Wrzucić to zdjęcie do Przedszkola czy będziecie focić jeszcze kociaki?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:Kicia_ pisze:W stylu Lali ma Edytka, same dziewczynki czarno-białe. Małe tymczaski ma też Klusek i Kruszyna i Mruczeńka. Na pewno znajdzie się też coś u jessi.
Figaro52 też ma maluszki - siedema może biały Gucio - wczoraj miał już ściągnięty gips ( i łapki nie trzeba było amputować
![]()
)
Kicia_ pisze:jessi74 pisze:Kicia_ pisze:W stylu Lali ma Edytka, same dziewczynki czarno-białe. Małe tymczaski ma też Klusek i Kruszyna i Mruczeńka. Na pewno znajdzie się też coś u jessi.
Figaro52 też ma maluszki - siedema może biały Gucio - wczoraj miał już ściągnięty gips ( i łapki nie trzeba było amputować
![]()
)
No właśnie"Coś u jessi" oznacza dla mnie kotki w kilku domkach, o ktorych jessi na pewno cos wie
Kicia_ pisze:Zakłócę Waszą miłą pogawędkę i przypomnę, że w schronie podają Kiteketa jak dobrze pójdzie.
A ku przestrodze napiszę, że takie podkarmianie ludzkim żarciem odbija się kotom czkawka na starość. Żałuję, że swoja pierwszą kotkę rozpieszczałam szyneczką, bo na stare lata miała straszne problemy żołądkowe. Teraz moje koty dostają tylko karmę dla kotów i choćby nie wiem jak na mnie patrzyły, to im nic pod stołem nie dam.
Agness78 pisze:Czasem zgrzeszyć trzeba bo inaczej życie nie miałoby smaku![]()
![]()
no to i kotom też czasem na grzeszki żywieniowe przyzwalam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh, sylwiah28 i 256 gości