Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:startujcie, przecież do stracenia nie ma nic.
magradz pisze:MalgWroclaw pisze:startujcie, przecież do stracenia nie ma nic.
Oj jest. To są dwa tyg. ciężkiej pracy.... A kotów do opieki nie brakuje. I zarobić na kawałek chleba też trzeba
MalgWroclaw pisze:magradz pisze:MalgWroclaw pisze:startujcie, przecież do stracenia nie ma nic.
Oj jest. To są dwa tyg. ciężkiej pracy.... A kotów do opieki nie brakuje. I zarobić na kawałek chleba też trzeba
No tak, ale z tego jest jakiś zysk wymierny, o ile się wygra oczywiście.
mgj pisze:Zgłaszac się można do 16-go, zdaje się. Poczekajcie jeszcze z tym zgłoszeniem. Po co się spieszyć.
anulka111 pisze:mgj pisze:Zgłaszac się można do 16-go, zdaje się. Poczekajcie jeszcze z tym zgłoszeniem. Po co się spieszyć.
O nie- moim zdaniem nalezy sie spieszyc i reklamowac banerkami,by glosy potem sprawnie przybywaly
kinia098 pisze:Fundacja KOTangens pisze:kinia098 pisze:http://tablica.pl/oferta/pilnie-dom-tymczasowy-dla-kotki-w-ciazy-ID2MjUz.html
Czy ktoś widział to ogłoszenie ? Warto chyba byłoby ciachnąć kotkę zanim urodzi
Jutro zadzwonię do tej dziewczyny. Wiem które lecznice w Gdańsku pracują w czwartek i mogłyby ciachnać tą kotkę. Spróbuje to zorganizować.
Trzymam mocno kciuki ! Dziękuję za zainteresowanie !
mpacz78 pisze:kinia098 pisze:Fundacja KOTangens pisze:kinia098 pisze:http://tablica.pl/oferta/pilnie-dom-tymczasowy-dla-kotki-w-ciazy-ID2MjUz.html
Czy ktoś widział to ogłoszenie ? Warto chyba byłoby ciachnąć kotkę zanim urodzi
Jutro zadzwonię do tej dziewczyny. Wiem które lecznice w Gdańsku pracują w czwartek i mogłyby ciachnać tą kotkę. Spróbuje to zorganizować.
Trzymam mocno kciuki ! Dziękuję za zainteresowanie !
Hej jako Fundacja KOTangens nie mogę Ci odpowiedzieć na pw (chyba dlatego, ze za mało postów mam).
Więc napiszę na wątku:
Dzwoniłam do pani zaraz przed weekendem majowym i proponowałam przyjazd i zabranie kotki na sterylizację, niestety pani nie zdecydowała sie na taką formę pomocy. Uświadamiałam ją jak trudno jest znaleźć dobre domy kotkom, jak długo będzie trwało ich odchowanie i przygotowanie do adopcji, no ale pzrecież siła kotki nie zabiorę na zabieg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości