Moderator: Estraven
itaka pisze:A one do kiedy mają czas ? Wjeżdża tam jakiś sprzęt w najbliższym czasie ?

MartaK pisze:czy ktoś, dysponujący autem, zechciałby nam pomóc w przetransportowaniu Łaciatki do Wrześni (a właściwie wsi pod Wrześnią)??? Kita ma dołączyć do Mozaiki, a nie mamy jej jak tam dowieźćBardzo proszę...

merka_85 pisze:MartaK pisze:czy ktoś, dysponujący autem, zechciałby nam pomóc w przetransportowaniu Łaciatki do Wrześni (a właściwie wsi pod Wrześnią)??? Kita ma dołączyć do Mozaiki, a nie mamy jej jak tam dowieźćBardzo proszę...
Kiedy? Mogę jutro, dzisiaj średnio.

MartaK pisze:Śnieżka wraca dzisiaj wieczorem z adopcji....Bo ma świerzbowca podobno (straszne!), bo skoczyła nestorce rodziny na plecy, kiedy ta się pochylała (mówiłam, że tak robi, że wspina się w ten sposób na wyższe kondygnacje mebli, że jest "kotem-kozicą"), że ugryzła kogoś w rękę. Wampir nie kot.

MartaK pisze:Śnieżka wraca dzisiaj wieczorem z adopcji....Bo ma świerzbowca podobno (straszne!), bo skoczyła nestorce rodziny na plecy, kiedy ta się pochylała (mówiłam, że tak robi, że wspina się w ten sposób na wyższe kondygnacje mebli, że jest "kotem-kozicą"), że ugryzła kogoś w rękę. Wampir nie kot. Martwię się, jak się ponownie zaaklimatyzuje w piwniczce, czy nie poszła na marne nasza praca z nią. To jest kotka, porzucona przez patologiczną kobietę, wiele przeszła. Takie zmiany jej się nie przysłużą...
A przy okazji tych cudownych wieścizapytam:
czy ktoś, dysponujący autem, zechciałby nam pomóc w przetransportowaniu Łaciatki do Wrześni (a właściwie wsi pod Wrześnią)??? Kita ma dołączyć do Mozaiki, a nie mamy jej jak tam dowieźćBardzo proszę...
LunaKlara pisze:Paula ten kot ma zmiany na skorze juz od co najmniej 2 miesiacy.... pewnie jakas grzybica, swiezb ... podobnie jak u czarnego. Zarazaja sie nawzajem
Ech... Snieżka, ludzie czasem biora koty, zeby zrobic sobie dobrze "jestem aja bo przygarnelam bidulka" a to przeciez nie chodzi o to, tylko o swiadoma adopcje ze wszystkimi jej konsekwencjami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 35 gości