Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska. Dołącz do nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 25, 2013 20:29 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

CatAngel pisze:
Iwlajn pisze:Wspaniale, że Mokate ma dom :piwa: Super EVO, że domek sprawdzony i dobry. Mokate idzie na dokocenie czy będzie jedynakiem :D ? A Iskierka też jedzie do DS? CatAngel, zdasz relację z podróży :D ?

Dam ale to pewnie w niedziele dopiero. Bo jutro to po północy wrócimy. Późno wyruszamy z domu. Ale przygodo hej :D

A skąd odbieracie Iskierkę i dokąd ją wieziecie? Będę trzymać kciuki za Waszą bezpieczną podróż.
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Pt sty 25, 2013 21:40 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Nowa_Sztno pisze:Mokate będzie jedynakiem :ok:

Pożywiom, uwidzim ( nie mam cyrylicy) .........jak mawiali kiedyś :mrgreen:
Też zaczynałaś od jednego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt sty 25, 2013 21:41 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

słuszna uwaga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt sty 25, 2013 22:16 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Dopiero wpadłam do domu i przeżuwam.
Czy mnie pamięć nie myli i znowu mam uczestniczyć w jakimś kocioporwaniu? :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt sty 25, 2013 22:31 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Kocioprzewożeniu raczej :ok:

I pamiętaj, wyrwij mi chociażby siłą jeden z tych transporterów, który pewnie do rąk mi się przyklei :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Sob sty 26, 2013 1:04 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Tylko na litość proszę, przekładajcie koty w zamkniętym samochodzie.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob sty 26, 2013 1:11 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Iwlajn pisze:
CatAngel pisze:
Iwlajn pisze:Wspaniale, że Mokate ma dom :piwa: Super EVO, że domek sprawdzony i dobry. Mokate idzie na dokocenie czy będzie jedynakiem :D ? A Iskierka też jedzie do DS? CatAngel, zdasz relację z podróży :D ?

Dam ale to pewnie w niedziele dopiero. Bo jutro to po północy wrócimy. Późno wyruszamy z domu. Ale przygodo hej :D

A skąd odbieracie Iskierkę i dokąd ją wieziecie? Będę trzymać kciuki za Waszą bezpieczną podróż.

Podwożą do nas okolice Katowic trochę zwierzyna u nas odpocznie po tej długiej podróży. I jedziemy później do Krakowa.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 26, 2013 18:10 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

No i co?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob sty 26, 2013 18:50 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Koty pojechały rano. My odwieźliśmy je za Nidzicę, gdzie przejęła je Kocia Agencja Turystyczna - Meksykanko, Reniferze, dziękuję! :1luvu:

Mokate jest już w domku, jak z nim, pewnie Domek dzisiaj na Mokatkowym wątku napisze. Ja nic o Mokatku nie napiszę, bo łzy mi się cisną. Trudno. To silniejsze ode mnie.

Iskierka nadal w drodze :?
Wyjazd z Warszawy mocno się opóźnił - nie wiem nawet dlaczego. Martwię się o Iskierke, bo od rana w transporterze jest.
Jest mi też ogromnie przykro, bo CatAngel z TŻem mają zawieźć Iskierkę i szczeniaki do Krakowa, a teraz i oni w zawieszeniu czekają na informację, kiedy transport dojedzie. Niestety, ale przed 23.00 raczej w Krakowie nie będą...
CatAngel - bardzo, bardzo Was przepraszam. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać... :(
Zupełnie inaczej byśmy to wszystko zaplanowali.
Teraz już nie mamy na to wpływu. Miejmy nadzieję, że ciut wcześniej dostaniecie wiadomość, że transport do Was dojeżdża, żeby szybko przechwycić transportery i w drogę...
Bardzo Was przepraszam raz jeszcze...
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob sty 26, 2013 19:12 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Nowa_Sztno pisze:Koty pojechały rano. My odwieźliśmy je za Nidzicę, gdzie przejęła je Kocia Agencja Turystyczna - Meksykanko, Reniferze, dziękuję! :1luvu:

Mokate jest już w domku, jak z nim, pewnie Domek dzisiaj na Mokatkowym wątku napisze. Ja nic o Mokatku nie napiszę, bo łzy mi się cisną. Trudno. To silniejsze ode mnie.

Iskierka nadal w drodze :?
Wyjazd z Warszawy mocno się opóźnił - nie wiem nawet dlaczego. Martwię się o Iskierke, bo od rana w transporterze jest.
Jest mi też ogromnie przykro, bo CatAngel z TŻem mają zawieźć Iskierkę i szczeniaki do Krakowa, a teraz i oni w zawieszeniu czekają na informację, kiedy transport dojedzie. Niestety, ale przed 23.00 raczej w Krakowie nie będą...
CatAngel - bardzo, bardzo Was przepraszam. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądać... :(
Zupełnie inaczej byśmy to wszystko zaplanowali.
Teraz już nie mamy na to wpływu. Miejmy nadzieję, że ciut wcześniej dostaniecie wiadomość, że transport do Was dojeżdża, żeby szybko przechwycić transportery i w drogę...
Bardzo Was przepraszam raz jeszcze...

Spoko :wink: najważniejsze że nie jedziemy cały dzień :) zwierzaki odpoczną i pojedziemy :) Ale to jeszcze bo na razie nie dostaliśmy info :)

CatAngel

Post » Sob sty 26, 2013 19:46 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Są już koło Siewierza :)

CatAngel

Post » Sob sty 26, 2013 20:07 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Dobrze, że jeszcze Małgoś, że jeszcze spokój ducha utrzymujesz.
Jak się dowiedziałam, że cała akacja tak się kotmicznie opóźniła, wpadłam w panikę i tradycyjną histerię....
No nic czekamy do północy, żeny napięcie spadło, ale nerwy są.

Dzięki serdeczne za spokój i cierpliwość.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob sty 26, 2013 20:18 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

CatAngel pisze:zwierzaki odpoczną i pojedziemy :)

Cat, a mogą już u Was nie odpoczywać? :oops:
One i tak przyjadą zmęczone i zestresowane. Taki odpoczynek nic im nie da. Nie ma sensu ich wyjmować, niech jadą dalej, odpoczną już w swoich domach. Naszej kotki nie wyjmiecie, ina11 też prosiła, żeby szczeniaków nie wyjmować. To może pojedziecie od razu, co?
Wiem, że też się nimi przejmujesz, bardzo dziękuję Wam za takie zaangażowanie, i za Waszą ogromną pomoc w tym łańcuszku. Ale proszę, nie wypuszczajcie ich u siebie. Im szybciej dojadą, tym lepiej.
:1luvu:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob sty 26, 2013 20:44 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

plany zmienilśmy i juz jedziemy. Także teraz tylko z tel będę pisać. Psiaki śpią ładnie, kotka chyba też. Ją mało widać w tym transporterku.

CatAngel

Post » Sob sty 26, 2013 20:53 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Dziękuję, dziękuję, dziękuję Wam! :1luvu:
Czy mamy już pisać do odbierających, że ruszyliście?
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]