S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 6:50 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Dostałam maila z nowego domu Festi.Kto znał tą panienkę wie że to kotka z duzym pazurkiem,delikatnie mówiąć :roll: Wydając ją do nowego domu który nigdy nie miał kota, miałam duże obawy.A tu proszę .

"Witam, kotek chyba juz sie na dobe u nas zadomowil:) poczytalismy na internecie o zachowaniach kota i teraz wiemy kiedy mamy np.przesac go gladkac bo nas chapnie:) jak narazie idzie nam calkiem dobrze, od niedzieli ani mnie ani meza nie ugryzla:) na innych ludzi tez reaguje dobrze dzisiaj szalala juz z wacikiem do uszu i jednorazowka narazie nie chce bawic sie zabawkami ktore jej kupilismy w sklepie, woli wlasnie rzeczy codziennego uzytku:) ..."
:D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 07, 2010 7:44 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Marta to super wieści :lol: faktycznie Festunia to charakterna dziewczynka :D cosik wiem na ten temat :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro kwi 07, 2010 10:34 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

terenia1 pisze:No i z dobrych wieści w sobotę do schroniska w Śremie okolice Poznania przyjedzie dla nas z dalekiej Holandii cały transport róznych dobroci da naszych kociaków :D bardzo się cieszę bo już dziś wiem że to jest na 100% pewne - musimy po to przyjechać busikeim bo do osobówki się nie zmieści - będzie to jedzonko suche (kilkadziesiąt kilogramów), mokre (ok. 300 puszeczek jedzonka), miseczki, zabawki, żwirek i cała masa różnych różności :D nie mniej jednak będzie to bardzo wielki zastrzyk pomocowy dla nas :D wtedy pieniądze, które ciułamy możemy przeznaczyć na inne ważne rzeczy.
Poprosiłam nieśmiało bubora i zgodził się :1luvu: Pawełu wielkie dzięki przetransportować wszystko do nas :1luvu:

Tereniu gratuluję wytrwałości w załatwianiu sprawy, to wieeeelka dla nas pomoc.
Cierpliwie :ok: :ok: :ok: czekamy na jeszcze inne dobre wieści :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro kwi 07, 2010 10:41 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

A co za nowi lokatorzy trafili do nas ze schronu?
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro kwi 07, 2010 11:12 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Kleo pisze:A co za nowi lokatorzy trafili do nas ze schronu?

Asiu zapraszamy :lol: można kociaki obejrzeć na własne oczy :D nie wiem czy Marta da radę zrobić im zdjęcia, niestety dziewczyny musimy Martę całkowicie zwolnić z dyżurów dziewczyna jest i tak dzielna, że do tej pory to robi, ale niestety jest jej już ciężko - tak więc proszę o deklaracje może ktoś jeszcze zaczął by pomagać w kociarni chodzi oczywiście o dyzury sprzątające :?: :?: :?:

terenia1

Post » Śro kwi 07, 2010 11:17 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Ja bardzo chętnie tylko za daleko :oops:
Ale będę we wakacje u rodziny na Giszowcu i was odwiedzę :ok:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro kwi 07, 2010 11:57 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

terenia1 pisze:
Kleo pisze:A co za nowi lokatorzy trafili do nas ze schronu?

Asiu zapraszamy :lol: można kociaki obejrzeć na własne oczy :D nie wiem czy Marta da radę zrobić im zdjęcia, niestety dziewczyny musimy Martę całkowicie zwolnić z dyżurów dziewczyna jest i tak dzielna, że do tej pory to robi, ale niestety jest jej już ciężko - tak więc proszę o deklaracje może ktoś jeszcze zaczął by pomagać w kociarni chodzi oczywiście o dyzury sprzątające :?: :?: :?:

tereniu objasnisz mi jak to wyglada??? moze bym pomogła ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro kwi 07, 2010 12:34 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

kasiunia773 pisze:Ja bardzo chętnie tylko za daleko :oops:
Ale będę we wakacje u rodziny na Giszowcu i was odwiedzę :ok:

Kasiu dzięki za deklarację :lol: ale cosik byś miała daleko :D a oczywiscie w odwiedziny jak najbardziej zapraszamy :D
MartynaP pisze:tereniu objasnisz mi jak to wyglada??? moze bym pomogła ;)

no cóż sama proza życia: sprzątanie kuwet, wymiana miseczek z jedzonkiem i piciem, wysprzatanie boksów, woliery, umycie wszystkiego po kotach, umycie podłogi, wyrzucenie śmieci, jak zajdzie potrzeba wyczyscić uszy, zakropić oczy, podać tabletkę :D no i oczywiscie najmilsza część dnia wymizianie kociaków :D to tak ogólnie

terenia1

Post » Śro kwi 07, 2010 13:49 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Dziewczyny bym zapomniała, u mnie są rzeczy wylicytowane na bazarku u Iwetki - dla Basi, Dorotki i jeszcze podkładka z kotem. Przywiozę dziś na kociarnię więc proszę sobie poodbierać.

terenia1

Post » Śro kwi 07, 2010 13:53 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

bardziej chodzilo mi o dyzury jakie dni?? jakie godziny??
bo ze posprzatac to sie domyslam ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro kwi 07, 2010 14:52 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

terenia1 pisze:Dziewczyny bym zapomniała, u mnie są rzeczy wylicytowane na bazarku u Iwetki - dla Basi, Dorotki i jeszcze podkładka z kotem. Przywiozę dziś na kociarnię więc proszę sobie poodbierać.

Zgadza sie dla Dorotki, Basi i podkładka dla Kicia_Kluska czyli Karolina :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro kwi 07, 2010 15:50 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Iwetko właśnie czy Ja Ci zapłaciłam :oops:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 07, 2010 15:56 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Witam popołudniowo oferuję swoją pomoc w chatce. :1luvu:

Mam pytanie czy wpłynął "zajączek" na konto. :conf: :kotek:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro kwi 07, 2010 16:28 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

MIKUŚ pisze:Iwetko właśnie czy Ja Ci zapłaciłam :oops:

Bona44 pisze:
Mam pytanie czy wpłynął "zajączek" na konto. :conf: :kotek:

Sprawdziłam konto, Mikuś - nie , Bona44 - tak :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro kwi 07, 2010 17:18 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Witajcie :D
Długo mnie nie było ale też sprawy były ważniejsze :cry:
Pozdrawiają Was Nesca, Kama i Marcysia :kotek: :kotek: :kotek: Wszystkie w super formie. Kama nadal tłucze Marcysię ale tak jakby dla zdrowia :wink: żeby się młodej w głowie nie poprzestawiało. Nesca i Kama już znoszą tony myszy a Marcyśka nie. Ona jest mistrzynią w wykradaniu im tego co obie upolują :twisted:
A czy były jakieś wieści po adopcji Lucusia vel Norka? Bardzo jestem ciekawa jak urósł :mrgreen:
Pozdrawiam serdecznie :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

[poprzednia][następna]