Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:ten na dole to chlopczyk
ps. właśnie o Wojewodzkiego Turnau mówi o kotach
to miłe
Tweety pisze:BarbAnn pisze:ten na dole to chlopczyk
to miłe
a mówił skąd ma?
aassiiaa pisze:Tweety pisze:BarbAnn pisze:ten na dole to chlopczyk
to miłe
a mówił skąd ma?
Tak, z Toskanii.
_namida_ pisze:Poszukuję czarnych szelek. Ryfon pojechał z nimi na piknik i wrócił bez. Takie niby zamszowe, ktoś kojarzy?
Tweety pisze:_namida_ pisze:Poszukuję czarnych szelek. Ryfon pojechał z nimi na piknik i wrócił bez. Takie niby zamszowe, ktoś kojarzy?
Ryfon rozbierał się na pikniku?sprawdzę jutro w naszym koszyku, co go mam na szafie.
btw masz pw
Chciałabym kupić kociczkę perską lub pół perską, aby puchata,
mogę przeznaczyć na nią do 200zł, chciałabym zrobić prezent córce na mikołaja,
Bardzo proszę o propozycje na maila skarbuski@wp.pl
Ze swojej strony gwarantuję,iż zapewnie jej jak najlepsze warunki o obie z córką obdarzymy ciepłem
Tweety pisze:_namida_ pisze:Poszukuję czarnych szelek. Ryfon pojechał z nimi na piknik i wrócił bez. Takie niby zamszowe, ktoś kojarzy?
Ryfon rozbierał się na pikniku?sprawdzę jutro w naszym koszyku, co go mam na szafie.
miszelina pisze:Tweety pisze:_namida_ pisze:Poszukuję czarnych szelek. Ryfon pojechał z nimi na piknik i wrócił bez. Takie niby zamszowe, ktoś kojarzy?
Nie przypominam sobie striptizu w wykonaniu Ryfki![]()
Ja natomiast poszukuję uparcie mojego transportera, taki ciemnoszary z czarną, luźną metalową kratką. Miał nalepkę AFN bez numeru.
Poszukiwany ostatni raz widziany był w Myślenicach na wystawie. Bardzo proszę o sprawdzenie u Dobrego Weta, chociaż były też plotki, jakoby wrócił do Krakowa z niejaką Apolonią do Irminy. Niestety nie mam kontaktu do niej![]()
A transporter ma dla mnie wartość nie tyle materialną, co sentymentalną i bardzo proszę o zwrot.
Tweety pisze:miszelina pisze:Ja natomiast poszukuję uparcie mojego transportera, taki ciemnoszary z czarną, luźną metalową kratką. Miał nalepkę AFN bez numeru.
Poszukiwany ostatni raz widziany był w Myślenicach na wystawie. Bardzo proszę o sprawdzenie u Dobrego Weta, chociaż były też plotki, jakoby wrócił do Krakowa z niejaką Apolonią do Irminy. Niestety nie mam kontaktu do niej![]()
A transporter ma dla mnie wartość nie tyle materialną, co sentymentalną i bardzo proszę o zwrot.
Stefan w nim mieszka, co by nie bił się z Heniem
miszelina pisze:Tweety pisze:miszelina pisze:Ja natomiast poszukuję uparcie mojego transportera, taki ciemnoszary z czarną, luźną metalową kratką. Miał nalepkę AFN bez numeru.
Stefan w nim mieszka, co by nie bił się z Heniem
Tak mi się też wydawało na fotce, ale nie byłam pewna.![]()
Jak Stefan pójdzie do domu, poproszę o zwrot transportera. Należał jeszcze do mojego Steffla, (1990-2000), a więc to prehistoria.
Jak tam Filipek i Krysia?
Agulas74 pisze:A gdzie jest info o tych kociakach na Ułanów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], kasiek1510 i 1352 gości