krynia08 pisze:Dostarczyć Gibutkowej foty, za koka i robi allegro
tak jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Dostarczyć Gibutkowej foty, za koka i robi allegro
jessi74 pisze:krynia08 pisze:Dostarczyć Gibutkowej foty, za koka i robi allegro
tak jest
krynia08 pisze:Zapraszamy PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA NAviewtopic.php?f=20&t=139538
michalinadzordz pisze:po kilku godzinach zmagań jest - WIEEEEELKI BAZARRRRRRRR na wrokotyzapraszam
viewtopic.php?f=20&t=139713
michalinadzordz pisze:po kilku godzinach zmagań jest - WIEEEEELKI BAZARRRRRRRR na wrokotyzapraszam
viewtopic.php?f=20&t=139713" onclick="window.open(this.href);return false;
sroka7 pisze:michalinadzordz pisze:po kilku godzinach zmagań jest - WIEEEEELKI BAZARRRRRRRR na wrokotyzapraszam
Hi hi hi widzę ,że turkawka się wyręczyła w żmudnej pracy robienia fotek, wstawiania itp
jessi74 pisze:XAgaX pisze: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z356690637" onclick="window.open(this.href);return false; 604-41-42-18
W dniu 20.02.2012 zaginęła dwuletnia kotka, szaro-bura, z rudą pręgą, przy ul. Komuny Paryskiej 15. Najprawdopodobniej ukradkiem wyszła z mieszkania. Kotka reagowała na imię Dziunia. Bardzo za nią tęsknimy:(
Proszę o kontakt osoby, które znalazły naszą Dziunię.
he he właśnie przed chwilą wchodząc do bramy zauważyłam taką kocicę, zwróciły moją uwagę bezradne zachowanie i takie duże ciekawskie spojrzenie, niestety nie dała się złapać, Komuny Paryskiej 15 czyli musiała przejć tylko przez podwórko, zwłaszcza że nie mamy tutaj takiego kotka podwórkowego, piszę smsa na numer podany w ogłoszeniu
Gibutkowa pisze:Jessi Ty tam chyba w okolicy mieszkasz viewtopic.php?f=1&t=139664&p=8643494#p8643494
Rozpuść wici u karmicieli, może ktoś kicię widział.
michalinadzordz pisze:sroka7 pisze:michalinadzordz pisze:po kilku godzinach zmagań jest - WIEEEEELKI BAZARRRRRRRR na wrokotyzapraszam
Hi hi hi widzę ,że turkawka się wyręczyła w żmudnej pracy robienia fotek, wstawiania itp
Sama się zaoferowałamsroczko myślisz, że dobre ceny porobiłam? chodzi mi zwłaszcza o perfumy... jessi napisała proponowane na kartce, ale z tymi od Ciebie nie miałam pojęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 72 gości