Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia essen pisze:wiekszosc karm produkuje dwie klasy produktow,te tansze,o gorszym składzie i te drozsze o składzie lepszym.Akurat hills obie ma drogie,poprostu trzeba czytac skład i wybierac te owysokiej zawartosci miesa
kasia essen pisze:ja kupuje niemieckiego oto skład
Zusammensetzung:
Rind, Leber (min. 18 %), Hühnerfleisch (min. 18 %), Reismehl, Reis, Cellulosepulver, Calciumcarbonat, Calciumsulfat, Guar Gum, Kaliumchlorid, Cholinchlorid, getrocknete Bierhefe, Taurin, jodiertes Salz, DL-Methionin, Vitamine und Mineralien
tu masz inne rodzaje,roznia sie składem
http://www.zooplus.de/app/WebObjects/ZooShop.woa
kasia essen pisze:dziekuje ze zwrociłas uwage na hillsa,własnie zauwazyłam ze ma Sojabohnenmehl
kasia essen pisze:w zooplus tez kupujehillsa ja raczej kupuje tego dla rekonwalestentow,w ramach przysmaku, a tak to animonda,miamior,schmussy z tunczyka.
kasia essen pisze:co do karm ktore podałas składy sa na stronach,moje zadnej nie jadły choc mialam ochote na happy cat,ale w sumie drozszy od sanabelle ktore ma lepszy skład.Moje wcinały ostatnio leonardo,ktore ma 95 % miesa
Zusammensetzung:
Hühnerfleisch (35 %), Reis, Hühnerfett (stabilisiert mit Vitamin E und Zitronensäure), Mais, Weisse Beete, getrocknetes Hühnchen, Trockenei, Hühnerleber, Hefeextrakt, DL-Methionin, L-Lysin, Kräuter (Fenchel, Rosmarin, Bockshornklee), Studentenblumenextrakt, Kelp, Johannisbrot, Baldrian, Ingwer, Gelbwurz, Rosmarinextrakt, Schidigera Yuccapalmeneytrakt, Mineralien und Vitamine
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 71 gości