmarować rivanolem i głęboko oddychać :lol:

a truskawka jak szalała, barankowała, traktorkowała i broiła, tak dalej to robi, tylko już powoli akceptuje innych ludziów poza mną i JE! :dance:

:roll:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw sty 06, 2011 17:31 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Robicie jakąś kwestę jeszcze?

I proszę o szczegóły dnia kota :)
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Czw sty 06, 2011 18:42 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Layla Pcimianka idzie do domu!!!!Jutro będzie odstawiona do Huty, do nowej opiekunki przytuliła się z ufnością :1luvu: Teraz jest w klatce pod Zuzią.

Tweety, na pw masz adres i wszelkie dane.

Na Kocimskiej wszystko ok, w cat -roomie dodałam do mokrego tego proszku na podrażnione jelita. Zjadły wszystkie.

A kto zabrał Majerankowi różowego hipopotama? :twisted: Biedak siedział smutny, ożywił się dopiero, jak dostał nową myszkę i szalał z nią. Leki podane.

Katia nadal rujkuje, a Klara drze się jak syrena.
Obrazek

miszelina

Post » Czw sty 06, 2011 19:21 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:Layla Pcimianka idzie do domu!!!!Jutro będzie odstawiona do Huty, do nowej opiekunki przytuliła się z ufnością :1luvu: Teraz jest w klatce pod Zuzią.

Tweety, na pw masz adres i wszelkie dane.

...

Jak ja się cieszę!
Dziękuję Wam bardzo za opiekę i znalezienie domków dla niej i jej maluszków!

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw sty 06, 2011 20:04 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:

Na którą godzinę? 19?

Też mogę sie pisać na Trambar?

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

[poprzednia][następna]