Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2011 21:06 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

Jeśli będę dostarczać faktury z lecznicy - wtedy będzie OK- prawda?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw lip 07, 2011 21:09 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

magaaaa pisze:Jeśli będę dostarczać faktury z lecznicy - wtedy będzie OK- prawda?

prawda- ale jej tego nie wytłumaczysz :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 07, 2011 21:12 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

Tzn jesli dostarcze f-rę z lecznicy i poprosze o przelanie pieniedzy na konto lecznicy - to będę mogła korzystać z KK czy nie? :roll:

magaaaa

Post » Czw lip 07, 2011 21:13 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

Alareipan, przykro mi :( ale rozumiem
gratuluję świetnych dotychczasowych osiągnięć, samego pomysłu i miliona bazarków :king: oraz statusu Osoby Zaufania Publicznego :king: :king: :king:
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Czw lip 07, 2011 21:18 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

magaaaa pisze:Tzn jesli dostarcze f-rę z lecznicy i poprosze o przelanie pieniedzy na konto lecznicy - to będę mogła korzystać z KK czy nie? :roll:

sama sobie odpowiedz na to pytanie ;) koleżanka boi się przekazywać na prywatne konta, niestety jeśli chcę ją zaangażować muszę to uszanować.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lip 07, 2011 21:21 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

XAgaX pisze:
magaaaa pisze:Tzn jesli dostarcze f-rę z lecznicy i poprosze o przelanie pieniedzy na konto lecznicy - to będę mogła korzystać z KK czy nie? :roll:

sama sobie odpowiedz na to pytanie ;) koleżanka boi się przekazywać na prywatne konta, niestety jeśli chcę ją zaangażować muszę to uszanować.

Nie ja prosze o odpowiedź Ciebie, jako osbę prowadzącą teraz KK.
Chce wiedzieć ponad wszelką wątpliwość.
Z dedukcji wychodzi mi, ze tak bedzie OK, ale chcę jasnej, jednoznacznej odpowiedzi.

magaaaa

Post » Czw lip 07, 2011 21:26 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

magaaaa pisze:
XAgaX pisze:

Nie ja prosze o odpowiedź Ciebie, jako osbę prowadzącą teraz KK.
Chce wiedzieć ponad wszelką wątpliwość.
Z dedukcji wychodzi mi, ze tak bedzie OK, ale chcę jasnej, jednoznacznej odpowiedzi.

dla mnie będzie OK, ale wszystko zależy od prowadzącej organizację, którą poproszę o pomoc- zakładam, że się zgodzi. Inaczej będę musiała powołać własną fundację- którą też ogranicza konieczność rozliczeń i posiadania faktur.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw lip 07, 2011 21:29 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

Aga, napisz jednoznacznie jak już będziesz mogła.
Tak, zeby było wszystko jasne.

magaaaa

Post » Pt lip 08, 2011 9:06 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

Myślę o poproszeniu Fundacji Viva! albo Fundacji Chatul o możliwość zbierania na ich konto - wtedy inicjatywa będzie działać na zasadzie fundacji= faktury, rozliczenia, itp. Oczywiście konstruktywna krytyka i inne pomysły- zbieranie na prywatne konto wykluczam- mile widziane :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lip 11, 2011 21:28 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

na twoim miejscu postapilabym tak samo :) moze kiedys bedziesz mogla do tej dzialalnosci wrocic :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lip 15, 2011 14:08 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

Bardzo dziękuje za wsparcie i :flowerkitty: ślę do Boni7 :1luvu: :1luvu:

Dzięki pomocy Boni, posłałam 156 zeta na kotki Hanelki :ok: :ok: Do spłacenia zostały jeszcze "dwie" :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob lip 16, 2011 19:32 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

alareipan pisze:Bardzo dziękuje za wsparcie i :flowerkitty: ślę do Boni7 :1luvu: :1luvu:

Dzięki pomocy Boni, posłałam 156 zeta na kotki Hanelki :ok: :ok: Do spłacenia zostały jeszcze "dwie" :ok: :ok:

alareipan :1luvu: bardzo dziękuję, bo chyba chodzi o mnie?? jak się wykaraskam z remontu, na pewno przeznaczę na kasę kilka bazarkowych fantów :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lip 18, 2011 11:42 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

UWAGA, WAŻNE

Uzgodniłyśmy z magaaaa, że założy specjalne konto na potrzeby KK :1luvu: i zasady pozostają te same- czyli kasę można dostać także na prywatne konto pod warunkiem dostarczenia potwierdzenia wykonania zabiegu.

Drugi, NOWY punkt:

Panie w ciąży mają pierwszeństwo - jeśli opiekun kotki ciężarnej pozwoli jej urodzić i odchować miot, nie dostanie na kastrację danej kotki pieniędzy z KK. Wyjątkiem są sytuacje, kiedy przedstawi zaświadczenie lekarskie, że nie było innej możliwości. Zależy nam na walce z bezdomnością, dlatego nie zamierzam finansować pozwalania na rozród.

Zasady wpisywania się do wątku pozostają bez zmian, jeśli znany jest przybliżony koszt i termin wykonania zabiegu proszę o takie informacje jak najwcześniej.

Pytania? Krytyka? Zapraszam :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lip 18, 2011 11:44 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

Aniu, czy mogłabyś zmienić tytuł wątku?
Na coś w sensie, ze KK znowu jest i działa.

magaaaa

Post » Pon lip 18, 2011 11:46 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

aha, jeszcze jeden ważny punkt, mam nadzieję, że zostanę zrozumiana:

w wielu gminach istnieją inicjatywy i możliwości pozwalające zminimalizować koszt zabiegu (Koteria, talony...), proszę o korzystanie najpierw z nich, jeśli jest taka możliwość. Tak uda nam się pomóc większej liczbie kotów :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]