Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2010 10:14 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

ja ? nigdy :lol:
mnie bez was nie ma :oops: :1luvu:

Następnego lekarza mam za sobą,teraz mojego rodzinnego.
Zrobiła mi od razu EKG ,właściwie nic takiego się nie dzieje ,serce mam przerośnięte( dlatego tyle w nim miejsca dla zwierząt 8) ) ,lewokomorowe niewielkie niedokrwienie .
Wynik choroby i życia.
Skierowanie do kardiologa .
Skierowanie na RTG kręgosłupa ,to może być efekt osteoporozy tz.jej powikłań i oby tak nie było :cry:
Mojego tatę osteoporoza zgięła ,zmalał i miał kruchość żeber . :cry:
Astma i sterydy .

te kurcze po lewej stronie dr. sugeruje że to nadmiernie obciążony kręgosłup i jego mięśnie ,mam siedzieć rozlużniona i popijać sobie herbatkę :twisted:

dobry dowcip :mrgreen:

poznałam też panią która od 20 lat walczy z nawrotami nowotworu już po 80 i wciąż na chodzie ,podziwiam żeby nie powiedzieć zazdrościłam :oops: bo pomyślałam o mojej mamie o Grześku :oops:

Wczoraj w pracy była kierowniczka ,załatwiłam sobie dodatkową pracę na rano ,od 8 godz.
co prawda dopiero od lipca ale może mi się uda ,może dam radę. :ok:

a z dzisiejszych nowinek Pyza wypuściła się na spacer ,zagoniłam potwory do domu i rozdygotana poleciałam szukac ,wyobrażałam sobie jej przerażenie ,samochody ,strach przed ludzmi na ulicy , więc przez płot na drugie podwórko bo tam usłyszałam szczekanie ,niestety nie jej ,juz mi łzy ciekły ,nawet nie czułam że zaczyna mnie dusić kiedy za rogu wyłoniła się maleńka ,biała kuleczka ,która nie wiedziała czy biec do mnie czy uciekać ...

tak kocham tego padalca ,jak sobie pomyślę że nie miał by mi kto siknąć np. na łóżko to :strach: :strach: :strach:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 19, 2010 13:15 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

ja tylko chcialam napisac
że dziewczyny z bazarku nie są aniołami one są szalone ;)
a mnie czeka cały weekend w robótkach ;)
(co mnie nic a nic nie martwi :ok: )

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pt mar 19, 2010 13:48 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

3 x pisze:ja tylko chcialam napisac
że dziewczyny z bazarku nie są aniołami one są szalone ;)
a mnie czeka cały weekend w robótkach ;)
(co mnie nic a nic nie martwi :ok: )

Super są te ozdoby!!!

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pt mar 19, 2010 14:44 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

3x :aniolek: z jednej strony ci współczuje ,tyle dziergania ale z drugiej strony tak się cieszę :dance: :dance2: :catmilk:

mi tez bardzo się podobają ubranka jajowe :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 19, 2010 15:13 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:3x :aniolek: z jednej strony ci współczuje ,tyle dziergania ale z drugiej strony tak się cieszę :dance: :dance2: :catmilk:

mi tez bardzo się podobają ubranka jajowe :wink:

aktóre?
bo wiesz może się rozpędze i i zrobię więcej ;)

też się cieszę ze tak ładnie zeszły, naprawdę sie nie spodziewalam
to prawie 200 zł 8O

na dogo był większy wybór ale jakoś mnie jchętnych tam uzbierało się 115 zł

btw ja przepraszam, ze pisze o tym tutaj a nie na bazarku ale boję się, ze ktoś jeszcze go wypatrzy i bedzie mi niezręcznie odmawiać
wiec go nie podnoszę ;)
zobacze jak mi pójdzie do niedzieli dzierganie bo może jaką dodatkowa ture jeszcze zrobię
ale poki co to nie ma juz bazarku

3 x

Post » Pt mar 19, 2010 19:08 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

super Dorciu że jestes, tak sobie myslałam że może udałaś się do lekarza, ja wczoraj cały dzien z Mamą byłam na badaniach w Instytucie Transplantologii tłum ludzi - skąd tyle osób po przeszczepie na moje oko wczoraj było koło 200 osób, chyba że ma kiepskie oko :wink:

3x jesteś niesmowita z tymi ubrankami są super :D
ja się wczoraj usmiałam bo mówię Mamie, że na bazarku są super ubranka na jajka, a moja Mama mówi - na jajka piesków (akurat wcześniej był temat piesków na tapecie) :ryk:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob mar 20, 2010 9:45 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:
Następnego lekarza mam za sobą,teraz mojego rodzinnego.
Zrobiła mi od razu EKG ,właściwie nic takiego się nie dzieje ,serce mam przerośnięte( dlatego tyle w nim miejsca dla zwierząt 8) ) ,lewokomorowe niewielkie niedokrwienie .
Wynik choroby i życia.
Skierowanie do kardiologa .
Skierowanie na RTG kręgosłupa ,to może być efekt osteoporozy tz.jej powikłań i oby tak nie było :cry:

Nareszcie!
:ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 20, 2010 14:02 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

witam wypoczynkowo ,od wczoraj jest u nas Oliwka ,oczywiście troszkę się za tą mała Gadzinką stęskniłam :wink:
zdążyłam dwukrotnie wysypać suche psom ,wykąpać w misce z wodą piłeczkę z piórkami ,wylac wodę i sama się wytaplać :mrgreen:

Bartek w pracy .
wróci wieczorem ,pewnie żaba będzie już spała .
Na ogródku coraz więcej zieleni, ciepło więc dziś nie palę w piecu ,pewnie jeszcze powinnam bo straszna wilgoć nam weszła ,za łózkiem mam czarno :strach:

towarzystwo czworonogów się pospało ,rozrabiają skoro świt ,a potem one śpią a ja :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob mar 20, 2010 16:53 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:witam wypoczynkowo ,od wczoraj jest u nas Oliwka ,oczywiście troszkę się za tą mała Gadzinką stęskniłam :wink:
zdążyłam dwukrotnie wysypać suche psom ,wykąpać w misce z wodą piłeczkę z piórkami ,wylac wodę i sama się wytaplać :mrgreen:

To pracowicie dzień spędza u Was :ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob mar 20, 2010 18:19 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

tak ,Oliwka ciężko pracuje ,a ja przy niej :twisted: :wink:
przed chwilą Kropcie zaatakowała baranem czyli własną głową :mrgreen:
na spacerku pierwsza wychwytuje kiki czyli psy i szczeka do nich :lol:
musimy kupić butki bo nie może chodzić po dworku.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie mar 21, 2010 8:21 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

dorcia44 pisze:tak ,Oliwka ciężko pracuje ,a ja przy niej :twisted: :wink:
przed chwilą Kropcie zaatakowała baranem czyli własną głową :mrgreen:
na spacerku pierwsza wychwytuje kiki czyli psy i szczeka do nich :lol:
musimy kupić butki bo nie może chodzić po dworku.

Dostało się Oliwce w genach od Babci i Dziadka 8) :ryk: :ok: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie mar 21, 2010 11:36 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Zapraszam na jeszcze jeden bazarek dla Dorci:
viewtopic.php?f=20&t=109221&start=0
tym razem czerwole korale :)

aa i czekam na inf które kubraczki podabają sie Dorocie ;)
nic nie obiecuję ale pewna szansa ze sie rozpędzę i zrobię wiecej jest
zwłaszcza ze poczta w tym przypadku byłaby chyba zbędna bo zdaje się ze dzielą nas tylko tory ;)

3 x

Post » Nie mar 21, 2010 14:04 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

Dorciu kochana , masz przepiekna wnusię :1luvu: :1luvu: :1luvu: .Martwie sie zdrówkiem Twoim :kotek:pozdrawiam Cie i całuje mocno i footra oczywista tez. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Nie mar 21, 2010 14:39 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

bibuś witam w moim wątku :D
wykasowałam ,to miało być na pw. :oops:

3x wszystkie mi się podobają ,tyle że u mnie by się zmarnowały ,nie planujemy świąt .
ale zapraszam :wink:
na tamtą stronę chodzę do Izy .

nie tak dawno na stole gościła fura jaj ,tłukliśmy się nimi kogo jajo nie pęknie ten wygrywa,oczywiście koniecznie musiało być jedno nie ugotowane :mrgreen:

Byłam u Gadziny w pracy ,w Galerii kupiłam małej butki ,to urodzona kokietka ,wszystkich zaczepia ,do każdego robi minki ,butki na nóżki i od razu maszerujemy :lol: Jest :1luvu:
największe wrażenie robi hasło tata :lol: każdy patrzy na Bartka i robi oczy ,a jeszcze jak Oliwa zawoła mama do mnie to dopiero się gapią :smokin:

W domu okna uchylone ,ale wiecie wychodząc z domu pozamykałam ,wyobraznia działa ...kocham te swoje kotuchy ,chyba 8)
w nocy nie sposób z nimi spać tak gorąco ,ale nie im :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie mar 21, 2010 17:36 Re: Tytek wieczny gilarz czyli 11 ogonów i małe smutaskowo .

właśnie dopadł mnie głód ,nie miałam Danio pod ręka ani za sałatą :mrgreen: ..przypomniałam sobie że kiedyś ,wieki temu dostałam od Karolinah bigosik made in mama :wink: który w transporterku leżał sobie w piwnicy ,teraz jak znalazł ,właśnie sobie odgrzewam :catmilk:

Bartek cały dzień poza domem ,sobie samej robić to mi się nie chce .

Oliwka naprawdę coraz ładniejsza jest i taka wdzięczna żmijka się robi :wink:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]