Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Iwona11 pisze:Widziałam te koty (Irysek i Poldek) w piątek - są w dobrej formie, zadowolone z życia
Zapraszam na kiermasz
http://www.fil.us.edu.pl/index2.php?s=a ... 2Fkiermasz
Iwona ja nie dam rady pomóc tym razem bo mam problem zdrowotny z Kają
terenia1 pisze:Beatka przywiozłaś z Lupusa książeczkę Hermiona ?
Mara S pisze:No niestety - kiedyś pisałam, że będę mieć 4 dziczki na sterylkę i... po 2 tygodniach ciszy, właśnie wczoraj, w trakcie mojej wigilii w pracy, facet zadzwonił, że je złapał - wszystkie 4 naraz do własnoręcznie zrobionej klatki-pułapki z desek. No i cóż....na szczęście konstrukcja zmieściła się do auta i koty są w chatce. To matka i 3 jej dzieci. Postaram się jak najszybciej je wyciachać i wracają do siebie - mają tam wypasioną budkę i dobrą opiekę. CZY SĄ MOŻE JESZCZE TALONY NA STERYLKI?
terenia1 pisze:Mara S pisze:No niestety - kiedyś pisałam, że będę mieć 4 dziczki na sterylkę i... po 2 tygodniach ciszy, właśnie wczoraj, w trakcie mojej wigilii w pracy, facet zadzwonił, że je złapał - wszystkie 4 naraz do własnoręcznie zrobionej klatki-pułapki z desek. No i cóż....na szczęście konstrukcja zmieściła się do auta i koty są w chatce. To matka i 3 jej dzieci. Postaram się jak najszybciej je wyciachać i wracają do siebie - mają tam wypasioną budkę i dobrą opiekę. CZY SĄ MOŻE JESZCZE TALONY NA STERYLKI?
Mara a nie lepiej przenieść je na trójkę żeby się nie pozarażały katarem, gdzieś powinna być jeszcze jedna duża klatka - dwie są w kociarni a jednej nie ma - nie pozyczałaś komuś?
Mara S pisze:Wydaje mi się, że 1 klatkę może mieć pani Ola, bo kiedyś dawno temu pożyczała.
Ta mamuśka i tak ma ponoć trochę kataru.... Niech Gosia je zobaczy...
A propos Molli - jej pani znów dzwoniła, rodzina sugeruje jej, że pewno kotka już nie żyje, a zięć był 2 x pod chatką ale nie zastał nikogo
Cookie1706 pisze:Nasze koty trafiły do akcji OLX.
Klikamy w link i karmimy wirtualnie - http://olx.pl/oferty/uzytkownik/lfV7/
Jak tylko któryś z kotów zostanie adoptowane proszę o informację, muszę na bieżąco informowac Pana Przemka z portalu.
Działamy, zapraszajcie znajomych, udostepniajcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 346 gości