DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 03, 2012 20:35 Re: DT Smarti 8 ...

Jus-jakbyś czytała-pomyśl,proszę o kolejnej porcji Urinary w jakimś korzystnym pakiecie :mrgreen: bo te smoki-rumburaki juz prawie wszystko wyżarły 8O i na święta zostaną bez żarcia :P
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro kwi 04, 2012 0:23 Re: DT Smarti 8 ...

smarti pisze:a Milce jednak zrobimy rhinoskopię-to bardziej celowe niż rtg-dlatego poszukuję promocji jakiejś u prof.Galantego-chyba uśmiechnę się i będę podlizywać do Marcelibu :D

specem od rynoskopii jest też dr Paweł Kowalczyk z Powstańców Śląskich - znam go osobiście, bardzo fajny lekarz, u niego własnie to badanie miała Edisia i Miś. Można ewnetualnie porównac ceny.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 04, 2012 8:15 Re: DT Smarti 8 ...

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:a Milce jednak zrobimy rhinoskopię-to bardziej celowe niż rtg-dlatego poszukuję promocji jakiejś u prof.Galantego-chyba uśmiechnę się i będę podlizywać do Marcelibu :D

specem od rynoskopii jest też dr Paweł Kowalczyk z Powstańców Śląskich - znam go osobiście, bardzo fajny lekarz, u niego własnie to badanie miała Edisia i Miś. Można ewnetualnie porównac ceny.

a mogłabyś się dowiedzieć o cenę?
bo o ile pamiętam to za Promyczka było ok 200-300 to wtedy Bianka płaciła kartą a ja jej oddawałam na raty przez dłuuuugi czas-dlatego nie pamiętam dokładnej kwoty..
Bianka-pamiętasz może ile płaciłaś na S.Kępie?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro kwi 04, 2012 8:29 Re: DT Smarti 8 ...

Smartuniu, nie pamiętam dokładnie, ale coś koło 300 zł (coś mi świta, że 280 - głowy nie dam).
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro kwi 04, 2012 9:34 Re: DT Smarti 8 ...

Bianka 4 pisze:Smartuniu, nie pamiętam dokładnie, ale coś koło 300 zł (coś mi świta, że 280 - głowy nie dam).

dzięki za czujność :D

mi też tak świta..

dziś jadę na rtg z Diegiem i Charliem ,a jutro na usg z Bogdankiem. Dzś Bogdanek miał pobieraną krew-niezbędne ,ze względu na nasze z wetem życie i zdrowie,było zawinięcie Bogdanka w kocyk- mimo to też nie było łatwo...słodki kiciuś :evil:

smarti

Post » Śro kwi 04, 2012 9:39 Re: DT Smarti 8 ...

Za badania :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 04, 2012 9:45 Re: DT Smarti 8 ...

smarti pisze:Jus-jakbyś czytała-pomyśl,proszę o kolejnej porcji Urinary w jakimś korzystnym pakiecie :mrgreen: bo te smoki-rumburaki juz prawie wszystko wyżarły 8O i na święta zostaną bez żarcia :P

Nawet czytam w przerwie między jednym spotkaniem, a drugim :) Dobra może coś tam przerzucę jadąc na święta do tatuńcia :mrgreen: :mrgreen: zobaczę co się bardziej opłaca czy duże czy to małe co jeszcze mam w super cenie. Jakby co to jadę do Royala więc jak jakieś vety potrzebne to słucham :)

Kaffftanik to ja wczoraj znalazłam... na lodówce, a Majkę na drzwiach wejściowych na górze :mrgreen: dziewczynka się rozebrała więc mogłam podziwiać wygolony brzusio :mrgreen: Piękny ma szew. Idealna robota Pana Veta :ok:
Wrzucę jeszcze parę zdjęć Majki "kurczaka" wielkanocnego w koszyku ;) no i jakieś tam zdjęcie kanapy... może z którymś z kotów :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro kwi 04, 2012 9:47 Re: DT Smarti 8 ...

Jus87 pisze: no i jakieś tam zdjęcie kanapy... może z którymś z kotów :ok:

O to! To!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Śro kwi 04, 2012 11:05 Re: DT Smarti 8 ...

Lemonka już po sterylce. Było 5 kociaczków :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

smarti

Post » Czw kwi 05, 2012 9:17 Re: DT Smarti 8 ...

A jak dzień po sterylce się niunia czuje?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw kwi 05, 2012 16:12 Re: DT Smarti 8 ...

Niunia po sterylce na szczęście dobrze-już odpoczęła,humorek dopisuje.

Nasz Diego był na prześwietleniu-kręgosłup na w idealnym stanie a więc szukamy dalej przyczyny jego osowiałości-dziś krew.
Nasz Charlie-kulejący,bolejący i mega nieszczęśliwy kot,na prześwietleniu okazał się być kotem jedynie...pełnym kupy 8O jeszcze czegoś takiego nie widziałam-na przeswietleniu kupa ciągnie się przez 3/4 kota 8O -dziś Burania przeciągnęła zbolałego leniucha po ogrodzie,zrobił 3 wielkie balasy i...jest jak nowo narodzony :ryk: ...cudowne ozdrowienie :kotek: :ok: :lol:

Bogdanek natomiast ma wszystkie narządy wewn w normie ,żadnego piasku ani kamieni-a "tylko" rozległe zapalenie dróg moczowych-a więc bierzeniy się za leczenie-sadze ze ono długo potrwa bo zapalenie jest zadawnione.
Kiciuś-nie wiem czy ze strachu,czy powodowany godnością osobistą-w drodze na usg spompował się solidnie na posłanko i w drodze z usg spompował sie solidnie po raz drugi 8O ...nareszcie :piwa:

tak więc dziesiejsze przedpołudnie możemy zaliczyć do kocioudanych :D

Kontrola okulistyczna towarzystwa przełożona przez gab. na wtorek :D

Kulka/Mruczusia to mega grzeczny kotek-w ogóle nie rozrabia a tylko się tuli-cała ona. Załatwie się już pięknie odkąd Duża odkryła kuwetę-dziwne bo u nas też miała krytą ale niech tam..ważne że teraz jest już wszystko ok.

Dzis kastracja Zoziego-lada dzień testy jego i Fuńka i mam nadzieję w piątek... 8) :kotek: :kotek: :ok: :ok: :lol:
Marzeniu-jestes proszona o wizytę pa w Zielonce-kiedy przed piątkiem możesz pojechać?

smarti

Post » Czw kwi 05, 2012 16:29 Re: DT Smarti 8 ...

i foty z cudownych ds-ów:

Nesia i Pedzia/Tosia :love: :kotek: :kotek: :love: - foty istne mistrzostwo świata Dużej :1luvu: , zwłaszcza biorąc pod uwagę fotogeniczność modelek :mrgreen: jednak ,jak wiadomo, dziewczynki miały szczęście trafić do domu artysty fotografika .
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

przesłodka Jadwinia :love:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

nasza ukochana Śnieżynka -luzaczek
:lol: :1luvu:
Obrazek

Blusteł u p.Ani :kotek: :1luvu:
ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Czw kwi 05, 2012 16:35 przez smarti, łącznie edytowano 4 razy

smarti

Post » Czw kwi 05, 2012 16:32 Re: DT Smarti 8 ...

Ale słodziaki :1luvu:

Erin

Post » Czw kwi 05, 2012 16:36 Re: DT Smarti 8 ...

Erinku-czy Ciebie można prosić o zamieszczenie jakichś fot Promysia i o kontakt z Dużym-czy wszystko ok i jak ogólnie im się z Księciuniem żyje? :D
Ostatnio edytowano Czw kwi 05, 2012 17:00 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Czw kwi 05, 2012 16:47 Re: DT Smarti 8 ...

Smarti, jutro wyślę Dużym Księciunia życzenia i poproszę o fotki.
Napiszę też w wiadomej sprawie, którą musiałam przełożyć na po Świętach, bo trochę chora byłam.

Erin

[poprzednia][następna]