Ja bylam ostatnio na zajeciach szkolenia psow...wiem dokladnie o czym mowisz, ale u mnie na kotach nie dziala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Udało mi się uzyskać póki co kilka rzeczy: kiedy któregoś karcę (głosem) to karcony (nie wiem jakim cudem - bystrzaki) dobrze wie, że mówię do niego.
San pisze:Loa ma ropny katar, a Tofikowi wylazła trzecia powiekaPrzechwaliłam
Ale jednym muszę się pochwalić: udało mi się podać Loi tabletkę dopyszcznie nie tracąc przy tym żadnego palca, ręki czy oka i bez żadnego zadrapania
Dumna jestem z siebie
![]()
Mikołajka to mały szaleniec, wygina się do człowieka i radośnie morduje dywanikAle wzięta na ręce od razu się wyrywa. Nie do końca jeszcze ufa dotykowi naszych rąk.
Honey na widok człowieka przeciąga się, ziewa i podstawia do miziania![]()
Kiki bawiła się niedawno w kreta: wlazła pod leżący na ziemi kocyk i pobiegła z nim w kierunku drzwi - może myślała, że z takim kamuflażem uda jej się niepostrzeżenie uciec z kociarni
mb pisze:ryśka pisze:Jarek w poniedziałek będzie miał operację. W poniedziałek kciuki na pewno się przydadzą. Dziękuję.Macho pisze:ryska- jak Jarek ? bo juz mi krew do kciukow nie dochodzi
Już są - 2 kciuki ludzkie i 8 kciuczków kocich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaska pisze:mb pisze:ryśka pisze:Jarek w poniedziałek będzie miał operację. W poniedziałek kciuki na pewno się przydadzą. Dziękuję.Macho pisze:ryska- jak Jarek ? bo juz mi krew do kciukow nie dochodzi
Już są - 2 kciuki ludzkie i 8 kciuczków kocich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslimy o Was![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 72 gości