Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TanundA pisze:Siriwan dziękuje!!
przez chwile mnie zmroziło ze czeladzka Lolusia z KrakowaMała1 pisze::|
Lolusia wraca do schroniska
mamaja4 pisze:Potrzebuję kilku próbek karmy dla wybrednych kotów,bąź z problemami jelitowymi.Typu:intestinal ,exigent,itd.Tylko właśnie NIE RC-to już kocica wypróbowała.Doradźcie,czego mam szukać.Chętnie odbiorę na akcji,gratyfikacja oczywiście będzieChodzicie po zoologach,wetach,na pewno coś wam wpadło w oko.Może być "odsypka" z karmy-taka na 1 miseczkę.Kocica mi się niedługo zagłodzi
siriwan pisze:mamaja4 pisze:Sanabelle Sensitive? Jest teraz w trzech smakach: łosoś, kurczak, wołowina. Daję Modrzewiowi, bo on się wiecznie zakłacza, a ta karma mu pomaga. Niestety - teraz mam ją wymieszaną z RC Exigent.Ale w Tarnowskich Górach jest sklep gdzie można dostać na wagę. Jutro muszę jechać do TG, więc jak chcesz mogę kupić.
mamaja4 pisze:siriwan pisze:Sanabelle Sensitive? Jest teraz w trzech smakach: łosoś, kurczak, wołowina. Daję Modrzewiowi, bo on się wiecznie zakłacza, a ta karma mu pomaga. Niestety - teraz mam ją wymieszaną z RC Exigent.Ale w Tarnowskich Górach jest sklep gdzie można dostać na wagę. Jutro muszę jechać do TG, więc jak chcesz mogę kupić.
Bardzo proszę po pół kilo kazdego smaku
Mała1 pisze:i prosba
ma ktos czas i chęć porobić staruszkowi Docusiowi z tymczasu u mar 9 sporo ogłoszeń?
on sie tam nienajlepiej czuje wśród wielu kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 775 gości