ajmk pisze:Wasza Siostra Prezes jest nietomna...
Że co?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:No to może Siostra Prezes zmęczona jest? Może trzeba obmyć Szanowne Ciało i zmróżyć Nasze Ukochane Czarownicze (?) Oczęta???!!!!
ajmk pisze:Marcelibu pisze:No to może Siostra Prezes zmęczona jest? Może trzeba obmyć Szanowne Ciało i zmróżyć Nasze Ukochane Czarownicze (?) Oczęta???!!!!
Piiiięknie po prostu
ajmk pisze:Marcelibu pisze:No to może Siostra Prezes zmęczona jest? Może trzeba obmyć Szanowne Ciało i zmróżyć Nasze Ukochane Czarownicze (?) Oczęta???!!!!
Piiiięknie po prostu
Marcelibu pisze:ajmk pisze:Marcelibu pisze:No to może Siostra Prezes zmęczona jest? Może trzeba obmyć Szanowne Ciało i zmróżyć Nasze Ukochane Czarownicze (?) Oczęta???!!!!
Piiiięknie po prostu
O cholera, ja nie robię błedów ortograficznych... zatkało mnie. Dawno, bardzo dawno mi się nie zdarzył.
Musiałas tak na czerwono od razu!!!!!!!!!!!!!!!![]()
trawa11 pisze:tym czerwonym to tak się nie przejmuj![]()
Ajmk ,poprostu z grubej rury wali od razu![]()
u mnie tez śmiała :twisted:![]()
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:ajmk pisze:Marcelibu pisze:No to może Siostra Prezes zmęczona jest? Może trzeba obmyć Szanowne Ciało i zmróżyć Nasze Ukochane Czarownicze (?) Oczęta???!!!!
Piiiięknie po prostu
O cholera, ja nie robię błedów ortograficznych... zatkało mnie. Dawno, bardzo dawno mi się nie zdarzył.
tym czerwonym to tak się nie przejmuj![]()
u mnie tez śmiała![]()
![]()
ajmk pisze:trawa11 pisze:tym czerwonym to tak się nie przejmuj![]()
u mnie tez śmiała :twisted:![]()
Coooooooooo?? O czym Ty do mnie piszesz?
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:ajmk pisze:Marcelibu pisze:No to może Siostra Prezes zmęczona jest? Może trzeba obmyć Szanowne Ciało i zmróżyć Nasze Ukochane Czarownicze (?) Oczęta???!!!!
Piiiięknie po prostu
tym czerwonym to tak się nie przejmuj![]()
u mnie tez śmiała![]()
![]()
. Ale ja nie robię błedów ortograficznych, naprawde... Nigdy nie miałam z tym kłopotów (w sensie słabej pamięci wzrokowej, dysleksji, dysgrafii etc.). Mam bardzo dobrą pamięć wzrokową i dlatego nie mam kłopotów z pisownią wyrazów. A TA mnie złapała. I na czerwono od razu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1321 gości