S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 20:50 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mishila - ale ty złośliwa jesteś ! - już lepiej nic nie dodawaj i bez tego wiem, że jestem wielka :twisted:

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Pon lip 12, 2010 20:53 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mała1 pisze::|
Lolusia wraca do schroniska
starowinka z 28ki :(
matko :cry: :cry: :cry:

Co za bezduszny człowiek z tego właściciela! Lolusia znów przeżyje okropny stres! A to starsza kocia pani! :( &^%&^%&#&-n a nie człowiek! :twisted:

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Pon lip 12, 2010 21:15 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Ja złośliwa.........???????? Dlaczego????? No nie spodziewałam się.....
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

Post » Pon lip 12, 2010 22:20 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Dago
Obrazek

Obrazek Obrazek
Dagoooo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Siriwan dziękuje!! :oops:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Wto lip 13, 2010 0:12 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

TanundA pisze:Siriwan dziękuje!! :oops:

Żaden problem. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Wto lip 13, 2010 6:26 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

A teraz bezczelna prywata:
Potrzebuję kilku próbek karmy dla wybrednych kotów,bąź z problemami jelitowymi.Typu:intestinal ,exigent,itd.Tylko właśnie NIE RC-to już kocica wypróbowała.Doradźcie,czego mam szukać.Chętnie odbiorę na akcji,gratyfikacja oczywiście będzie :wink: Chodzicie po zoologach,wetach,na pewno coś wam wpadło w oko.Może być "odsypka" z karmy-taka na 1 miseczkę.Kocica mi się niedługo zagłodzi :twisted:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto lip 13, 2010 8:40 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mała1 pisze::|
Lolusia wraca do schroniska
przez chwile mnie zmroziło ze czeladzka Lolusia z Krakowa :twisted:
ale tam myślę wszystko na szczęście ok, nie zapeszając
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Wto lip 13, 2010 9:02 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

mamaja4 pisze:Potrzebuję kilku próbek karmy dla wybrednych kotów,bąź z problemami jelitowymi.Typu:intestinal ,exigent,itd.Tylko właśnie NIE RC-to już kocica wypróbowała.Doradźcie,czego mam szukać.Chętnie odbiorę na akcji,gratyfikacja oczywiście będzie :wink: Chodzicie po zoologach,wetach,na pewno coś wam wpadło w oko.Może być "odsypka" z karmy-taka na 1 miseczkę.Kocica mi się niedługo zagłodzi :twisted:

Sanabelle Sensitive? Jest teraz w trzech smakach: łosoś, kurczak, wołowina. Daję Modrzewiowi, bo on się wiecznie zakłacza, a ta karma mu pomaga. Niestety - teraz mam ją wymieszaną z RC Exigent. ;-) Ale w Tarnowskich Górach jest sklep gdzie można dostać na wagę. Jutro muszę jechać do TG, więc jak chcesz mogę kupić. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Wto lip 13, 2010 9:53 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

mamaja-a probowałas całkiem karmy odstawic i przestawic na mięso konkretne?
masa kotów ma uczulenia na składniki karm, konserwanty itd, a wtedy nawet ta dla najbardziej wrazliwych uczula.

Martwie sie bardzo Lolusia-to sliczna burasia, z zieonymi slipkami
jedna z pierwszych pchała sie w schronisku do głaskania.

Mruczek i teraz tez Minka nie chca jesć
tak samo Ziutek
:(
nie wiem jak Dobrusia bo mnie nie lubi :wink: i syka na moj widok

Rozalka na szczęscie je

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lip 13, 2010 10:59 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mishila - sorrki ogromne, kto mnie zna - myślę, że całkiem sporo osób :ryk: - to wiecie, że po 40-tce mi się baardzo dowcip wyostrzył :oops: - zapraszam na wątek małej czarnej - będę się starała aktualności wpisywać - jest już u mnie :)

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Wto lip 13, 2010 11:52 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

siriwan pisze:
mamaja4 pisze:Sanabelle Sensitive? Jest teraz w trzech smakach: łosoś, kurczak, wołowina. Daję Modrzewiowi, bo on się wiecznie zakłacza, a ta karma mu pomaga. Niestety - teraz mam ją wymieszaną z RC Exigent. ;-) Ale w Tarnowskich Górach jest sklep gdzie można dostać na wagę. Jutro muszę jechać do TG, więc jak chcesz mogę kupić. ;-)

Bardzo proszę po pół kilo kazdego smaku :D

Mała1:Czarcia je tylko suche.Niczego innego do pysia nie weżmie.Teraz musi być głownie na intestinalu Low Fat-dopóki jej się trzustka nie ustabilizuję,ale mogę wprowadzać inne karmy dla wrażliwców.I tu problem-intestinala,ani exigenta nie zje,babycat chętnie,ale jej zaszkodzi-zbyt odżywczy.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto lip 13, 2010 13:19 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

mamaja4 pisze:
siriwan pisze:Sanabelle Sensitive? Jest teraz w trzech smakach: łosoś, kurczak, wołowina. Daję Modrzewiowi, bo on się wiecznie zakłacza, a ta karma mu pomaga. Niestety - teraz mam ją wymieszaną z RC Exigent. ;-) Ale w Tarnowskich Górach jest sklep gdzie można dostać na wagę. Jutro muszę jechać do TG, więc jak chcesz mogę kupić. ;-)

Bardzo proszę po pół kilo kazdego smaku :D

Zrobi się. ;-) Jak chcesz wcześniej odebrać, to w czwartek jestem w schronisku. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Śro lip 14, 2010 9:58 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Joma zsotawiła malcom pakiecik
dwa worki royala dla maluchów, gerberki :1luvu:
bedzie wyżera :ok:

mam w aparacie fotki nowych maluszków, juz wczoraj miałam, ale mnie pogoda i stres ilościowo/kłopotowy koci rozwala i nie mam wieczorem juz sił całkiem :oops:

dzis postaram sie wkleić

Minka od dzis na betamoxie, bo chyba po ciachu sie ciut rozłozyła
tyle dobrze ,ze i ona i Mruczek łykają conwa dosc ładnie
same nie jedzą :|

Dobrochna na szczęscie je
i chyba Ziutek tez, ale nie mam pewnosci, nadal mnie opieprza jak tylko zajrze do jego pokoju-pawlacza
zasmarkał się też

u reszty w miarę oki

i prosba
ma ktos czas i chęć porobić staruszkowi Docusiowi z tymczasu u mar 9 sporo ogłoszeń?
on sie tam nienajlepiej czuje wśród wielu kotów

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro lip 14, 2010 11:17 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mała1 pisze:i prosba
ma ktos czas i chęć porobić staruszkowi Docusiowi z tymczasu u mar 9 sporo ogłoszeń?
on sie tam nienajlepiej czuje wśród wielu kotów

Jest jakiś tekst do ogłoszenia? Objadę tam gdzie zwykle. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Śro lip 14, 2010 11:22 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

A ja wpadłam na taki pomysł, że może warto byłoby zacząć wieszać gdzieś w schronisku fotki i krótkie opisy tymczasów, tak jak kotów schroniskowych, bo czasem zdarza się , że ludzie szukają konkretnego wyglądem kota i można byłoby ich wtedy do takiego DT skierować pokazując im zdjęcie.
Może to ułatwiłoby DT szukanie domków?
Co o tym myślicie?

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

[poprzednia][następna]