Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Lidka ja słalam juz paczke z napisem ostroznie za co zapłaciłam i doszło potrzaskane w środku, ale jak chcesz moge sie dowiedziec ile to z dopłata za te szczególna ostrozność i nietyppowe pudło by wiezli, to jest w sumie inny plastik, taki bardziej miekki, a chlebak z twardego było i ukruszyło sie ale to może dac rade nawet rpzy rzucecniu.
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:Lidka ja słalam juz paczke z napisem ostroznie za co zapłaciłam i doszło potrzaskane w środku, ale jak chcesz moge sie dowiedziec ile to z dopłata za te szczególna ostrozność i nietyppowe pudło by wiezli, to jest w sumie inny plastik, taki bardziej miekki, a chlebak z twardego było i ukruszyło sie ale to może dac rade nawet rpzy rzucecniu.
To Karolek może damy spokój bo szkoda jak w kawałkach mi mieli by przynieść
Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:Lidka ja słalam juz paczke z napisem ostroznie za co zapłaciłam i doszło potrzaskane w środku, ale jak chcesz moge sie dowiedziec ile to z dopłata za te szczególna ostrozność i nietyppowe pudło by wiezli, to jest w sumie inny plastik, taki bardziej miekki, a chlebak z twardego było i ukruszyło sie ale to może dac rade nawet rpzy rzucecniu.
To Karolek może damy spokój bo szkoda jak w kawałkach mi mieli by przynieść
no to jak chcesz.
a jakbys chciala, to trzeba tylko otwierac przy poslancu i w razie co od razu pisac protokola to mozna reklamowac.
Karolek(ona) pisze:a gdzie Ty mieszkasz? daleko od Kalisza?
może ktos będzie tędy przejeżdzał bo coś o poznaniu pisałas
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:a gdzie Ty mieszkasz? daleko od Kalisza?
Przez Konin do mnie to jest 109 km .
Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:a gdzie Ty mieszkasz? daleko od Kalisza?
no właśnie znalazłam na mapie i do Poznania to masz inna trase, przez Kalisz to bys nadrobiła drogi.
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:a gdzie Ty mieszkasz? daleko od Kalisza?
no właśnie znalazłam na mapie i do Poznania to masz inna trase, przez Kalisz to bys nadrobiła drogi.
A z kąt ty jesteśtylko ja nie mam nikogo kto po świecie hasa .
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 40 gości