musowo.
musialam na szybcika zrobic dyzur, bo na poczte sie spieszylam- nie zdazylam umyc klatki po golebiu, ale wyrzucilam co tam bylo/umylam miski.
Gdzie jest karma recovery dla Pimpusia, bo juz kolejny raz nie moglam znalezc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elape pisze:Uprzejmie donoszę, że Mamuśka z dzieciakami spokojnie odpoczywa w klacie w moim najlepszym pokoju. A niech tylko coś poniszczy to będzie odnawiaćMaluszki są cudne, dzieciaki, tylko pojeść i wtulić się w mamę i spać. Mamuśka za to czujna i bardzo spięta, na pewno stresuje się niezwykle, wcale się nie dziwię. Nowe miejsce, zero swobody. Moje domowe koty nie mają tu wstępu od dziś, żeby jej nie niepokoić. Niech się skupi na dzieciakach. Dziewczynce już nadałam imię, będzie LUNA. Chłopczyk jeszcze bezimienny.
Ilonka, na pewno przyjdziesz jako kurier w weekend, napatrzysz się.
elape pisze:.........Chłopczyk jeszcze bezimienny........
mar_tika pisze:.....Elu bardzo dziękuję za dt dla pędraczków czyli Luny i...?Czekamy na imie dla malucha.....
MIKUŚ pisze:Wiiwii, dobra to ten tekst wrzucę zaraz na facebooka.
REX.
A cornisch rex to wiem że nie jest bo dokładniej ustaliliśmy że jest GERMAN REX. Inna nieco odmiana rex-a, w każdym bądź razie to ta rodzina. On był kochanie reproduktorem, więc na pewno jest rasowy, tyle że bez papierów. Ma ok. 4- 5 lat, jaja do obcięcia obowiązkowo. Jest do golenia cały! kąpieli w specjalnych płynach antyseptycznych. Tym zajmiemy się z mar_tiką.
Jest już na lekach, ponieważ ma katar i jest strasznie zaniedbany. Co do oczu. Przemywajcie proszę solą fizjologiczną i zakrapiamy gentamycyną póki co. Dziś podrzucę na kociarnię. Wkrótce straci swój "dorobek życia" tzw. tornister i zostanie wygolony na łyso. I po kolei będziemy wyprowadzać go na prostą.
Starajcie się go nie wypuszczać by nie siał zarazy, by ograniczyć proces siewstwa grzyba do minimum. Więc Pan Rex i Pan Pimpuś obsługiwani sa na końcu.
Jeżeli chodzi o konkurs to świetny pomysł, fajnie by wreszcie ludki z facebooka mogli wymyślić jakieś imię.![]()
A Mini ma się coraz lepiej, z dnia na dzień lepiej i lepiej. Dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, egw, Gosiagosia i 97 gości