Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Trzy razy ta sama długość, te same kolory tylko szerokość 27( te wyszły troszkę wąskie,na 21??)
Te obecne dostanie mama ,ma tylko Felixa i im to wystarczy.
Mogę grzecznie i ślicznie poprosić!?![]()
Sprawa nie jest pilna:)
(kolory :żółć i czerwień -te dłuższe 130-140 cm i żółć ten krótszy 90-100 cm)
7ksiezyc pisze:dalia a gdzie wynalazłaś ze ma kocura i info o tej cesarce?
hmmm ja w kwestii przeglądania allegro słabiutka jestem bo dla mnie wszystko przeniesione do archiwum a tam dostępu nie ma ...
a aukcja konczy sie w poniedziałek o 10tej, chyba przez ten jeden dzien kloptow techicznych wydluzyli wszystko o 24 godz ....
kotkins pisze:Zabers a rozklepią się???Jeśli tak -tto zaczekam z tym zamówieniem bo potem te nowe będą za wielkie!!
kotkins pisze:Dobrze p'sze pani:)
Szukamy całą rodziną reszty tek kupki...
kotkins pisze:W czwartek(chyba,może środa?)kotka rodziła dwa razy,o cesarkach żadnych mowy nie było.
Wiemy wszyscy ,że facet rozmanażał,ale miał w domu,dosyć dobre warunki.Chodzi w/g mnie żeby nie trafiła do klatki.
Facet kłamie,bo w czwartek(?) wieczorem zadzwoniłam jako obrończyni kotów to byla "domowym myziakiem" ,którego trzba sprzedać bo dzecko alergiczne.I kiepsko finansowo,więc muszą...nie ma wyjścia...itd,itp.
Nie wiem.
Mnie jest zawsze najbardziej żal tych ładnych bo mają większe prawdopodobieństwo pójścia do pseudo.
Mnie szczerze mowiąc ta dyskusja trąci dyskusją o etyce.
Etycznie jest robić dobrze-to w/g mnie zamyka sprawę.
Basia rób co Ci serce podpowie.
Ja zwykle tak robię.Ląduję często w ręką w nocniku...![]()
Eeee...po powrocie od fryzjera znalazlam:
1/kupkę b.małą na kanapie.
2/kupkę b.malą na dywanie.
Po bobelku.
Ktoś coś wie??Ktośsię sfrustrował??
Wczorajsza wizyta u weta??
Zabers a rozklepią się???Jeśli tak -tto zaczekam z tym zamówieniem bo potem te nowe będą za wielkie!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 256 gości