A wszystkim Paniom, które bardzo kiedyś podnosiły kwestię swojego wykształcenia polecam posłuchanie tego
http://www.youtube.com/watch?v=owKmNS6Rbf4
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega36 pisze:Afatima pisze:Iza nie będzie tu pisać, więc przestańcie nękać ją i resztę. Proszę jeszcze raz o nie wszczynanie na cudzym wątku awantur.
Jak to "nie będzie tu pisać"? Przecież to watek Izy i Jej kotów wolnożyjących...
iza71koty pisze:vega36 pisze:Afatima pisze:Iza nie będzie tu pisać, więc przestańcie nękać ją i resztę. Proszę jeszcze raz o nie wszczynanie na cudzym wątku awantur.
Jak to "nie będzie tu pisać"? Przecież to watek Izy i Jej kotów wolnożyjących...
Tak Vega36. Ola ma racię . Nie bedę nic tutaj pisać. To nie jest mój watek .Juz nie....Narazie będzie to robić na moja prośbę Ola. Co będzie potem? Niewiem.
Nawet nie chcę pisać jak się czuję . Mam grypę i jeszcze to wszystko. Niewiem czy wkrótce nie nadejdzie taki dzień że poprostu nie dam rady. Forum mnie wykańcza. Nie moge wchodzić na własny wątek i tego wszystkiego czytać.Nie potarfię. Przeprazsam.
wiora pisze:Aniu posluchalam piosenki
dobry tekst bardzo-tylko to 'plakac sie chce' zamienilabym raczej na 'wyc sie chce'
Afatima pisze:A ja mam felinoterapię własnie.
Felinoterapia smera mnie uchem w nos i rozgniata łapką popiersie.
Ale fajnie jest...
wiora pisze:a moja felinka na szafie spi![]()
okolo 3 zlezie do miski naladuje brzucha i przyjdzie mnie lapa po pysku strzelic cobym jej dostep pod koldre zrobila
zolza jedna![]()
spokojnej nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 537 gości