Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 22:40 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

dodałem Tosię i Puszka Olafa do wątku puchatkowego viewtopic.php?f=1&t=139203&p=9465010#p9465010
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pt gru 14, 2012 22:46 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

andrzej780 pisze:dodałem Tosię i Puszka Olafa do wątku puchatkowego viewtopic.php?f=1&t=139203&p=9465010#p9465010

dzięki :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob gru 15, 2012 18:10 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

JolaJ pisze:Nie, nie pamiętam tych zdjęć :( straszne że nikt tego nie zauważył

No właśnie zauważył i dlatego Kocyk znalazł się u Smarti :roll: . Razem z kilkoma innymi paskudkami :wink: .
Oj , wtedy to była "dostawa" wszelakiego sortu :kotek:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob gru 15, 2012 22:01 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

pamiętam.. co jeden to był piękniejszy. aż trudno uwierzyć, że to te same Koty!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon gru 17, 2012 8:47 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

No własnie, jakoś porozliczać się z nich muszę i z Paluchowego konta
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon gru 17, 2012 11:43 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

Edytka, który z nich jest Twój :?:

U nas odbywają się bardzo tajemnicze negocjacje-napisze tylko że Państwo co to przyjechali poznać Armandzika okazali się super. Wczoraj byli jeszcze raz całą rodziną-decyzja została podjęta-jeśli wszystko ułoży się bez przeszkód to 27-go będzie wielki dzień dla.... 8) 8) ,
...napiszę o tym 27-go :D :ok:
Wczoraj też swojemu nowemu Domkowi została przedstawiona Shila-Państwo świetni a Shila prezentowała się zachwycająco :kotek: :ryk: -w związku z tym, w sobotę jedzie do pieknego kotusia 11-to letniego z wyglądu podobnego do Isi,Misi i Pysi, a z postury do mojego Durianka :D

Z kolei przyjaciółka Shilowej Dużej przyjeżdża jutro poznać Myszkę :!:

Obrazek

Myszka mieszkałaby w Otwocku w niedużym własnym mieszkaniu z kumpelką-też ok półroczną kicią :ok: :ok:
Myszka, jak wiadomo, jest całkiem ślepa a więc taki Dom byłby dla niej idealny :ok:

Czyli mam nadzieję przywitac New Year "tylko" z dziesiątką tymczasków na pokładzie :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pon gru 17, 2012 11:58 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon gru 17, 2012 11:49 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

Hej :!:
superowe nowiny :kotek: bardzo się cieszę
a my polegliśmy wczoraj w łóżku i chorujemy
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon gru 17, 2012 11:59 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

Życzę wraz ze wszystkimi tymczaskami i rezydentami zdrówka mojej przedpiśczyni :ok: :lol: -na podziękowania jeszcze za wcześnie aby nie zapeszyć 8) 8)

smarti

Post » Pon gru 17, 2012 12:11 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

[quote="smarti"]Edytka, który z nich jest Twój :?:

quote]
no teraz to nie napisze bo w domowych notatkach musze zobaczyć, poza tym Ania ma wszystko dokładnie spisane, i z tego co pamiętam to jeszcze mój TŻ ma na siebie koty (jeden chyba odszedł za TM), musze to wszystko ogarnąć.
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pon gru 17, 2012 12:20 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

smarti pisze:Życzę wraz ze wszystkimi tymczaskami i rezydentami zdrówka mojej przedpiśczyni :ok: :lol: -na podziękowania jeszcze za wcześnie aby nie zapeszyć 8) 8)

Bardzo dziękuję :D skoro tyle łapek i serduszek zyczy to musi być lepiej.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon gru 17, 2012 13:44 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

no właśnie-trochę bym z domkami podgoniła w starym roku :ok:

widzę że przed Świętami sa dwie kategorie adoptujących :
tacy którzy chcą "kotka na prezent" i trzeba ich unikać jak ognia :twisted: ,
oraz Ci którzy biorą kotka teraz, bo szykuje im się wiele wolnych dni które chcą spędzić z nowym domownikiem aby ułatwić mu aklimatyzację-i takich kochamy :D :ok:

smarti

Post » Pon gru 17, 2012 15:29 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

smarti pisze:Czyli mam nadzieję przywitac New Year "tylko" z dziesiątką tymczasków na pokładzie :ok: :ok: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :ok: :ok:

No nie, a Misia już wyszykowała sobie sylwestrową kreację /wyjściowe białe futerko nakrapiane w bure łatki/ i mówiła, że idzie do smarti witać Nowy Rok :partygirl: Mówiła Bubie
na uszko, może źle podsłuchałam, powiedziała, że umówiła się z setką innych takich gości i całą watahą :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: , o przepraszam całym wytwornym
towarzystwem zjawią się krótko przed północą przy budce Skórków, tam ustawią się w pary :kitty: :kitty: , :kitty: :kitty: , :kitty: :kitty: i ruszą tanecznym krokiem w stronę Dużych,
tych Dużych co to wszyscy wiemy :king: :king:

:ryk: :ryk: wężykiem :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Pon gru 17, 2012 16:14 przez Bumiś, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pon gru 17, 2012 15:31 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

:mrgreen: :piwa: dobre dobre :)

EdytaB_a

Post » Pon gru 17, 2012 16:35 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

Tak, tak, dzwoniła dziś Misia do Buri i z tego co wiem to moja pannica wybiera się na Sylwestra :partygirl: do Michalina. Nie chciała tylko powiedzieć do kogo, ale teraz już wiem :mrgreen:
To dlatego taką zdrową ostatnio udaje cwaniara
Ale Ciotka będzie szczęśliwa jak swoją setkę zobaczy przed bramą :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]