K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 23:06 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

ten na dole to chlopczyk

ps. właśnie o Wojewodzkiego Turnau mówi o kotach
to miłe
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lis 23, 2010 23:24 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

BarbAnn pisze:ten na dole to chlopczyk

to miłe

a mówił skąd ma?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 23, 2010 23:29 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:

to miłe

a mówił skąd ma?

Tak, z Toskanii.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto lis 23, 2010 23:42 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

aassiiaa pisze:
Tweety pisze:

to miłe

a mówił skąd ma?

Tak, z Toskanii.

chyba nie wszystkie albo jakiś błąd na łączach

Kinga, Henio to brat Stefana Bezoczko, wygląda mniej więcej tak

Obrazek

Tweety

Post » Wto lis 23, 2010 23:43 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Poszukuję czarnych szelek. Ryfon pojechał z nimi na piknik i wrócił bez. Takie niby zamszowe, ktoś kojarzy?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Wto lis 23, 2010 23:47 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

_namida_ pisze:Poszukuję czarnych szelek. Ryfon pojechał z nimi na piknik i wrócił bez. Takie niby zamszowe, ktoś kojarzy?

Ryfon rozbierał się na pikniku? :wink: sprawdzę jutro w naszym koszyku, co go mam na szafie.
btw masz pw

Tweety

Post » Śro lis 24, 2010 0:11 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:
_namida_ pisze:Poszukuję czarnych szelek. Ryfon pojechał z nimi na piknik i wrócił bez. Takie niby zamszowe, ktoś kojarzy?

Ryfon rozbierał się na pikniku? :wink: sprawdzę jutro w naszym koszyku, co go mam na szafie.
btw masz pw

Znając jej zdolności - nie zdziwiłabym się.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro lis 24, 2010 6:42 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Może Was zainteresuje.
Chciałabym kupić kociczkę perską lub pół perską, aby puchata,
mogę przeznaczyć na nią do 200zł, chciałabym zrobić prezent córce na mikołaja,
Bardzo proszę o propozycje na maila skarbuski@wp.pl
Ze swojej strony gwarantuję,iż zapewnie jej jak najlepsze warunki o obie z córką obdarzymy ciepłem :)

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-in ... Z244197616

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 24, 2010 7:52 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:

Nie przypominam sobie striptizu w wykonaniu Ryfki :ryk:
Ja natomiast poszukuję uparcie mojego transportera, taki ciemnoszary z czarną, luźną metalową kratką. Miał nalepkę AFN bez numeru.
Poszukiwany ostatni raz widziany był w Myślenicach na wystawie. Bardzo proszę o sprawdzenie u Dobrego Weta, chociaż były też plotki, jakoby wrócił do Krakowa z niejaką Apolonią do Irminy. Niestety nie mam kontaktu do niej :cry:
A transporter ma dla mnie wartość nie tyle materialną, co sentymentalną i bardzo proszę o zwrot.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 24, 2010 8:00 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Zmiencie imie Henkowi bo wiele szczescia ostatnio nie przynisoło. Shani tez już miałam dwie i obie nie zyją. Czesio też nie najlepsze.

Mój Lenon jest fantastyczną przytulanką, oczy jednak paskudne. Ledwo widzi, dzisiaj wpadł do wanny. Po pobycie u Pani Heleny chłopak stwierdził, ze się wykąpie.

Puzon pojechał na 10 dni do Pani Joli na intensywną rehabilitację. Aurora znaleziona. Więcje z wczoraj nie pamiętam bo za dużo się działo.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lis 24, 2010 8:38 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

miszelina pisze:
Tweety pisze:

Nie przypominam sobie striptizu w wykonaniu Ryfki :ryk:
Ja natomiast poszukuję uparcie mojego transportera, taki ciemnoszary z czarną, luźną metalową kratką. Miał nalepkę AFN bez numeru.
Poszukiwany ostatni raz widziany był w Myślenicach na wystawie. Bardzo proszę o sprawdzenie u Dobrego Weta, chociaż były też plotki, jakoby wrócił do Krakowa z niejaką Apolonią do Irminy. Niestety nie mam kontaktu do niej :cry:
A transporter ma dla mnie wartość nie tyle materialną, co sentymentalną i bardzo proszę o zwrot.

Stefan w nim mieszka, co by nie bił się z Heniem :wink:

Tweety

Post » Śro lis 24, 2010 8:47 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tweety pisze:
miszelina pisze:Ja natomiast poszukuję uparcie mojego transportera, taki ciemnoszary z czarną, luźną metalową kratką. Miał nalepkę AFN bez numeru.

Tak mi się też wydawało na fotce, ale nie byłam pewna. :)
Jak Stefan pójdzie do domu, poproszę o zwrot transportera. Należał jeszcze do mojego Steffla, (1990-2000), a więc to prehistoria.
Jak tam Filipek i Krysia?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 24, 2010 10:38 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

miszelina pisze:
Tweety pisze:
miszelina pisze:Ja natomiast poszukuję uparcie mojego transportera, taki ciemnoszary z czarną, luźną metalową kratką. Miał nalepkę AFN bez numeru.

Tak mi się też wydawało na fotce, ale nie byłam pewna. :)
Jak Stefan pójdzie do domu, poproszę o zwrot transportera. Należał jeszcze do mojego Steffla, (1990-2000), a więc to prehistoria.
Jak tam Filipek i Krysia?

Krysia zostaje w Myślenicach, Filipek dzisiaj przyjeżdża i będzie miał wizytę w czwartek, piątek.
Plan jest taki, że kontenery zostaną podmienione jeżeli nie będzie to zbyt skomplikowane :wink:

Tweety

Post » Śro lis 24, 2010 10:55 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

A gdzie jest info o tych kociakach na Ułanów?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro lis 24, 2010 10:57 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Agulas74 pisze:A gdzie jest info o tych kociakach na Ułanów?

mam telefon i adres pani zgłaszającej problem i dokarmiającej rodzinkę

Tweety

[poprzednia][następna]