Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Tak niech ruszą w końcu adopcje i oby domki były cudowne.Ja wraz z towarzystwem chyba pójdę spać w końcu po trudach dnia .Jutro już trzeba się pakować .
dana2509 pisze:Jak zawsze nieustająceza Ciebie Basiu.
Musi być dobrze
horacy 7 pisze:Jeszcze coś mi przyszło do głowy może miedzy badaniami zrobię sobie przerywnik i będę szukać Wenus,no w końcu będę w Olsztynie.![]()
![]()
![]()
ruda32 pisze:horacy 7 pisze:Jeszcze coś mi przyszło do głowy może miedzy badaniami zrobię sobie przerywnik i będę szukać Wenus,no w końcu będę w Olsztynie.![]()
![]()
![]()
o matko oszalałaś ?
horacy 7 pisze:ruda32 pisze:horacy 7 pisze:Jeszcze coś mi przyszło do głowy może miedzy badaniami zrobię sobie przerywnik i będę szukać Wenus,no w końcu będę w Olsztynie.![]()
![]()
![]()
o matko oszalałaś ?
Tak troszkę po przeżyciach ostatnich dni powinnam być usprawiedliwiona.
ruda32 pisze:horacy 7 pisze:ruda32 pisze:horacy 7 pisze:Jeszcze coś mi przyszło do głowy może miedzy badaniami zrobię sobie przerywnik i będę szukać Wenus,no w końcu będę w Olsztynie.![]()
![]()
![]()
o matko oszalałaś ?
niby tak![]()
![]()
ale głowa przebadana ?![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze:ruda32 pisze:horacy 7 pisze:ruda32 pisze:horacy 7 pisze:Jeszcze coś mi przyszło do głowy może miedzy badaniami zrobię sobie przerywnik i będę szukać Wenus,no w końcu będę w Olsztynie.![]()
![]()
![]()
o matko oszalałaś ?
niby tak![]()
![]()
ale głowa przebadana ?![]()
![]()
![]()
Szpital psychiatryczny jest obok więc może się załapię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1540 gości