Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Luterko, jutro potrzebny dyżur poranny, po południu będę z anną09, bo najprawdopodobniej przyjedzie wet odrobaczyć kotecki. Jutro ma mi dać odpowiedź.
Kto może jutro rano i we wtorek???? Słuchajcie, naprawdę nie dam rady, od rana do wieczora w pracy siedzę...![]()
Edit: Są jakieś wieści od Negrici?
mjs pisze:Moja komórka właśnie się ładuje, pani musi chwilę poczekać.
Umówiłam się z wetem, że zadzwonię między ok.10, więc będę czekała do 10. Nie chcę robić z gęby cholewy. Dr Gubała też podał cenę 10zł za zastrzyk, ale on niestety nie ma czasu, żeby podjechać na Wielopole.
lutra pisze:Na pierwszych dwóch zdjęciach Tam-Tam wygląda jak kuzynka samo zło, na trzecim już widać, że urocza kotka.
I POMOCY Z DYŻURAMI! RĄK I GŁÓW BRAKUJE NA WIELOPOLU I KOCIMSKIEJ!
mjs pisze:lutra pisze:Na pierwszych dwóch zdjęciach Tam-Tam wygląda jak kuzynka samo zło, na trzecim już widać, że urocza kotka.
Tam-Tam jest przecudna![]()
Kochani, tak nie może być. Zawalam kupę rzeczy w pracy, bo zwyczajnie nie wyrabiam czasowo. Kilka godzin dziennie spędzam w autobusie, bo pracuję na drugim końcu miasta i na dodatek mam 2 domyTeraz jestem jednoręka, więc wszystko co robię zajmuje mi więcej czasu. Dlaczego ja ciągle proszę i błagam o pomoc na Wielopolu?! Przecież tam nie są moje koty tylko nasze koty. jestem przekonana, że każdy jest w stanie wygospodarować czas na 1 dyżur tygodniowo, 1 powtarzam. Nie trzymajcie mnie ciągle w napięciu, czy ktoś się zgłosi, czy nie, bo to jest trudne do zniesienia.
edit_f pisze:mjs pisze:lutra pisze:Na pierwszych dwóch zdjęciach Tam-Tam wygląda jak kuzynka samo zło, na trzecim już widać, że urocza kotka.
Tam-Tam jest przecudna![]()
Kochani, tak nie może być. Zawalam kupę rzeczy w pracy, bo zwyczajnie nie wyrabiam czasowo. Kilka godzin dziennie spędzam w autobusie, bo pracuję na drugim końcu miasta i na dodatek mam 2 domyTeraz jestem jednoręka, więc wszystko co robię zajmuje mi więcej czasu. Dlaczego ja ciągle proszę i błagam o pomoc na Wielopolu?! Przecież tam nie są moje koty tylko nasze koty. jestem przekonana, że każdy jest w stanie wygospodarować czas na 1 dyżur tygodniowo, 1 powtarzam. Nie trzymajcie mnie ciągle w napięciu, czy ktoś się zgłosi, czy nie, bo to jest trudne do zniesienia.
a to moje zgłoszenie na wielopolowanie było równocześnie wysyłane z twoim apelem..
Akima pisze:Tweety pytanie raczej nie do ciebie a do osób, które powiedziały, że moga pomóc z Kocimską. Więc kto może? Pod koniec września znikam na tydzień albo więcej i co wtedy będzie? Bardzo prosze pozostałe osoby o pomoc i poranne odwiedziny
mjs pisze:Wielopole:
poniedziałek
............
anna09 i mjs
wtorek
...........
lutra
środa
...........
...........
czwartek
...........
edit_f
piątek
..........
..........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości