Murani tak trzymaj
Dziś w schronisku:
Na kociarni tłok, pełno małych czarnuszków w klatkach...i nie tylko..
Lexus nadal warczy i jest demonicznie nieprzystępny. Nadawałby się ze swym obecnym podejściem do Castle Party
Suri taka miła choć i czasem zawarczy, jej futerko nie wygląda najlepiej, ale popatrzcie na jej oczy - jakie smutne i doświadczone..
Ella to słodka i potulna kicia. Jest taka mięciutka. Trzymam za nią kciuki. Żal mi jej
Moretti w podeszłym wieku bezzębna kicia, a energii za dwoje. Z trudem zdjęcie jej zrobić, a co dopiero utrzymać na rękach jak pluszaka. Jest przekochana i powoli zaczyna dokazywać, coraz śmielej zwiedza pierwszą kociarnię,

a nawet urządza zabawę w koci-łapci z Szczęsnym
Na wybiegu psoty i głupawka mimo złośliwej mżawki.
Zumba pluszak doskonały skrzeczący na prawo i lewo. Jak sobie kogoś upatrzy to już koniec. Wskakuje na kolanka jak kot Simon i ciężko go odkleić. To obecnie przylepka numer jeden na kociarni.
Pracowicie przeszkadza też w robieniu zdjęć. By odgonić od siebie Zumbę? Nie śmiem, ona taką słodką wiewióreczką jest
Szczęsny wraz z
Ami wariowali po całej kociarni na przemian przechwalając się kto skoczy wyżej i kto więcej razy łapką poboksuje

na ostatnim zdjęciu
Olinka i
Ami po przyjemnych zaczepkach
Bodjan - spokojny kocurek siedział na stole obserwował nieśmiało nieskory do harców..

a potem jak się rozkręcił..to i ja byłam pod wrażeniem jego refleksu i zamaszystych skoków
Oriana niedaleczko grzebała cichaczem w torebce
Sczęsny bawił się zawzięcie sznureczkiem. Lubi to miejsce. To jest jego taka mała silownia

Mirra to prawdziwa kocia pięknotka. Jest taka świeża i dynamiczna. I te białe skarpetki

Mały
Kijafa jest młodym ślicznym kocurkiem. Bardzo się boi ludzi. Trzęsie się ze strachu w taki sposób jaki dawno nie widziałam

Wpada w panikę...
Oby znalazł domek i przekonał się, że nie wszystkie ręce są nieprzyjazne.
Irina oraz
Rosita - podobnie jak Kijafa - bicie serca, przerażenie. Musiałam się natrudzić by zrobić takie zdjęcia.. To są przepiękne kotki..czemu takie strachulce?

(na dwóch pierwszych Irina, na ostatnim prześliczna jak z wenezuelskiej telenoweli Rosita

zdjęcia będą jutro