Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo (filmik s. 82) & Mysz

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 21:50 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

OKI nam dzisiaj zniknęła, ale mam nadzieję, że wszystko ok! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 11, 2010 22:10 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

dzien bez miauu ?

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw lut 11, 2010 22:21 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

To dzien stracony. 8)

Olga, przyszlo FC, dzieki. I mam awizo, czyli pewnie termometr tez doszedl. Jutro ide na poczte. :wink:

Dzieki. :D :D :D

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Pt lut 12, 2010 7:45 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 8:25 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

margaretka2002 pisze:Olga, przyszlo FC, dzieki.

BARFujecie? :)

dzien doberek, OKI, kotki i wszyscy odwiedzajacy wateczek.... jak tam zdroweczko?

u mnie troche spokojniej, wiec zagladam :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 12, 2010 9:27 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

Cześć wszystkim :1luvu:

kociczka39 pisze:ALEŻ ONA JEST SŁODKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I JAKI KOCHANY BUZIACZEK,CMMMMOK W SAME USTECZKA OD CIOTECZKI SYLWUSI

Babcia Szelma dziękuje za komplimenta :lol:
A co do jej usteczek, to muszę je kiedyś obfocić, bo są całkiem czarne, wyglądają jak pomalowane. Widać to tylko jak warczy lub syczy, ale wygląda wtedy jak koci demon :lol:

annette88 pisze:dzień dobr, ślicznotkom zajętym chyba bardzo :D

Dzień dobry podwójny :D

Hanulka pisze:Ale Szelma to pięknota wielka :D :D :D :D :D

Dziękujemy, jesteśmy łase na pochwały :oops:

ewar pisze:Nie będę oryginalna, kotka śliczna,a pierwsze zdjęcie....no,brak słów.Cudne!

Dzięki, Szelma bywa bardzo fotogeniczna, w przeciwieństwie do Taci, której rzeczywiście trudno jest zrobić dobre zdjęcie :roll:

kalair pisze:OKI nam dzisiaj zniknęła, ale mam nadzieję, że wszystko ok! :ok: :ok:

Wszystko OKi :ok: :wink:

annette88 pisze:dzien bez miauu ?

Padł na wczoraj prąd w pracy, potem siadł net, a wieczorem mi się nie chciało komputerka odpalać :lol:
Ale to nie odwyk, tylko odtrucie :ryk:

margaretka2002 pisze:To dzien stracony. 8)

Olga, przyszlo FC, dzieki. I mam awizo, czyli pewnie termometr tez doszedl. Jutro ide na poczte. :wink:

Dzieki. :D :D :D

Już się zastanawiałam, gdzie ja to powysyłałam :roll: Czekam na relację z reakcji :lol:

tillibulek pisze:
margaretka2002 pisze:Olga, przyszlo FC, dzieki.

BARFujecie? :)

Próbujemy zacząć :lol:

tillibulek pisze:dzien doberek, OKI, kotki i wszyscy odwiedzajacy wateczek.... jak tam zdroweczko?

u mnie troche spokojniej, wiec zagladam :ok:

Zdróweczko w porządku, a nawet wszystkie 4 zdróweczka :ryk:
A jak u Was, goicie się ładnie?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lut 12, 2010 10:26 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

no to swietnie, bo zdrowko to podstawa :ok:

ja tez myslalam o BARFie, oczywiscie nie takim totalnym ;) ale FC jak najbardziej, tylko nie mam wagi, zeby odmierzac odpowiednie porcje miesa... pewnie moje i tak dostaja za duzo, a raczej nie umialabym im ograniczyc tej przyjemnosci ;) to dajcie znac "jak to sie robi" - ile sie tego preparatu dodaje i na ile on starcza - u nas miesko jest codziennie, lub co drugi dzien (zalezy jak pancia zrobi zakupy) ;)

dziekuje za pytanie o moje dziewczynki - troche mielismy problemow z młodszą - kicia najwyrazniej przezyla jakas traume - wiecej nie pojedziemy do tej lecznicy, a na zdjecie szwow, ktore btw wcale takie male nie sa (widzialam dzisiaj fotke brzuszka innej kici po sterylce - ma szew 4x mniejszy niz u moich - wrrrr!!!!), jedziemy juz do naszej wetki, do ktorej mam zaufanie

:ok:

tillibulek

Post » Pt lut 12, 2010 10:39 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

Kurcze, a przecież to raczej polecana na miau lecznica. I wszystko nie tak :? Trzymam kciuki, żeby już wszystko było w porządku :ok:

Ja wagi też nie mam, ale w sklepie mają :wink: Przecież wiem, ile którego mięcha kupuję, a do FC jest miarka - wprawdzie na pojedyńczą dawkę, ale to już bardzo ułatwia, na kg mięcha wchodzi ok. 15 takich. Przy najbliższym przygotowaniu mięcha muszę sprawdzić, ile to będzie - łyżeczka, łyżka, czy co tam :roll: Na razie miałam przerwę, bo brak czasu wystąpił, ale jak tylko się poogarniam, to zaczynam walczyć dalej z tym tematem.

OKI

Post » Pt lut 12, 2010 11:06 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

ale tego nie daje sie do konkretnej ilosci miesa, tylko wsypuje sie wszystko na raz do np. kilograma?

tak, chirurg polecany na Miau :roll: znieslawiac nikogo nie zamierzam, bo sama sie na tym nie znam, ale w tej lecznicy moja noga juz nie postanie (ostatnia wizyta kontrolna tez rozlozyla mnie i mojego TŻ na łopatki)

tillibulek

Post » Pt lut 12, 2010 11:14 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

Są dwie szkoły - falenicka i otwocka :ryk:
Ja uskuteczniam jednorazowe wymiąchanie wszystkiego, podzielenie na porcje i zamrożenie, tak mi najłatwiej. Niektórzy dodają do pojedyńczych porcji przed podaniem. Miarka dołączona do FC jest na jedną porcję, a w zasadzie na całodzienną porcję (0,8g), na kg trzeba 12,5 g. Kupuję np. łącznie kg mięcha, sypię FC i mam z głowy - do tego waga mi niepotrzebna.

Z tego, co czytałam, to i chirurg, i lecznica polecane. A stan, w jakim odebrałaś kotki wołał o pomstę do nieba

OKI

Post » Pt lut 12, 2010 11:44 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

OKI pisze:
A co do jej usteczek, to muszę je kiedyś obfocić, bo są całkiem czarne, wyglądają jak pomalowane. Widać to tylko jak warczy lub syczy, ale wygląda wtedy jak koci demon :lol:

No to teraz czekamy na oosteczka Śliczności

I zdrówencja pełno :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 12, 2010 11:51 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

Taci urody wystarcza,aby nawet na nie udanych zdjęciach wyglądać jak zjawisko.Zobaczcie Mosia w moim podpisie.Nie w typie Taci?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lut 12, 2010 11:56 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

Ewo, to prawda, że jej urody wystarcza :lol: Ale sama wiesz, że na żywo jest dużo ładniejsza :wink:
Mosia widziałam - miałam takie samo skojarzenie. Jak brat wygląda :lol:

Kociczko, na zdjęcie usteczek trzeba będzie poczekać, bo to trudno uchwycić raczej :roll:

A dzisiaj rano już się we trzy bawiły w berka :ryk:
I Mysz wczoraj podeszła do mnie sama!
no dobra, do kawałka kabanoska, ale to i tak dużo jak na nią :lol:

OKI

Post » Pt lut 12, 2010 12:04 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

Doberek raz jeszcze, doberek, też chcem zdjęcie usteczek!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 12, 2010 12:12 Re: Ja chyba mam kota... Szelma, Tatoo & Mysz zakichana

przenegocjuję, ale to może być trudne :lol:

OKI

[poprzednia][następna]