mnie bez was nie ma

Następnego lekarza mam za sobą,teraz mojego rodzinnego.
Zrobiła mi od razu EKG ,właściwie nic takiego się nie dzieje ,serce mam przerośnięte( dlatego tyle w nim miejsca dla zwierząt

Wynik choroby i życia.
Skierowanie do kardiologa .
Skierowanie na RTG kręgosłupa ,to może być efekt osteoporozy tz.jej powikłań i oby tak nie było

Mojego tatę osteoporoza zgięła ,zmalał i miał kruchość żeber .

Astma i sterydy .
te kurcze po lewej stronie dr. sugeruje że to nadmiernie obciążony kręgosłup i jego mięśnie ,mam siedzieć rozlużniona i popijać sobie herbatkę

dobry dowcip

poznałam też panią która od 20 lat walczy z nawrotami nowotworu już po 80 i wciąż na chodzie ,podziwiam żeby nie powiedzieć zazdrościłam

Wczoraj w pracy była kierowniczka ,załatwiłam sobie dodatkową pracę na rano ,od 8 godz.
co prawda dopiero od lipca ale może mi się uda ,może dam radę.

a z dzisiejszych nowinek Pyza wypuściła się na spacer ,zagoniłam potwory do domu i rozdygotana poleciałam szukac ,wyobrażałam sobie jej przerażenie ,samochody ,strach przed ludzmi na ulicy , więc przez płot na drugie podwórko bo tam usłyszałam szczekanie ,niestety nie jej ,juz mi łzy ciekły ,nawet nie czułam że zaczyna mnie dusić kiedy za rogu wyłoniła się maleńka ,biała kuleczka ,która nie wiedziała czy biec do mnie czy uciekać ...
tak kocham tego padalca ,jak sobie pomyślę że nie miał by mi kto siknąć np. na łóżko to