Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Fajny ten LesterekJak go zobaczyłam, oniemiałam
Moja mama ma prawie identycznego pieska - Kajtusia.
Ze spraw organizacyjnych: jutro rano Mara zawozi kicię bez oka do Almavetu. Mara, jakby kotka musiała zostać dłużej, ja ją mogę odebrać po południu. Po pracy do kontroli ze mną jedzie Madzia i Kropka, a potem robię dyżur.
Teresa, super by było, jakby sąsiadka nas wspomogła w KCH
Mara S pisze:Iwona a Czikity w końcu nie weźmiesz? Czy Kluska będzie na czczo?
Dorota Wojciechowska pisze:Mara S pisze:Iwona a Czikity w końcu nie weźmiesz? Czy Kluska będzie na czczo?
Zostawiłam kartkę przypominająca żeby zabrać jedzonko, więc pewnie Ewa zabierze.
Co do Kluski to wierzyć mi się nie chce że ona nie jest kotnaMa wielki brzuchol taki wybucony i jak prawie juz do porodu
Mara S pisze:Iwona11 pisze:Fajny ten LesterekJak go zobaczyłam, oniemiałam
Moja mama ma prawie identycznego pieska - Kajtusia.
Ze spraw organizacyjnych: jutro rano Mara zawozi kicię bez oka do Almavetu. Mara, jakby kotka musiała zostać dłużej, ja ją mogę odebrać po południu. Po pracy do kontroli ze mną jedzie Madzia i Kropka, a potem robię dyżur.
Teresa, super by było, jakby sąsiadka nas wspomogła w KCH
Iwona a Czikity w końcu nie weźmiesz? Czy Kluska będzie na czczo?
Wieści z domu Rudzika:
Tofik dobrze się czuje, jada codziennie saszetkę kociego jedzonka w dwóch porcjach - po pół rano i wieczorem oraz mała miseczkę suchego dla kastratów. Straszny pieszczoch z niego. Bardzo lubi żeby go głaskać. Powoli zaznajamia się z pozostałymi zwierzakami, ale jeszcze nie ma odwagi na bliższe kontakty. Chyba miał bardzo złe doświadczenia w swoim krótkim życiu. Jak skończy mu się smarowanie pojedziemy z nim do weterynarza.
pozdrawiam
terenia1 pisze:Dziewczyny jeśli chodzi o kotkę z okiem chorym to nie przywiązujcie się raczej do niej
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny jeśli chodzi o kotkę z okiem chorym to nie przywiązujcie się raczej do niejja już się do niej przywiązałam- przynieś mi jutro rano kawę do KC
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 433 gości