Na zdjęciu poniżej już jej mama.Obydwie oczywiście wysterylizowane.One takie przybrudzone teraz bo sie zawsze turlają na tej drodze rowerowej jak przychodzę.
Potrzebujemy imienia dla kici.
Tutaj się przekomarzają podczas biegu.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magnolia.bb pisze:Kotki wyglądają pięknie!! Grubiutkie, czyste, futro w idealnym stanie![]()
A co słychać u mojej Róży?
iza71koty pisze:Zimą pojawił sie nowy kot w stadzie.Tam gdzie karmię Biedroneczki.Początkowo bardzo nieufny.Nawet nie wiedziałam o jego istnieniu.Zauważyłam raz że wyjada resztki po kotach.
Odpasł się ładnie.Ciała nabrał.Teraz wygląda jak trzeba.Bardzo przypomina zarówno charakterem jak i masą oraz umaszczeniem kotka którego mieliśmy w stadzie ponad 7 lat temu.To był kotek z Tęczy Pysiolek.
Potrzebne imię dla kocurka.
iza71koty pisze:Ten kiciuś przyszedł wiosną ub.roku i wyglądał jak siedem nieszczęść.Raz że wybiedzony, brudny to jeszcze w kleszczach.
Ale teraz to on jest bardzo fajny kociaczek.Mądry taki.Nawet pozwala sie pogłaskać.I ma te cudne obwolutki oczu które tak lubię.
Często mnie odwiedza po mojej stronie.Przychodzi sobie.Podjada.Dzisiaj spał na kanapie na podwórku.No nie jest to dobre ze przechodzi ulicę ale niestety taka natura.
Tutaj też by się przydało jakieś fajne imię dla kocurka.
iza71koty pisze:Dumne.Jakby była dziewczynka to Puma.To niech będzie Tygrysek.
![]()
A moze Taiger to tak brzmi jakoś no wiesz MOCNO.
Może być?
Atta pisze:iza71koty pisze:Ten kiciuś przyszedł wiosną ub.roku i wyglądał jak siedem nieszczęść.Raz że wybiedzony, brudny to jeszcze w kleszczach.
Ale teraz to on jest bardzo fajny kociaczek.Mądry taki.Nawet pozwala sie pogłaskać.I ma te cudne obwolutki oczu które tak lubię.
Często mnie odwiedza po mojej stronie.Przychodzi sobie.Podjada.Dzisiaj spał na kanapie na podwórku.No nie jest to dobre ze przechodzi ulicę ale niestety taka natura.
Tutaj też by się przydało jakieś fajne imię dla kocurka.
Tak sobie na niego spozieram, za oknem leje jak olera i se myślę coby mu NEPTUN pasowało
Atta pisze:iza71koty pisze:Dumne.Jakby była dziewczynka to Puma.To niech będzie Tygrysek.
![]()
A moze Taiger to tak brzmi jakoś no wiesz MOCNO.
Może być?
Obojętnie, bo znaczy to samo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 138 gości