Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Biedny Biguś - trzymam kciukasy![]()
Zobaczcie proszę brzuszek Sandry czy jest ok
Marta a patrzyłyście w uszy nowych czy jest kopalnia?
Doszła nowa dziewczynka (nie Maciuś jednak) od Gosi. Uszy do leczenia, Gosia na pewno napisze zalecenia.
Jutro do boksu dojdą 4 maluchy schronowe, które byly u Alienor. Trzeba im szybko szukac domków - w schronie ubywa młodych kotow, no ale tam nie ma selekcji domków a u nas jest
no i jestesmy na ten moment zapchani z miejscami w boksach. Zostają klaty.
Dorota Wojciechowska pisze:Wrocilam wlasnie do domu i nie zastalam Biga w laziencesiedzial za szafka telewizora
Wyskoczyl i zaczol o cos sie upominac. Ale ma smieszny glos
Dalam mu mokre i dopiero skusil sie na gotowanego kurczaczka
Puszki kocie feee. Nic sobie nie robi z Sheby jak by jej wogole nie widzial, natomiast ta Alfa krzyczy glosnym gardlowym miauu robi wielkie oczy i chce chyba pokazac ze tu rzadzi
Dorota Wojciechowska pisze:Taaa nie tylko przewodAle jak tej pozostalej czesci kota wytlumaczyc ze drugi kot to kolega a nie wrog
Big goni Alfa
i to na pewno nie w celach pokarmowych
ale terytorialnej. Alf goni Shebe a ja gonie Alfa i Biga
bo Sheba sama przedemna ucieka
Dzisiaj Big nie ma juz takiego apetytu,ale to moze po karcerze jaki dostal w nocy za wojne z Alfem o 4 rano
Filomen pisze:odnośnie kalendarzy - poprosiłam o wycenę nastepnej partii - cieszą się zainteresowaniem i warto może dodrukować, jak coś będę wiedziała to zaraz Wam dam znać
gosiakot pisze:Filomen pisze:odnośnie kalendarzy - poprosiłam o wycenę nastepnej partii - cieszą się zainteresowaniem i warto może dodrukować, jak coś będę wiedziała to zaraz Wam dam znać
Czy oprócz kalendarzy "magnetycznych" będą też te większe do zawieszania na ścianę ? jeśli tak , byłabym bardzo chętna co najmniej na na kilka, magnetyczne są fajne ale np. ja mam zabudowaną lodówę i nie mam gdzie zawiesić, te które mam otrzymają w prezencie nasi sympatycynie zaszkodzi jak logo kociej chatki zagości w różnych domach .
Użytkownicy przeglądający ten dział: WilliamGreva i 89 gości