pożyczyłam kuwetkę dla truskawki z kociarni; kminek ma sraczkę (

i mało coś kotów na tej kociarni, gdzieście je pogubili?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kitkowa pisze:lutra pisze:A Kminek, Sezam, Majeranek i Tymianek - dotarli?
Majeranki i Kminki są. Madame przyszła jakiś czas temu - o ten tekst chodzi?
Acha, nie wiem, czy ktoś ma ten sam problem, ale od pewnego czasu nie mogę otworzyć pojedynczych zdjęć w waszych galeriach. Widzę tylko całość folderu i cyluję, które zdjęcie jest ładne i to ściągam. Komentarzy miszeliny pod zdjęciami więc nie widzę - tak że za ewentualne pomyłki przepraszam
Leone pisze:Tweety pisze:Leone, czy w takim razie możecie być jutro do południa na kociarni? to byłby skoczkowy dyżur![]()
ok, będziemy
Kocuria pisze:klarcia jest tak miziankowa, że bardziej się nie da - może ją spróbujcie sprzedać?
pożyczyłam kuwetkę dla truskawki z kociarni; kminek ma sraczkę (); u klarci trochę krwi w kupie, katia jest seksowna
i mało coś kotów na tej kociarni, gdzieście je pogubili?
Tweety pisze:Leone, czy w takim razie możecie być jutro do południa na kociarni? to byłby skoczkowy dyżur![]()
Czy wszyscy już dali znać Toszy, że będą na imprezie 22.01? oczywiście z osobami towarzyszącymi jeżeli taka mają wolę. Musimy wiedzieć ile będzie osób
miszelina pisze:Tweety pisze:Leone, czy w takim razie możecie być jutro do południa na kociarni? to byłby skoczkowy dyżur![]()
Czy wszyscy już dali znać Toszy, że będą na imprezie 22.01? oczywiście z osobami towarzyszącymi jeżeli taka mają wolę. Musimy wiedzieć ile będzie osób
Czyli mam rezerwować Trambar na 22 stycznia?
Na którą godzinę? 19?
Tosza, daj mi znać, na ile osób.
Tosza pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Leone, czy w takim razie możecie być jutro do południa na kociarni? to byłby skoczkowy dyżur![]()
Na którą godzinę? 19?
Miałąm wczoraj tyle napisac i zasnęlam nad kmputerem, obudzilam sie o 3.00. Z otrzymanych pw wylania sie wizja bardzo kameralnej imprezy;bedzie Noemik, Lutra i ja
![]()
Miałam wczoraj sprawdzic inne lokale, ale najpierw wyskoczyla mi spontaniczna adopcja kota, a reszte wieczoru zorganizowala mi szefowa. Dziś po pracy sprawdze inne lokale, przy zalozeniu, ze będa czynne.
Jak już wspominalam wcześniej, mialam wizję troche bardziej eleganckiej imprezy, takiej bez siatek z wlasnym jedzeniem, bez sztućcow jednorazowych, z muzyką nie z wlasnego CD. Ale jezeli jest to wylacznie moja wizja, to ja sie dostosuje. Na pewno wiaze sie to z innymi kosztami, ale w koncu impreze karnawalowa idzie sie raz ( jak w moim przypadku) na 15 lat![]()
Odezwe sie jak wroce po poludniu do domu.
Tweety pisze:miszelina pisze:Kocuria pisze:oddane i namawiam znajomych znających moje ogonki
jakieś specjalne polecenia na dzisiaj wieczór na kociarni?
Wszystko na tablicy. Majerankowi rozpuść lek razem z proszkiem w wodzie, sam wypije.![]()
Layla ma jutro wizytę, trzymajcie kciuki.
P.S. Ja oczywiście też zagłosowalam!
czyli pani już dzwoniła:) ale nie wiem czy kotka jest wystarczająco miziankowa. Może się wyda coś innego. Pani uprzedzona o niebezpieczeństwie 3 piętra i posiadania balkonu na tymże piętrze
miszelina pisze:Layla Pcimianka idzie do domu!!!!Jutro będzie odstawiona do Huty, do nowej opiekunki przytuliła się z ufnościąTeraz jest w klatce pod Zuzią.
Tweety, na pw masz adres i wszelkie dane.
...
miszelina pisze:Tweety pisze:Leone, czy w takim razie możecie być jutro do południa na kociarni? to byłby skoczkowy dyżur![]()
Na którą godzinę? 19?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa, xCatmosphere i 80 gości