KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2009 17:17 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

mimbla64 pisze:Kaprys2004 ja się pogubiłam w twoich kotach. :oops:
Z Piotrkowa masz dwie kotki Julinkę i Julitkę, czy to jedna kotka?

Dwie, ale jak jedna :lol:
Na pierwszych dwóch Julka po lewej, Julitka po prawej, na trzecim odwrotnie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Juleczka
Obrazek

Julitka
Obrazek

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro gru 02, 2009 17:20 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Bardzo dziekuję za wyjaśnienia. :)
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro gru 02, 2009 17:44 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

:D
Już nudna jestem z tymi moimi kotami :oops: , ale jakoś nie mogę się nimi nacieszyć..

Kaprys2004 pisze:Julka, która wczoraj miała 40,6 od dzisiejszego ranka ma osłabienie, 37,6 stopnia. Je, gada i niby zachowuje się normalnie. Ale też będę musiała obserwować.

Julce wywaliła w sobotę wysoka temperatura, bo przechodziła w minimalnym stopniu pp.. Jeden, dwa dni czuła się gorzej, była osłabiona, ale wszystko przeszło na szczęście.

Kaprys2004

Post » Śro gru 02, 2009 17:51 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Wielbłądzio pisze:
Magis pisze:Kasiu a ja mam trzy i marudzę, że mi chatę roznoszą :ryk: chyba pójdę je przeprosić :roll:

Trzy...? Nie chciałabyś może trzy razy po trzy, w tym sławnego olewacza Licho :twisted: ???

o nie nie, bardzo dziękuję dopiero co udało mi się dwa lejki wyprowadzić na prostą i oduczyć notorycznego obsikiwania fotela :)

A co do ilości to chcieć to bym chciała... a co będzie czas pokaże :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :roll:

Zofia&Sasza pisze:
Kaprys2004 pisze:Koniecznie je przeproś :ryk:

Nie przepraszaj, Boszsze broń :wink: Mogą się "zlisić", albo i "zborsuczyć"... Kot i tak ma ego rozdęte jak kula ziemska :twisted:

nie przeprosiłam, bo powieszone dziś na suszarce pranie przez cały dzień notorycznie lądowało na podłodze a łobuzerka miała nie lada uciechę :evil:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Śro gru 02, 2009 18:26 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Suszarkę z praniem można:
a) przywiązać (żeby się nie wywróciła)
b) zamknąć w innym pokoju niż koty

inaczej pranie będzie na podłodze a koty będą na nim wesoło leżeć :twisted:

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Śro gru 02, 2009 18:27 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Magis pisze:o nie nie, bardzo dziękuję dopiero co udało mi się dwa lejki wyprowadzić na prostą i oduczyć notorycznego obsikiwania fotela :)

8O Poproszę o przepis! :roll:
Stawiałaś na fotelu miski z żarciem? :wink:

Kaprys2004

Post » Śro gru 02, 2009 19:29 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 pisze:
Magis pisze:o nie nie, bardzo dziękuję dopiero co udało mi się dwa lejki wyprowadzić na prostą i oduczyć notorycznego obsikiwania fotela :)

Ja też o przepis poproszę - mam zasikiwaną kanapę :twisted:

MAM DO ODDANIA:
- trochę F-LYSINE - niewiele tego jest (na oko 20 porcji z miarki puszkowej), ale może ktoś jest w potrzebie;
- Sumamed forte - 20 ml granulatu do sporządzania syropy. Bajeczka dostawała przy nawrotach kk - z dobrymi efektami.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro gru 02, 2009 20:46 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

rtg wyszły dobre. płuca czyste.

tylko drogo :( za 4 sztuki zapłaciłam 283 pln... :roll: jakoś myślałam, że taniej wyjdzie...

Zielonooka jest rozbrajająco namolna. Po prostu zabija łaszeniem się do człowieka.

Zaś Szkieletka - niebywale tęskni za innymi kotami. Nie mogłam jej wyjąć z kontenerka, bo się wczepiała łapkami w kratki i próbowała wrócić do środka, do kotów...

Jeśli obmyślone przeze mnie kombinacje alpejskie wypalą, to już niebawem obie kotki znikną z lecznicy (i dla odmiany po ostatniej serii wcale nie przeniosą się do zamrażalnika). Ale do tego potrzebujemy kciuków, za cały szereg różnych wydarzeń.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro gru 02, 2009 21:26 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

No to kciuki są. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro gru 02, 2009 21:29 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Nie wiem dokładnie za co, ale z nudów sobie potrzymam.
Czekam na ludzi, którzy zabierają Bezę-Krówkę.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro gru 02, 2009 21:30 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

jopop pisze:Jeśli obmyślone przeze mnie kombinacje alpejskie wypalą, to już niebawem obie kotki znikną z lecznicy (i dla odmiany po ostatniej serii wcale nie przeniosą się do zamrażalnika). Ale do tego potrzebujemy kciuków, za cały szereg różnych wydarzeń.

:ok: :ok: :ok:

Bardzo mi na domku dla Zielonookiej zależy :oops: Strasznie ją polubiłam... i tak żal mi było ją samą zostawiać w klatce jak Sreberko zabierałam...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw gru 03, 2009 11:59 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kciuki za Bezę, kciuki za Zielonooką, kciuki za Szkieletkę..

Kaprys2004

Post » Czw gru 03, 2009 12:04 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

A jak Julisia?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw gru 03, 2009 12:07 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kciuki za kombinacje.

[I pozwolę sobie na OT w tym wątku, bo wiem, że Kaprys zajęta czymś innym, niż sprawdzanie innych wątków. Kaprysku - Rosen ma już domek, możesz odpiąć banerek - będzie miejsce na coś innego. Dziękuję Ci. :1luvu: ]
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw gru 03, 2009 12:13 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Kaprys2004 pisze:

Przepis jest dość prosty... przeciez koty są inteligentne 8) niestety dość czasochłonny.
Moje dwa lejki notorycznie osikiwały mi fotel. Tak więc trzeba było zabrać się za wychowanie towarzystwa. Ponieważ pracuję w domu postawiłam fotel obok komputera i jak tylko zobaczyłam, że jakiś lejek sadowi się na fotelu zrywałam się ze swojego miejsca, chwytałam lejka i zanosiłam do kuwety. Operacja powtarzana tysiąckrotnie koniec końców przyniosła wreszcie porządane efekty :) W międzyczasie fotel po zalaniu (np w nocy kiedy nie miałam z nimi szansy) był każdorazowo czyszczony i skrapiany sokiem z cytryny.
Upór i konsekwencja dały pożądane rezultaty :) Teraz kotstwo (jak mówi mój TŻ) śpi na fotelu a nie traktuje go jak ubikację ;)

no i oczywiście kciuki za wszelakie kombinacje :ok: :ok: :ok:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

[poprzednia][następna]