Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:żadnych domków niestety...
zaraz wstawię fotki tych kotek z wyżej..
Hanulka pisze:_ogonek_ trzeba przerobić na info tekst andzeliki1952 i dodać wcześniejsze info.. da się?
_ogonek_ pisze:Hanulka pisze:_ogonek_ trzeba przerobić na info tekst andzeliki1952 i dodać wcześniejsze info.. da się?
yy, czyli tę historię opisaną przez Andżelikę, tak?
jutro to ja to będę wrzucać dopiero, gdzieś koło 16, bo mam jeszcze wizytę na pocztę w planach i dwa dzikusy do nakarmienia.Hanulka pisze:_ogonek_ pisze:Hanulka pisze:_ogonek_ trzeba przerobić na info tekst andzeliki1952 i dodać wcześniejsze info.. da się?
yy, czyli tę historię opisaną przez Andżelikę, tak?
noooo taaakk... cos sklecę, jakby co.. ale dopiero jutro..
Hanulka pisze:ok, to może zdążę??
2? ja już 9...![]()
_ogonek_ pisze:[
Przydałoby się bazarki jakieś powystawiać, zacząć intensywnie ogłaszać koty, propagować na FB naszą stronę (chociaż i tam ma niezłą oglądalność).
Jeśli ktoś ma fanty ale nie wiem, nie chce wystawiać, chętnie spieniężęNa maila tylko fotek potrzebuję.
NA naszym FB można zrobić event z licytacjami.
Potrzebuję też chwytliwego hasła na ogłaszanie KAn-kotków.
KTOŚ MA FANTY NA BAZAREK, ALBO CHCE WESPRZEĆ GROSZEM KAN??
Hanulka pisze:Pilnie szukamy transportu z Radomska do Warszawy na dt dla torturowanej Majki!
czarno-czarni pisze:_ogonek_ pisze:[
Przydałoby się bazarki jakieś powystawiać, zacząć intensywnie ogłaszać koty, propagować na FB naszą stronę (chociaż i tam ma niezłą oglądalność).
Jeśli ktoś ma fanty ale nie wiem, nie chce wystawiać, chętnie spieniężęNa maila tylko fotek potrzebuję.
NA naszym FB można zrobić event z licytacjami.
Potrzebuję też chwytliwego hasła na ogłaszanie KAn-kotków.
KTOŚ MA FANTY NA BAZAREK, ALBO CHCE WESPRZEĆ GROSZEM KAN??
zostały pewnie jakieś fanty po kiermaszu w Radomsku? To sa rzeczy, które dostałam od monitomi a fizycznie co z nimi teraz się dzieje - trzeba pytać - katipe? Hanulka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 428 gości