KOCIA CHATKA część 23.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 07, 2012 13:16 Re: KOCIA CHATKA część 23.

czy ktoś wie jak sie miewa ten bidulek Gacuś? :1luvu:
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Pt gru 07, 2012 13:21 Re: KOCIA CHATKA część 23.

anksunamun pisze:czy ktoś wie jak sie miewa ten bidulek Gacuś? :1luvu:

Był rano z Marta na kroplowce, został na razie w szpitaliku ale z tego co pisały dziewczyny jest troszkę lepiej :ok:
To dzięki troskliwej opiece :piwa:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt gru 07, 2012 13:25 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mam propozycje odnowie Łezka.
Przenieśmy go do woliery, on nie nadaje się do boksu a na wolności być nie może że względu na dietę.

Cookie1706

Post » Pt gru 07, 2012 13:29 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Cookie1706 pisze:
anksunamun pisze:czy ktoś wie jak sie miewa ten bidulek Gacuś? :1luvu:

Był rano z Marta na kroplowce, został na razie w szpitaliku ale z tego co pisały dziewczyny jest troszkę lepiej :ok:
To dzięki troskliwej opiece :piwa:

Na pewno z tego wyjdzie,trzymam mocno kciuki :ok:
anksunamun

anksunamun

Post » Pt gru 07, 2012 13:42 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Gacuś obecnie walczy z bardzo silnym katarem, dzisiaj rano wyglądał ja avatar, w nosku mu się wszystko zatrzymało. Niestety krople miały pomóc, ale zadziałały za silnie i wyszło odwrotnie. Teraz trzeba wszystko upłynnic żeby wyleciało z noska. Miał zrobioną inhalację i w ciągau dnia mu to powtórzą dlatego został do wieczora w lecznicy. Chłopak bardzo dzielnie walczy z choróbskiem, jeśli chodzi o pp to na pewno jest na dobrej drodze do zdrowia, tylko teraz ten wstrętny katar. Dzisiaj rano go podkarmiłam, jadł nawet z apetytem. Gdyby miał domek, chociaż tymczasowy, na pewno szybciej doszedłby do siebie.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt gru 07, 2012 14:30 Re: KOCIA CHATKA część 23.

a co z Łezkiem? jak się czuje po wizycie u weterynarza?
kotki mają położone ocieplacze na parapet czy ich nie potrzebują?
a co by można zrobić dla zdrowych kotków ?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 07, 2012 15:15 Re: KOCIA CHATKA część 23.

The Szops pisze:Gacuś obecnie walczy z bardzo silnym katarem, dzisiaj rano wyglądał ja avatar, w nosku mu się wszystko zatrzymało. Niestety krople miały pomóc, ale zadziałały za silnie i wyszło odwrotnie. Teraz trzeba wszystko upłynnic żeby wyleciało z noska. Miał zrobioną inhalację i w ciągau dnia mu to powtórzą dlatego został do wieczora w lecznicy. Chłopak bardzo dzielnie walczy z choróbskiem, jeśli chodzi o pp to na pewno jest na dobrej drodze do zdrowia, tylko teraz ten wstrętny katar. Dzisiaj rano go podkarmiłam, jadł nawet z apetytem. Gdyby miał domek, chociaż tymczasowy, na pewno szybciej doszedłby do siebie.

Gacuś :ok: :ok: :ok: najważniejsze że je .....mam nadzieje ze nim dobrze sie zaopiekuja w szpitaliku....
ja Tigre raz zostawiłam i odebrałam w stanie agonalnym:(...przez cały dzien tylko podali 50 ml kropłowki,zimny termoforek, i zsikany zimny kocyk:(:(:(

jezeli nie bedzie jadł zwróccie uwage zeby podawali kroplówke duphalate...Tigra tez niestety ja tylko raz dostała, a tak była tylko nawadniana :( ,...zorientowałam sie za późno...o ile nadal jest leczony w Lupusie...

teraz juz byłabym mądrzejsza:(...nawet wetom tzrena czasem podpowiedziec...
agula76

Post » Pt gru 07, 2012 15:18 Re: KOCIA CHATKA część 23.

The Szops pisze:Gacuś obecnie walczy z bardzo silnym katarem, dzisiaj rano wyglądał ja avatar, w nosku mu się wszystko zatrzymało. Niestety krople miały pomóc, ale zadziałały za silnie i wyszło odwrotnie. Teraz trzeba wszystko upłynnic żeby wyleciało z noska. Miał zrobioną inhalację i w ciągau dnia mu to powtórzą dlatego został do wieczora w lecznicy. Chłopak bardzo dzielnie walczy z choróbskiem, jeśli chodzi o pp to na pewno jest na dobrej drodze do zdrowia, tylko teraz ten wstrętny katar. Dzisiaj rano go podkarmiłam, jadł nawet z apetytem. Gdyby miał domek, chociaż tymczasowy, na pewno szybciej doszedłby do siebie.

Serce się kroi,jest taki słodki.Dobrze,że chociaz ładnie je, to na pewno dodaje mu sił.Nie mam u nas nawet kogo spytać,czy by go nie wziął na jakis czas.Tu ludzie nie przejmują się kotami,jak chory to ma się sam wylizać :evil: .Niewielu myśli inaczej.U mnie są 3 koty i nie chciałabym żeby zaraziły sie katarem,to byłaby katastrofa chorobowa i finansowa :cry: Szlag mnie trafia jak pomyślę o tych wszystkich bezdusznych ludziach,widzących tylko czubek własnego nosa :evil:.Nawet nie chcę myśleć,że mogłoby mu sie przydarzyc coś takiego jak Tigrze :cry:
anksunamun

anksunamun

Post » Pt gru 07, 2012 16:12 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Fotozagadka :D
Kto to :?: - właściciela uprasza się o nie zabieranie głosu :ryk:

Obrazek

Rozwiązanie zagadki i więcej zdjęc wieczorem :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 07, 2012 18:29 Re: KOCIA CHATKA część 23.

mir.ka pisze:a co z Łezkiem? jak się czuje po wizycie u weterynarza?
kotki mają położone ocieplacze na parapet czy ich nie potrzebują?
a co by można zrobić dla zdrowych kotków ?

Wysyłam pw pani Mirko :wink:

Cookie1706

Post » Pt gru 07, 2012 18:57 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dorota Wojciechowska pisze:Fotozagadka :D
Kto to :?: - właściciela uprasza się o nie zabieranie głosu :ryk:

Obrazek

Rozwiązanie zagadki i więcej zdjęc wieczorem :ok:

cudowności :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt gru 07, 2012 19:17 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Czy to Bert?

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pt gru 07, 2012 20:47 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Bert chyba miał mini białą plamke na brzuszku, Irenka (szkoda że nie idac ogonka) lub Ocalałay, bo na Orzeszka chyba troche za chudy i mały:)

skorpio

Od: Czw sty 20, 2011 18:53

Post » Pt gru 07, 2012 20:53 Re: KOCIA CHATKA część 23.

czy ktoś wie co stało sie z kocimi ciekawostkami z fb NADZEI NA DOM ?.Marcin http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt gru 07, 2012 21:09 Re: KOCIA CHATKA część 23.

:mrgreen: To nie Erni, ani nie Orzeszek :D
Obiecane zdjęcia i myslę że sprawa będzie jasna :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Piękny szczęsliwy kotek to........................ czekamy na typy :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]