Katia K. pisze:Chiara pisze:ana pisze:A ja ze zdumieniem odkryłam opcję wspierania Was przez fanimani.
Jakie to łatwe
Sporo rzeczy kupuje przez net, więc będę Was zasilać.

Wczoraj przysłali 824 zł. Dziesięć, jedenaście sterylek.

Mi właśnie dzisiaj "stuknęła" jedna sterylka za 70 zł

Kupiłam sobie urodzinowo książkę, szukałam, w którym sklepie najlepiej, a że cena wszędzie podobna, wybrałam oczywiście ten, który z fanimani współpracuje

I tak przez 2 lata i miesiąc korzystania z fanimani kwota wsparcia osiągnęła dokładnie 70,45 zł
No to muszę powiedzieć, bo z tego wszystkiego nie zdążyłam, że zgłosił się lekarz, który pragnie pozostać anonimowy i który zaproponował, że będzie ciął kotkę za 60 zł. Jest to wspaniały specjalista, internet pęka w szwach od zachwytów nad nim. Wysłałam wolontariuszkę z okolicy do niego i już ciachnęli 14 kotów, w tym 10 kocic, ze wsi Glinki. Faktura została opłacona w zeszłym miesiącu:
800 zł za sterylizację kocic N°4709, N°4710, N°4711, N°4712, N°4713, N°4714, N°4715, N°4716, N°4717, N°4718 i kastrację kocurów N°4719, N°4720, N°4721, N°4722, FV FS/17/4/1 z dnia 19.04.2017 na kwotę 800 zł

Komentarz wolontariuszki, która koordynowała poniżej razem z linkiem do kotki, która już nie załapała się na zabieg w ramach PS:
https://www.facebook.com/17329792069870 ... =3&theaterKoty pod Górą dziękuję za udostępnienie! i dodam od siebie, że dzięki PS w ciągu ostatnich dwóch lat wysterylizowałam masę kotek z Góry Kalwarii i okolicznych wiosek - bezdomnych i tzw. właścicielskich, uświadomiłam wielu ludzi i ciągle mam pytania o możliwość bezpłatnych sterylek. coraz więcej osób się tym interesuje - i to jest wartość dodana działalności PS! Mam tu super wetów tnących w super cenach, współpraca z PS zawsze przebiegała bez problemów, f-ry były płacone na czas, a weci cieli dalej. Nie wyobrażam sobie żeby taka inicjatywa przestała istnieć. Byłaby to przeogromna strata dla kotów, głównie na wsiach i w miejscach gdzie nie dociera żadna inna pomoc.