mimbla64 pisze:Kaprys2004 ja się pogubiłam w twoich kotach.
Z Piotrkowa masz dwie kotki Julinkę i Julitkę, czy to jedna kotka?
Dwie, ale jak jedna

Na pierwszych dwóch Julka po lewej, Julitka po prawej, na trzecim odwrotnie.

Juleczka

Julitka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Julka, która wczoraj miała 40,6 od dzisiejszego ranka ma osłabienie, 37,6 stopnia. Je, gada i niby zachowuje się normalnie. Ale też będę musiała obserwować.
Wielbłądzio pisze:Magis pisze:Kasiu a ja mam trzy i marudzę, że mi chatę roznosząchyba pójdę je przeprosić
Trzy...? Nie chciałabyś może trzy razy po trzy, w tym sławnego olewacza Licho???
Zofia&Sasza pisze:Kaprys2004 pisze:Koniecznie je przeproś
Nie przepraszaj, Boszsze brońMogą się "zlisić", albo i "zborsuczyć"... Kot i tak ma ego rozdęte jak kula ziemska
Magis pisze:o nie nie, bardzo dziękuję dopiero co udało mi się dwa lejki wyprowadzić na prostą i oduczyć notorycznego obsikiwania fotela
Kaprys2004 pisze:Magis pisze:o nie nie, bardzo dziękuję dopiero co udało mi się dwa lejki wyprowadzić na prostą i oduczyć notorycznego obsikiwania fotela
Poproszę o przepis!
Stawiałaś na fotelu miski z żarciem?
jopop pisze:Jeśli obmyślone przeze mnie kombinacje alpejskie wypalą, to już niebawem obie kotki znikną z lecznicy (i dla odmiany po ostatniej serii wcale nie przeniosą się do zamrażalnika). Ale do tego potrzebujemy kciuków, za cały szereg różnych wydarzeń.
Kaprys2004 pisze:Magis pisze:o nie nie, bardzo dziękuję dopiero co udało mi się dwa lejki wyprowadzić na prostą i oduczyć notorycznego obsikiwania fotela
Poproszę o przepis!
Stawiałaś na fotelu miski z żarciem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], kasiek1510 i 1472 gości