Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:no... ale bez niego NIC by nie było.
NIC.
PearlRain pisze:Światełko dla Kefira zapalone, Morf to ja Borys, słuchaj zem pojechał do Komandosa, myślałem że on git kumpel, a tu zwala na całego. Wjesz on se kociaki przygruchal, wlaza mi do pokoju jak szarańcza wyzeraja mi z michy, uprzejmości wymieniamy, siedze pod łóżkiem, tylko w nocy wchodzę do łóżka jak oni spiom, no masakra pół świata zem zjechał żeby mi z michy wyzarli
MAU pisze:Kochana Babo Milejdi wszystkiego najkociego w Dniu 1-ych Urodzin w nowym domu.Żyj długo,szczęśliwie i w miarę zdrowo.No i jak najszybciej ogarnij się zdrowotnie z chorymi dziąsłami.Za to najmocniejsze![]()
Kiedy równo rok temu schroniskowa Tetydo 790/15 jechałaś do nowego domu bałam się,czy przetrwasz podróż.Byłaś taka kruchutka,zrezygnowana,bez chęci do życia,gasnąca z dnia na dzień w schronie.Dałaś radę,szczęśliwie dojechałaś.A potem w nowym domu wypiękniałaś ,przytyłaś -zrobiło się całe 3 kg Baby ,nabrałaś pewności siebie,zaczęłaś śmigać po wysokich szafkach jak kociątko.Teraz jest chwilowo gorzej,ale na pewno znowu się ogarniesz, dzielna Babo.Dla Ciebie
![]()
![]()
![]()
Dagmara wielkie dzięki![]()
![]()
![]()
Miszczu nie gniewaj się,że dziś wyjątkowo najpierw o Milejdi.I za Twoje szybkie ogarnięcie się zdrowotne Morfie najmocniejsze![]()
Dla Ciebie i pięknej,zdrowej,tustej Zuzanny
![]()
![]()
![]()
czarno-czarni pisze:PearlRain pisze:Światełko dla Kefira zapalone, Morf to ja Borys, słuchaj zem pojechał do Komandosa, myślałem że on git kumpel, a tu zwala na całego. Wjesz on se kociaki przygruchal, wlaza mi do pokoju jak szarańcza wyzeraja mi z michy, uprzejmości wymieniamy, siedze pod łóżkiem, tylko w nocy wchodzę do łóżka jak oni spiom, no masakra pół świata zem zjechał żeby mi z michy wyzarli
o rany TAM też są zakiblowe gnojki?
A ty tam już na zafsze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 24 gości