zrobiłam w życiu tylko jedno ogłoszenie, z którego byłam dumna - czarnym kociakom.... ale ogólnie nie potrafię takich tekstów pisać...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:a tekst wystarczy ,żeby był prosty
pokazujący, ze małe kociaki czekają na domy w schronisku
dokładnie o to chodziLidka pisze:No fakt, tekst musi być od kogoś z lekkim piórem a nie od takich z przeproszeniem technokratów. Przepraszam charm też techniczna jestem:))
Kamakolo pisze:Charm - ograniesz te strony? Gdybys mogła? - bo wyglada na to ze jedynie ty masz troche czasu i siedzisz w domkuKorciaczki i Tania - plisss.... jestescie odpowiedzialne za zdjęcia,
Ja spróbuję zrobic tekst - ale dopiero jutro do południa - dziś odpada![]()
Aha - Charm - ogranij tez tablice.pl w kwestii naszych małych kitenków, bo mamy tam tylko duże.
I jak dajecie ogłoszenia na różne portale to wklejajcie też nasze logo, oki?
Tania - to nie ja zrobiłam zestawieniato kursuje po miau. Nie uzbieramy kasy na FB dając takie ogólne ogłoszenie, ze zbieramy na kociaczki. To taka sytuacja jak - np. uczestniczysz w wypadku i pada hasło: niech ktos zadzwoni po pogotowie - NIKT tego nie robi. Jak spersonalizujesz: Pan dzwoni, pani biegnie po koc to sie dopiero zaczyna dziac. I tu działa identyczna zasada - musimy zrobic ogłoszenie na fb - jedno lub dwa na konkretnego kotka! Wiecej wpłynie kasy niz na bezimeinny ogół kotków.
Mała - chyba jednak MUSIMY dziś porozmawiac, tak wiem wtrącam się w nie mój interes.....Taki mój wdzięk i charm
Kamakolo pisze:A tak poza konkursem pytanko - Mała, ta trzecia z rodzeństwa Stokroci i Szczawika, malutka burasia - zdrowa jest?
Kamakolo pisze: Oby Szczawik był zdrowy!Ale on od samego początku był chyba największą dupą z tego rodzeństwa i najbardziej ciekawską jednocześnie.
AgaPap pisze:
Kamakolo ale ona przynajmniej w swoim krótkim życiu poznała co to jest swój dom, a nie umierała jak te maleństwa w klatkach albo na dworzeTakie malizny są tak kruche, że każdy podmuch może zgasić ich życie i choćbyśmy nie wiem jak się starali i tak nieraz nic nie zdziałamy
Kamakolo pisze:No i tu mi sie włącza tryb pięciolatka: ja tak nie chcę i się nie godzę na to!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 145 gości