Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 22, 2010 10:53 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Szymkowa pisze:W niedzielę byłam i zapaliłam Kaczuszce światełko.
Za dwa tygodnie, 3 października, będzie tam mnóstwo osób. Możesz pojechać by przekonać się, że ona tam nie jest sama.

Dziękuję, nie, chyba tam nie pojadę. Przez chwilę, kiedy żyła Przytulanka, ktora mi ją tak przypominala, było trochę lepiej.
Nie wierzę w to, ze tam jest jej dobrze, przepraszam :oops: Mam nadzieje, ze kiedys bede mogla ja odwiedzic.... teraz nie, zawsze kiedy pisze na forum o jej grobie rozwala mnie, bardzo, zawsze jak piszesz ze ja odwiedzasz.... ze zapalilas swieczke, posadzilas kwiatki, boli tak samo jak w grudniu. Znowu zaczynam myslec co zrobic, zeby miec ja z powrotem. Bo nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Stykam sie czesto ze smiercia zwierzat, i choc jest trudno potrafie sie z tym pogodzic. W tym jednym przypadku nie. I jak chyba zapomniec tez nie bede umiala. Za 2 dni minie 9 miesięcy, za 3 miesiące rok.....

Prosze, przypomnij mi jaki to numer kwatery, chyba do konca pazdziernika trzeba zaplacic za kolejny rok, chcialabym go podac w przelewie, zeby miec pewnosc, ze go nie zniszcza.

Przepraszam, nie wiem gdzie mam kartke z tym numerem. niewiele pamietam z tego, co bylo podczas i po pogrzebie.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro wrz 22, 2010 14:41 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

BM41
Moje koty za TM: Gaja - 4 lata; 21.09.2009 Bobik - 8 lat; 16.08.2018 Myszka - 14,5 lat; 17.01.2020 Szymek - 19 lat; 07.05.2021 Kuba - 17 lat; 28.03.2022

Koty z Opola pod moją wirtualną opieką: Skarbinka - 16.02.2010 Maskotka - 22.10.2010 Fatimka - 01.11.2010 Irenka - 29.06.2012
Roki - 16.08.2012
Henio ze Szczecina - lipiec 2022
Bibi - 17.08.2022

Szymkowa

Od: Pon lis 21, 2005 17:06

Post » Pt paź 01, 2010 20:22 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

:roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt paź 01, 2010 20:31 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Będe w niedziele na grobie mojej Lucysi,
blisko leży Kaczuszka - zapale jej swiatełko :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt paź 01, 2010 21:01 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

dziewczyny, nie przypominajcie ciągle Never o tym, co się stało... Przynajmniej ja bym nie chciała, by ciągle ktoś mi o takich smutnych rzeczach przypominał... Mam nadzieję, że u Bułka i reszty bandy wszystko w miarę dobrze :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pt paź 01, 2010 21:28 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

ja i tak pamiętam, jhet....
cholernie dobrze pamiętam, każdego dnia....
ale strasznie cieżko mi się czyta informacje o cmentarzu, rozklejam sie strasznie...

Bułek lezy właśnie kolo mnie, jest malym potworem i sadystą, oraz oczywiscie jęczybułą strasznym. nie mam pomysłu co z takim indywiduum zrobic. Oczka mu co jakis czas ciagle lzawia, ma tez czasami te swoje ataki astmy, dziąsla caly czas czerone, ale jakby mniej.... za to spasl sie strasznie, jest za gruby :( ale on potrafi i godzinę drzec sie ze chce mokre, a po godzinie ja mam juz dosyc i ustępuję...

Snieguła ma wygryzione placki przez Bułka, tak wygryzione, ze nie odrosnie juz jej tam siersc... Poza tym niszczy to, co jeszcze zostało w domu...zawsze tak robila, zdazyłam sie już przyzwyczaic. Zoe dostala chyba grzyba (pewnie przenioslam z jakichś schroniskowcow), nienawidzi Bułka - z wzajemnoscią, i nie czuje się przez niego bezpieczna w domu, poza tym bez zmian....

Najlepiej ma Sieguła, ktora dogaduje się i z Bulkiem, i z Zoe. Mam fantastyczne zdjęcia milosne, wrzuce w wolnej chwili - Snieguła śpiąca w objęciach Bułcia i Snieguła razem z Zoe...

Kuterka nie widzialam od lata, dostalam jakis czas temu zdjecia - wiem, ze jest szczęśliwy, a jednak bardzo za nim tęsknię. Gdyby nie Zoe, nie wiem czy umialabym oddac, w koncu to brat Kaczuszki.... i najwspanialszy z kotow. Często o nim myślę.

Miziak w nowym (forumowym) domu juz ponad dwa tygodnie, w przyszlym tygodniu jesli nic sie nie zmieni podpiszemy umowę adopcyjną, co będzie oznaczalo, ze mała znalazła swoje miejsce na ziemi... Niestety, w obecnej sytuacji nie moglam utrzymac 4 kotow, bardzo sie ciesze, ze Miziak dostal szansę.... czeka ją niedługo sterylka, bardzo się denerwuję....

I tylko źle, ze nadejdzie zaraz zima, a z nią znowu złe wspomnienia.....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob paź 02, 2010 7:06 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 11, 2012 13:15 Re: Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mie

Never....... Wyrósł Kuterek co? Zmężniał, wyciszył trochę, ustatkował się, że tak powiem.

Roslina

Od: Sob lip 03, 2010 23:23

[poprzednia]