Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:dzięki
a ten nieujawniony DT jest po prostu pozaforumowy, w Warszawie, u pewnej bardzo miłej Sylwii
alix76 pisze:No i:
"w każdy weekend jadę do Korabiewic i mogę pomóc w następujący sposób:
-osoby które chcą skorzystać z mojego pośrednictwa: podpisują ze mną umowę cywilnoprawną określającą w jakich warunkach i gdzie będzie bytował pies. Wyrażają zgodę na niezapowiedziane wizyty poadopcyjne mające na celu sprawdzenie jak realizowane są warunki zapisów umowy, za niewywiązanie się z warunków umowy dobrowolnie poddają się karze finansowej na rzecz fundacji dawnego schroniska w Korabiewicach (windykacja opracowana do perfekcji)"
jakoś niezbyt legalnie mi to brzmi
klauduska pisze:myrzapl jak już zrobisz fotki, to proszę wyślij mi na maila [ klauduskaa@o2.pl ], to wstawię na profil JoKotowy. które ty koty masz w ogóle u siebie? jeśli ci się uda zaobserwować ich charaktery, to też mi proszę napisz o nich w mailu
alix76 pisze:Czegoś nie łapię, dziewczyny były tydzień temu i żadnego horroru nie relacjonowały. Jadą tam dzisiaj, to będzie relacja z 1 ręki. Po tym, co się naużerałam na tym wątku, wolę opierać się na opinii osób, które znam osobiście![]()
Prądu tam nie ma chyba już jakiś czas, to nie jest sytuacja nagła. Poza tym za opiekę nad zwierzętami odpowiada p. Lesin, a apel jest p. Suławko![]()
No i:
-osoby które chcą skorzystać z mojego pośrednictwa: podpisują ze mną umowę cywilnoprawną określającą w jakich warunkach i gdzie będzie bytował pies. Wyrażają zgodę na niezapowiedziane wizyty poadopcyjne mające na celu sprawdzenie jak realizowane są warunki zapisów umowy, za niewywiązanie się z warunków umowy dobrowolnie poddają się karze finansowej na rzecz fundacji dawnego schroniska w Korabiewicach (windykacja opracowana do perfekcji)"
*anika* pisze:alix76 pisze:No i:
Chyba sobie żartują...
i te 4 niedźwiedzie też mnie niepokojąna co im one? nie może ich jakiś ogród zoologiczny przejąć?
http://www.dogomania.pl/threads/221550- ... st18451786
alix76 pisze:Ja dostałam odpowiedź:
Dzień dobry
Śliczny kociak
Czy będzie się nadawał na skórki do etui do okularów???
Tel.
Femka pisze:kciuki są cały czas
naprawdę kibicuję Wam z całego serca.
alix76 pisze: Poza tym za opiekę nad zwierzętami odpowiada p. Lesin, a apel jest p. Suławko![]()
Na Dogo ktoś pisze:A.....jest zgoda na wydawanie psów do domków stałych, robienie psom ogłoszeń. Wyciąganie psów na siłę przez fundacje, póxniej opisywanie ich jako że są z mordowni i zbieranie kasy nie wchodzi w grę. Wszyscy wiemy co i jak w Korabieicach się dzieje. Ale polityka i walki nas nie obchodzą. Pomózmy umierającym zwierzakom. To nie jest mój wymysł tylko ustalenia powiedzmy, mądrzejszych. Dzięki.
jopop pisze:relacja będzie częściowo dziś, częściowo jutro zapewne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wix101 i 158 gości