PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 15, 2008 23:03

Aleksandra59 pisze:
Tiger_ pisze:
Aleksandra59 pisze:No dobra - to teraz my są we trzy :wink: Barba50, Patsy i ja 8) Imprezkę Czarownych organizuję 15 listopada u mnie :wink:
Warunki imprezy:
- obecność Siostry Prezes i w związku z tym konieczność uzasadnienia dla rodzinki SP obecności SP w W-wie 8) Siostry - szare komórki uruchamiać, raz, raz 8)
- jak powyższe się nie uda to dyspensa od SP na organizację sabaciku, bez obecności SP, ale takiego rozwiązania - czyli braku SP na imprezce nie dopuszczam :roll:

Lista obecności otwarta 8)

Dżizas ....... :wink:

I tylko tyle :)

Tiger_ - 8O , czego tylko tyle :?: :?:

bo nic więcej nie mogę napisać ........... :crying:

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Śro paź 15, 2008 23:16

Tiger_ - do Czarownych sie zapisz :wink: , to płaczu nie będzie i "wszystko w temacie" jak jedna Siostra w takich sytuacjach gada :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw paź 16, 2008 0:27

Aleksandra59 pisze:Do poprzedniego postu POPRAWKA - MY cztery :D :D Anja, chyba też :D :D No tak mi wyszło :wink:

no 8)
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Czw paź 16, 2008 7:32

Ja, ja, mnie weźcie tyż :D
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Czw paź 16, 2008 7:42

Anja pisze:
Aleksandra59 pisze:
Patsy pisze:Piętnastego. Doskonale :)
To co mam przynieść? ;)

PICIE masz sobie przynieść, bo po ostatniej imprezce wychodzi na to, że "w tem temacie" d.... dałam :oops: :roll: Chociaż myślałam, że znam potrzeby Czarownych i zaprzyjaźnionych :?

dalas pyszne zarcie :lol: bylo i picie ;)
za to na d....sie nie zalapalam :placz:

To może tym razem sie załapiesz?
:mrgreen:

A 15listopada to fajny termin 8)
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Czw paź 16, 2008 8:16

Tu się wczoraj wieczorem takie fajne rzeczy działy, a ja usnęłam ... usypiając Młodą :crying: . Dopiero o godz. 1 w nocy przewlokłam się do własnego wyra.

Jeny, Tiger_ - kombinuj proszę z tym 15 listopada, plissss.
I mnie proszę zapisać na sabat na 15.XI.
Ja już nawet kombinowałam (tylko wstyd mi było do A59 zadzwonić), żeby w tę sobotę taki mini-mini zrobić.

Marcjanna - jaki masz plan pobytu poza "szkoleniem", które chyba nie trwa 24/24 h?. Teraz już Ci nie odpuszczę...8)
Marcelibu

Post » Czw paź 16, 2008 8:21

Ej słuchajcie 15 listopada może być imprezka :roll: Jestem oczywiście ZA :D Ale ja bardzo proszę żeby to nie było czczenie moich urodzin :evil: Już tyle w swym życiu ich miałam, że może wystarczy, co :?:
To miał być li i jedynie pretekst na potrzeby konieczności usprawiedliwienia obecności na imprezce Siostry Prezes :!: :oops:

Ja poproszę na PW jakiś numer i skondensowaną instrukcję obsługi bycia czarownicą :!: Znaczy ILE mam zapłacić żeby poczuć się pełnoprawną uczestniczką paktu :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw paź 16, 2008 8:24

Marcelibu pisze:Marcjanna - jaki masz plan pobytu poza "szkoleniem", które chyba nie trwa 24/24 h?. Teraz już Ci nie odpuszczę...8)

Jeszcze nie wiem gdzie bede urzedować dokładnie, ale w piatek kończę o 19.30, a w sobote zaczynam o 8.00. I ten przedział czasowy mam wolny :wink:
Obrazek

marcjannakape

Post » Czw paź 16, 2008 8:29

marcjannakape pisze:
Marcelibu pisze:Marcjanna - jaki masz plan pobytu poza "szkoleniem", które chyba nie trwa 24/24 h?. Teraz już Ci nie odpuszczę...8)

Jeszcze nie wiem gdzie bede urzedować dokładnie, ale w piatek kończę o 19.30, a w sobote zaczynam o 8.00. I ten przedział czasowy mam wolny :wink:

No to już sobie zajmij... 8) .
Marcelibu

Post » Czw paź 16, 2008 8:31

xandra pisze:Marcjanno, nam ta wódka to nadal pisana ;)

No normalnie nie poznaję Siostry Xandry!!!!! 8O :lol:
Marcelibu

Post » Czw paź 16, 2008 8:34

Marcelibu pisze:

Ha, bo Ty mało o Siostrze wiesz 8)
A ja ją od razu "duchowo" rozpoznałam na zdjeciach. Mamy ten sam błysk w oku :mrgreen:
Obrazek

marcjannakape

Post » Czw paź 16, 2008 8:40

marcjannakape pisze:
Marcelibu pisze:

A ja ją od razu "duchowo" rozpoznałam na zdjeciach. Mamy ten sam błysk w oku :mrgreen:

Tylko, że na 2 lata znajomości 2 razy widziałam alkohol w użyciu przez Siostrę "X" :strach: .
Marcelibu

Post » Czw paź 16, 2008 8:43

Marcelibu pisze:
marcjannakape pisze:
Marcelibu pisze:

Tylko, że na 2 lata znajomości 2 razy widziałam alkohol w użyciu przez Siostrę "X" :strach: .

Dobrze sie kamuflowała :wink:
Obrazek

marcjannakape

Post » Czw paź 16, 2008 8:53

Aleksandra59 pisze:No dobra - to teraz my są we trzy :wink: Barba50, Patsy i ja 8) Imprezkę Czarownych organizuję 15 listopada u mnie :wink:
Warunki imprezy:
- obecność Siostry Prezes i w związku z tym konieczność uzasadnienia dla rodzinki SP obecności SP w W-wie 8) Siostry - szare komórki uruchamiać, raz, raz 8)
- jak powyższe się nie uda to dyspensa od SP na organizację sabaciku, bez obecności SP, ale takiego rozwiązania - czyli braku SP na imprezce nie dopuszczam :roll:

O! Znowu coś sie klaruje? Może z bimberkiem własnej roboty przyjadę.... :wink: :?:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw paź 16, 2008 8:56

ewa74 pisze:
Warunki imprezy:

O! Znowu coś sie klaruje? Może z bimberkiem własnej roboty przyjadę.... :wink: :?:

Uwierzę, że przyjdziesz, gdy Ciebie zobaczę... :twisted:
Marcelibu

[poprzednia][następna]